- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Biliyorum canım nerden alsam bilemedim? Cam kavanozda saklanırmı acaba kiSüt poşetleri var onlara koyabilirsin. 3 ay buzlukta 3 gün buzdolabında 3 saat dışarıda durabiliyor süt .
Aynen deneyimle alakalı benim eşim bilmiyor hiçbirşey ben bile bilmiyorum yani iki tecrübesiz hiçbirşey yapamazdıkEşine göre değişir ☺
Benim eşim yanımdaydı her şeyimizle ilgilendi. Tabi 2. Çocuğumuz olduğu için deneyimli oluşu da önemli
3750 4 dikiş kesmeyecekti ben zorlanınca kesi oldu.4 kilo doğurup dikişi olmayanlarda varBugün dr a gittik. Bebiş daha kanala inmemiş. 3700 olmuş. Ben normal istiyorum hala. Cuma günü suni sancı denemesi yapılacak kendi sancım gelmezse. