- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
he giz vala baya sevmişSon gune kadar bekliycen sanirim bebisin yerini sevmis
sus kız ağzını hayra açKızlar daha doğuramayanlarda bende varımsanırım herkes doğuracak bende ağustosa kalacağım bende ne gelen var ne giden
Gözün Aydın canım merakla bekliyoruzSelam kizlar bugun saat 17.02de dogum yaptim :)
Detaylari sonra anlaticam insallah
Gözün aydın hayırlı olsun. Galiba seninki ani oldu
Gözünüz aydın darısı basımıza ınsallah saglıkla☺
Gözün aydin canmDaha bugün konuslmsdu oysakiii nasil oldu ? Neyapttin ani mi oldu
Aa hadi gözün aydın normal dimi?
Yaaaaaaasende mi brütüs ya ben ne zmn doğurcam
Kizlar oncelikle hepinize cok tesekkur ederimAaa! Ben şok nasil oldu yaa?İnsallah kotu bi durum yoktur. Yontemin ne ise banada soyle
Sagol canim az once detayli yazdim anlattim canim :) sen yazarken bende cevapliyodum, senin msjini alinti yapamadim ama. OkursunGözün Aydın canım merakla bekliyoruz
MaşAllah cnm gözün aydın yaaaa kasılma hissettin mi yani ağrı hissederken karnın da sertleşme oldu mu benim de yavaştan ağrım oluyor snrm am düzensiz hala girip çıkıyor hurma bende dün yemiştim 7 tane bugün yemedim dahaKizlar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim
Dogumumu anlatayim
Dun kontrolda 21 olmaz 31e aliriz muhabetti gecmisti biliyosunuz
Hurmayi dun 7yedim
Sabah 7.50de wcye kalktim, sivi geldi idrardan once ama ben anlamadim su oldugunu az miktarda geldi, ay iyiki gelmisim tualete altima iseyecekmisim dedim hatta
Sonra yataga geldim uzandim yine sivi geldi hemen kalktim yere akti, baktim idrar degil aaa su dedim. Hafifde adet sancisi gibi bise vardi
Kalktim evi toparliyorum bulasik camasir yani hareket olsunda acilsin diye, 3 hurma daha yedim
Neyse 4saati evde gecirdim sancilar siddetlenmeye basladi 4dkda bir geliyodu ama dayanilir gibiydi
Sicak dus aldim hazirlandim namaz kildim. Anneme gectim bi vedalasma aglasma yaptikyani amac vakit geçirmek
Neyse hastaneye saat 13.50de geldik 4cm aciklik var dogumhaneye girdim nst baglandi arada kalkip plates topunun uzerine durdum, 6cmde kuvet dolduruldu sicak suya girdim sancilarim cok artti epidural icin gec kalmamak icin ciktim sudan
Epidural yapildi ama dozaji dusuktu, 2.dogum oldugu icin dusuk dozajda yapildi
9bucuk cmde hafiften sancilarimi hissetmeye basladim dozaj yukseltmeye vakit yok hop doguma denildi
Dogumda doktor ebe bide 2.sinif ogrencisi ebe vardi, tabiki esimde...
Ikina ikina cocugun kafasi cikti ama vucudu cikarmadan kordonu boynuna dolanmis 2kere onu kestiler sonra cikti.
Sanirim 3dikisim var
Simdi bebisim yanimda yatiyo, hafif morlugu var kordondan dolayi yarina toparlar dediler.
Boyle kizlar
Allah herkese hayirli dogumlar nasip eylesin
Dogumu bekleyen benim gibi nezaman nezaman gelecek bu bebis diyenler hurma yiyin, ben bide evde cok hareket ettim comeldim surekli, yuruyus yapmaya firsat buldukca yaptim ama evde hareketliydim
Bide bol bol dua edin, annenizin duasini alin :)
Masallah yaa ne guzelKizlar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim
Dogumumu anlatayim
Hurmayi dun 7yedim
Sabah 7.50de wcye kalktim, sivi geldi idrardan once ama ben anlamadim su oldugunu az miktarda geldi, ay iyiki gelmisim tualete altima iseyecekmisim dedim hatta
Sonra yataga geldim uzandim yine sivi geldi hemen kalktim yere akti, baktim idrar degil aaa su dedim. Hafifde adet sancisi gibi bise vardi
Kalktim evi toparliyorum bulasik camasir yani hareket olsunda acilsin diye, 3 hurma daha yedim
Neyse 4saati evde gecirdim sancilar siddetlenmeye basladi 4dkda bir geliyodu ama dayanilir gibiydi
Sicak dus aldim hazirlandim namaz kildim. Anneme gectim bi vedalasma aglasma yaptikyani amac vakit geçirmek
Neyse hastaneye saat 13.50de geldik 4cm aciklik var dogumhaneye girdim nst baglandi arada kalkip plates topunun uzerine durdum, 6cmde kuvet dolduruldu sicak suya girdim sancilarim cok artti epidural icin gec kalmamak icin ciktim sudan
9bucuk cmde hafiften sancilarimi hissetmeye basladim dozaj yukseltmeye vakit yok hop doguma denildi
Ikina ikina cocugun kafasi cikti ama vucudu cikarmadan kordonu boynuna dolanmis 2kere onu kestiler sonra cikti.
