busra1tan
sen ilk gebeliğinde pupp geçirdim demiştin. Doğumdan hemen sonra en azından kaşıntısı direkt geçmiş miydi bikaç hafta sürdü mü yoksa? Benim üst bacağa el parmak üstlerime doğru yayılmaya başladı ya
Bu gece de dogmadibide ben 7 aylik dogmusum diyorlardi den 7 ayliksin dogumlarinda öyle olur 7 ayindan beri hergun acaba bugun mu diyorum. Yaslanacak icerde
Kız tam herkes tam gününde mi doğuruyor dicektim ki ne göreyim sandriyon
doğurmuşsun yaaa çok heyecanlandım görünce Allah analı babalı büyütsün inşallah . Nasılsın iyi misin bebeğin nasıl gece mi geldi bebişkon çok sevindim darısı benim gibi bekleyenlerin başina inşallah
Fit mutlu anne
canım seninde bugün galiba hadi hayırlı haberlerini bekliyorum . sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Kız tam herkes tam gününde mi doğuruyor dicektim ki ne göreyim sandriyon
doğurmuşsun yaaa çok heyecanlandım görünce Allah analı babalı büyütsün inşallah . Nasılsın iyi misin bebeğin nasıl gece mi geldi bebişkon çok sevindim darısı benim gibi bekleyenlerin başina inşallah
Fit mutlu anne
canım seninde bugün galiba hadi hayırlı haberlerini bekliyorum . sağlıkla kavuşun bebeklerinize
Selamlar Listeye yazdıklarım geneli Sezeryan haliyle gününde oluyor.. Normal doğumlar supriz yapıp listeye giriyorlar.. Darısı basiniza. Fit mutlu anne
ne yaptı haber yok..
Sezeryan doğum yapan arkadaşlar.. Benim Sezeryan kesisinin olduğu yerde hafif bı uyuşukluk hissi oluşmaya başladı Normal midir.. 15 gününden sonra yaşadığım bişey bu.. Başına gelen var mi
Selamlar Listeye yazdıklarım geneli Sezeryan haliyle gününde oluyor.. Normal doğumlar supriz yapıp listeye giriyorlar.. Darısı basiniza. Fit mutlu anne
ne yaptı haber yok..
Mrblar kızlar saat 14:30-15:00 gibi doğum yaptım şükür dinleniyoruz acayip yorgunum detayları daha sonra anlatrm hepinizin gönülden duaları için teşekkürler Rabbim bekleyenlere de sağ salim kucağına aldrsn insAllah
Mrblar kızlar saat 14:30-15:00 gibi doğum yaptım şükür dinleniyoruz acayip yorgunum detayları daha sonra anlatrm hepinizin gönülden duaları için teşekkürler Rabbim bekleyenlere de sağ salim kucağına aldrsn insAllah
Ay masallah yaa demek esler ise yariyor guzel haberlerini aldim cook mutlu oldum. Benimde duzensiz sancim var belime vuruyo az az artmasini umit ediyorum
10 günlük olduk bizde.aşk yaşıyorum ama gazlanmalar tostopak olup ıkınmalar başladı açmı tokmu hep kararsızım .gazıda pek zor çıkıyor .doğurmayanlar tadını çıkarın vallahi hiç takmayın kafaya uyuyunn benim için bolca