2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne guzel kavustunuz yavrunuza cınsıyet kızmıydı bakalım 37+4 oldum bende ınsallah benımde yakında saglıkla baslar dogumum başlamazsa bızde 27 ıne kadar bekleyecekmısız oyle dedı doktorum suyun gelırse yatış yapılır dedı ama su falanda yok malesef beklıyoruz
38+4
Hayir canim daha dun burada sinirimi dile getirmisdim
Dun doktor kontrolumda normal Tarihinde yani 21inde dogmazsa 31ine kadar bekleriz demisti moralim bozulmustu
Bugun dogum yaptim bizde beklemiyoduk hic supriz oldu

Ay sorma bende acaba denesemmı dedım ve sırf bebek olsun dıye yaptıgım gunlerı hatırlayınca vazgectım gercekden degısık bı hisdi yıne o hıssı hıssetmek ıstemedım dogacagı varsa dogar napim dedim
Bende bugün hayata geçirdim ama bı daha yapar miyiz bilmiyorum bende sıfır his olunca adam da bı kötü oldu aklıma sırf Bebek için ilişkiye girdiğimiz zamanlar geldi

Aynen ya , boşuna kirlenmişiz gibi ne ben zevk aldım ne eşim keşke ise yarasa bari

Bende bugün hayata geçirdim ama bı daha yapar miyiz bilmiyorum bende sıfır his olunca adam da bı kötü oldu aklıma sırf Bebek için ilişkiye girdiğimiz zamanlar geldi
Bendede 0 his olurdu hamilelikte kendimi sonra kotu hissederdim ya niye boyleyim diye, hormonlar sanirim. Insallah duzelir dogum sonrasi

Evet canim kiz
Ilkide kizdi ama o 40+2 de geldi, hic belli olmuyo
Acilman falan varmi

Benımde kız ıns cok bekletmezOn gun once gıttıgımde catı muayınesı oldum acılma falan var demesı Pazartesi tekrar gıdıcem ıns vardır ama sancı falan yok acılma nasıl olsun hem ntsyede hıc gırmedım daha doktor gerek duymadı sanırım yanı yuruyunce falan hafıf agrılarım oluyor ama sancı degıldır bence onlar ılk oldugundan hıc bısey bılmıyorum ya
Evet canim kiz
Ilkide kizdi ama o 40+2 de geldi, hic belli olmuyo
Acilman falan varmi

Bendede 0 his olurdu hamilelikte kendimi sonra kotu hissederdim ya niye boyleyim diye, hormonlar sanirim. Insallah duzelir dogum sonrasi
kız isteksizlikten kaynaklı değil afedersin çok genişleme olmuş sanki vajinal adamın girdiğini çıktığını hissetmedim o derece
Cnm orasi bence değişiyor ya kızımda ben hiç onemsenecek bı ağrı hissetmeden 4 cm açılma olmuş hemen doğuma dediler

Gözun aydin saglikli uzun ömurlu olsun cnm
Kac kilo dogru ya bende hurma yiyiyorum 2 hafta oldu gunde 10 tane belki daha fazla ama daha yerinde benim trmbel
Sagol canim
3560 kg dogdu
Ya nekadar dogru bilmiyorumda tek sayi yemelisin denildi bana
Bende ilk basta cift yedim sonra tek sayi yaptim
Nekadar dogru bilmiyorum canim

Ilkinde benimde hic acilmam yoktu bundada oyle oldu gercide
Hersey su gelmesiyle basliyo benim dogumlar hep
Hemde bir anda hic beklemedik zaman
Insallah seninkide oyle olur

Sagol canim
3560 kg dogdu
Ya nekadar dogru bilmiyorumda tek sayi yemelisin denildi bana
Bende ilk basta cift yedim sonra tek sayi yaptim
Nekadar dogru bilmiyorum canim
Doğum için bilemiyorum ama normalde de hurmayı hep tek sayı yemek gerekiyor canım zaten bende öyle biliyorum

Ne zamandan beri hurma yiyordun canim?

Bakalım Pazartesiye o zaman ınsallah benımde acılma vardır hergun mutlaka yurumeye calısıyorum ınsallah faydası oluyordur

Kizllaaaaaar sırf doğumu tetiktesin diye adamı yoldan çıkardım resmen ama çok tuhaf ben hiç hissetmedim ya sanki çok genişlemiş gibi vajinam sıfır his sperm tetikliyorkus ya bekliyorum bklm hemen kalkmadım
Bende esimi cagirdim birde o yontemi deneyeyim diye ayri sehirdeyiz. Gelemedi arabamiz bozuldu saka gibi ya

Bakalım Pazartesiye o zaman ınsallah benımde acılma vardır hergun mutlaka yurumeye calısıyorum ınsallah faydası oluyordur
insAllah canım denemediğimz şey kalmayacak doguralim diye herhalde
Bende esimi cagirdim birde o yontemi deneyeyim diye ayri sehirdeyiz. Gelemedi arabamiz bozuldu saka gibi ya
Yaaa şaka gibi hakikaten neyse sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…