Sanirim 3dikisim var
Simdi bebisim yanimda yatiyo, hafif morlugu var kordondan dolayi yarina toparlar dediler.
Boyle kizlar
Dogumu bekleyen benim gibi nezaman nezaman gelecek bu bebis diyenler hurma yiyin, ben bide evde cok hareket ettim comeldim surekli, yuruyus yapmaya firsat buldukca yaptim ama evde hareketliydim
Kizlar oncelikle hepinize cok tesekkur ederim
Dogumumu anlatayim
Hurmayi dun 7yedim
Sanirim 3dikisim var
Boyle kizlar
Kasilmalarim oluyodu 1 2 haftadir ama onun disinda hic sancim falan olmadiMaşAllah cnm gözün aydın yaaaa kasılma hissettin mi yani ağrı hissederken karnın da sertleşme oldu mu benim de yavaştan ağrım oluyor snrm am düzensiz hala girip çıkıyor hurma bende dün yemiştim 7 tane bugün yemedim dahazorla yiyorum resmen midem almıyor onun dışında bende çok hareketliydim evde insAllah benimde sağlıkla doğum olur
Insallah canim duacinizimMasallah yaa ne guzelguzel dogumlari okudukca icimi sevinc kapliyo bizlerede dua et lutfen hayirlisi ile doguralim guzel bir dogum animiz olsun insallah ❤❤☺
Amin canım insallah Hersey yolunda gider guzel dogumlariniz olurAyy Allah bağışlasınbenim de içim açıldı, güzel olmuş maşallah doğumun. Tüm normal doğum bekleyen ve benim gibi sezaryen bekleyen arkadaşlara da aynı kolaylıkları dilerim
Kasilmalarim oluyodu 1 2 haftadir ama onun disinda hic sancim falan olmadi
Hersey suyum gelince basladi
Seninde oyle olur belki
Hurma derlerdide bukadar etkili olacagini bilmezdim tavsiye ederim biselerle falan ye ama mutlaka yemeye calis
Insallah sende en yakin zamanda hayirlisiyla dogum yaparsin
aynen canım ya bı gelemedi bizim beyfendiKızlar doğumu bekleyen herkese kolay doğumlar diliyor Anne olan kardeşlerime de göz aydın diyorum
Sizleri okuyorum bi süredir baya aktifsinşz maşallah doğumlar hızlı çıktı bazı arkadaşlarda gününü tamamladı ama bebek gelmedşinş sizlerde sağlıkla alırsınız kucağınıza.
Fit mutlu anne cnm yaa doğmamış kuzucuk az kaldı gününede
Şu gelmeden ağrı olmuyor sanki çok zaten ay hadi hayırlısı ya pufff bende arkandan gelirim insAllah artıkKasilmalarim oluyodu 1 2 haftadir ama onun disinda hic sancim falan olmadi
Hersey suyum gelince basladi
Seninde oyle olur belki
Hurma derlerdide bukadar etkili olacagini bilmezdim tavsiye ederim biselerle falan ye ama mutlaka yemeye calis
Insallah sende en yakin zamanda hayirlisiyla dogum yaparsin
38+4Kacıncı haftanızdaydınız gununuz dolmusmuydu acaba
Hadi insallah canimaynen canım ya bı gelemedi bizim beyfendibaya az kaldı ama bklm ne zmn gelecek
Şu gelmeden ağrı olmuyor sanki çok zaten ay hadi hayırlısı ya pufff bende arkandan gelirim insAllah artık
Haha bende onu planliyodum bugunden itibaren hergun yapariz diye planlamistim ama dogum yaptim gerek kalmadiKizllaaaaaar sırf doğumu tetiktesin diye adamı yoldan çıkardım resmenama çok tuhaf ben hiç hissetmedim ya sanki çok genişlemiş gibi vajinam sıfır his sperm tetikliyorkus ya bekliyorum bklm hemen kalkmadım
Çok şükür sağlıkla olmuş ya Rabbim acısını göstermesin sağlıkla büyütün insAllahHadi insallah canim
Benim ilkindede su once geldi sonra sancim oldu
Bu ondan kisa surdu ama dogumu biraz hissettim, ozellikle cikarken yanmayi hissettim oburunde hissetmemistim
Haha bende onu planliyodum bugunden itibaren hergun yapariz diye planlamistim ama dogum yaptim gerek kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?