2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende kaşıntısı hemen geçmişti ama izleri bi süre devam etmişti

Kız tam herkes tam gününde mi doğuruyor dicektim ki ne göreyim sandriyon doğurmuşsun yaaa çok heyecanlandım görünce Allah analı babalı büyütsün inşallah . Nasılsın iyi misin bebeğin nasıl gece mi geldi bebişkon çok sevindim darısı benim gibi bekleyenlerin başina inşallah

Fit mutlu anne canım seninde bugün galiba hadi hayırlı haberlerini bekliyorum . sağlıkla kavuşun bebeklerinize

Selamlar Listeye yazdıklarım geneli Sezeryan haliyle gününde oluyor.. Normal doğumlar supriz yapıp listeye giriyorlar.. Darısı basiniza. Fit mutlu anne ne yaptı haber yok..

Sezeryan doğum yapan arkadaşlar.. Benim Sezeryan kesisinin olduğu yerde hafif bı uyuşukluk hissi oluşmaya başladı Normal midir.. 15 gününden sonra yaşadığım bişey bu.. Başına gelen var mi

Ayyy geçen gün heyecan yoktu, bugün artık son diye geldi heyecan çok şükür sırası gelen sağlıkla doğurur inşallah

Selamlar Listeye yazdıklarım geneli Sezeryan haliyle gününde oluyor.. Normal doğumlar supriz yapıp listeye giriyorlar.. Darısı basiniza. Fit mutlu anne ne yaptı haber yok..
Hmm . Benimde 21 temmuz gerçekten 21 temmuz mu oluyor diye bir düşündüm bugün. :) az kaldı heyecanlıyım

Aa gelmiş pardon :) Gözün aydın hayırlı olsun
Aminn inşallah.

Ay masallah yaa demek esler ise yariyor guzel haberlerini aldim cook mutlu oldum. Benimde duzensiz sancim var belime vuruyo az az artmasini umit ediyorum

Yeni anneler nasıl geçiyor günleriniz? Kaç günlük oldunuz :) 9. Gündeyiz biz
10 günlük olduk bizde.aşk yaşıyorum ama gazlanmalar tostopak olup ıkınmalar başladı açmı tokmu hep kararsızım .gazıda pek zor çıkıyor .doğurmayanlar tadını çıkarın vallahi hiç takmayın kafaya uyuyunn benim için bolca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…