2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

3750 4 dikiş kesmeyecekti ben zorlanınca kesi oldu.4 kilo doğurup dikişi olmayanlarda var ama hızlı iyileşiyor notmal doğum dikişi

gözün aydın canım insAllah sağlıkla gelir yanına
korkunun ecele faydası yok bacım dua edelim uslu bebeler olsunlar
3750 4 dikiş kesmeyecekti ben zorlanınca kesi oldu.4 kilo doğurup dikişi olmayanlarda var ama hızlı iyileşiyor notmal doğum dikişi
ya MaşAllah cnm benim 3600 doğdu hem kesi var hem yırtık

Çok teşekkür ederim kızlar. Yoğun bakıma aldılar nefes probleminden dolayı az önce, bekliyordum gerçi ama insan yine üzülüyor ister istemez. Umarım çabuk toparlar da gelir yanıma
Bir an önce kucağına alırsın umarım. Benim de bebegimi düzensiz nefes alıyor diye önce kuveze sonra yoğun bakıma aldılar 3 gece kalmıştı ama sonra sapasağlam geldi kuzum yanıma. Moralini yüksek tut süt sagmaya calis bebegine sen iyi geleceksin

Yeni anneler nasıl geçiyor günleriniz? Kaç günlük oldunuz :) 9. Gündeyiz biz
13 günlük olduk bugün. Şükür her sey yolunda ama sütüm az sezeryandan sanırım artar diye bekledim ama artmadi. Mama verirken biraz vicdan yapıyorum ..Sizde durumlar ne atkadaslar?

Eşine göre değişir ☺
Benim eşim yanımdaydı her şeyimizle ilgilendi. Tabi 2. Çocuğumuz olduğu için deneyimli oluşu da önemli
Benim hastane aynı evden ikinci kişi istedi.Mecburen eşim oldu refakatçi haliyle.. ben de esiminde tecrübesiz oluşuna rağmen Allah güç veriyor .. o yüzden mecbur kalanlarda korkmasın Hallolur bı şekilde..

Biliyorum canım nerden alsam bilemedim? Cam kavanozda saklanırmı acaba ki

E bebeklerde var. en rahatı..
Ya aslinda soyle 2bucuk saatte isterse veriyorum ama 4e yada 3e yayarsam iyi olur
Benimki gunduz uyuyo gece hep emmek istiyo

Bizimkinin alarmı var sanki.. 2saat dolunca mirildanmayla başlıyor Ahcibasi yemeğim nerede kaldı naraları geliyor sonra

Esımde bende fazlasıyla acemıyız bu yuzden annem olmalı dıyorum ama bakalım ya olmadı bı gece ıdare ederız sanırım Allah yardımcımız olsun

Canim kanala inmemis diye mi sanci verecek.yani cumaya kadar sancin olma ihtimali yokmuymus

Merhabalar kızlar
bugün bizim de kontrolümüz vardı bebeğim haftasına göre 4-5 gün gelişim olarak geri ilerliyordu zaten son 1 aydır bugünde aynı çıktı kilosu 3020 gr. Ama doktorum iyi olduğunu buna takılmamı söyledi.
Bir de çatı muayenesi yaptı bilmeyen arkadaşlar için anlatayım 2 parmağı ile rahmi kontrol etti içinde parmağını çevirerek bebeğin baş pozisyonuna baktı 30 sn sürdü sürmedi ama çok acılı birşey değil katlanılabilir bebeğin başı tam olarak kanala İnmemiş bolca yürümen lazım istediğimiz pozisyona gelmesi için dedi. Eve gelince 30 dk koşu bandında yürüdüm + 15 kez falan squat yaptım. Duşa girdim çıktım altıma koyduğum peçetede çok hafif bir kahvelik vardı. Bir de üstüne eşim geldi malum şey oldu Hayırlısı bakalım. Artık yarına nolur bilmiyorum

Canım ne kadar az kalmış seninde . Banada doktorum aynen böyle dedi . Daha tam inmemiş dedi 21 temmuz son gün artık mecburen suni sancı veririz dedi benim bebekte kilo alıyor ne yiyecegimi sasirdim ya . Sancı az da olsa cekmek hem anne icin hem bebek icin cok saglikli oldugunu duydum . Süt gelmesi olsun kanama azlığı olsun sağlık açısından iyiymiş hani sancı istersen biraz çeker ondan sonra kararda verebilirsin şuan canım sıkıldı benimde ya ne olacak böyle

Sezeryan dogumu adım adım anlatan bir yazı veya bir video arıyorum :) ben sezeryan olacagım, ama nasıl hazırlanılır, nasıl gerçekleşir, sınrasında neler bekliyor beni. Epidural nedir, spiral nedir, full anestezi nedir ?. Ne bileyim bir doktorun yazısı olabilir. Sezeryan olan bir blog yazısı olabilir :) veya anlatmak isteyen varsa ben okumaktan zevk alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…