Heralde 1haftadir canimNe zamandan beri hurma yiyordun canim?
kasilmalar simdi ne alemde?Kızlar kasılma sayacıni kullandım daha düzenli değil ama kasılmalar sıklaştı sanki benim
ay cok sukur gelebildi gec olsunda guc olmasinYaaaşaka gibi hakikaten neyse sağlık olsun
bukadar kisa surede ise yaramasi guze ben 2 haftadir yiyorum artik 7 yiyecegim 5 yetmiyo demek kiHeralde 1haftadir canim
Selam kizlar bugun saat 17.02de dogum yaptim :)
Detaylari sonra anlaticam insallah
Hala devam canım dk tutmuyorum ama ağrı girdiğini hissediyorum bı rahatlıyorum yine geliyorkasilmalar simdi ne alemde?
Dogumda yorulacagim diye dinlenirdim herhalde gunduz toparla evi ya da sen bilirsin yap gitsin belki hizli gelisirDayanilmayacak ağrılar değil ama benim ağrılar gerçekliyor sanırım insAllah yanılmıyorumdur kalkıp evi toparlycam hem hareket hem de hazırlık olsun duşumu almıştım zaten sabaha hala böyle olursa ve ya artarsa ağrım acile gideriz artık
2. Cocuk mu? Acilman oluyor olabilir canim dk tutsan iyi olur cunku ona gore hastaneye gidersinHala devam canım dk tutmuyorum ama ağrı girdiğini hissediyorum bı rahatlıyorum yine geliyor
yatsam da uyuyamam zaten bitti isim hala var ağrım bklm 6:30-7 ye kadar beklrrimDogumda yorulacagim diye dinlenirdim herhalde gunduz toparla evi ya da sen bilirsin yap gitsin belki hizli gelisir
Evet canım ikinci açılmaya bakmıyorlar ki ya nst bağlarlar kesin yine ağrı çıkarsa belki öyle muayene ederler2. Cocuk mu? Acilman oluyor olabilir canim dk tutsan iyi olur cunku ona gore hastaneye gidersin
Canim hadi hayirlisi olsunUygulama böyle diyor kızlar hadi insAllahson hazırlıkları yapıp annemi ariycam birazdan kızımı bırakıp hastaneye geçeriz
insAllah cnm yalancı ağrı değildir insAllah artıkCanim hadi hayirlisi olsun ❤Bir avazda bebegini kucagina alirsin insalllah ❤
Ha yok canim suyum geldi normal doguma girdimİdrarda protein var dediğinde doğuma alırlar diye düşünmüştüm ama korkutmamamk için yazamadım. sezeryana mi alindin acaba yada normal doğum başladı herhalde...
Dualarımız seninleinsAllah cnm yalancı ağrı değildir insAllah artık
Anladım canım iyi o zamanBenim şişlerim 10.günde tamamen geçti cnm ki hemşire de 10 gü de gecer demişti
Canım benim bebeğimin daha 5.günü gücü yok çekmeye ucunu bende o yuzden sağıyorum. Benim suan sarı geliyor sütüm. Seninki normaldir bence bilemedimkiHanimlar sut sagan annelere bir sorum var ya da bilgisi olan hanimlar ben sut sagiyorum bebegim hala meme almiyo sut sagdiktan sonra icecegi biberona aktarirken sutum beyaz ama kivamli jöle gibi dusunun su gibi akmiyo jole gibi akiyo bu boyle mi olur bende mi bi tuhaflik var bazen onun yuzunden biberon ucu ve sagma makinesinin valfi tikaniyo
Ne yaptin canim? Hadi insallah hayirli haberler verinsAllah cnm yalancı ağrı değildir insAllah artık
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı sağlıkla büyütsün. Evet hurma tek sayı yenir hatta herşeyde tek sayı iyidir.Sagol canim
3560 kg dogdu
Ya nekadar dogru bilmiyorumda tek sayi yemelisin denildi bana
Bende ilk basta cift yedim sonra tek sayi yaptim
Nekadar dogru bilmiyorum canim
AminnAmin amin insallahseninde gonlune gore olsun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?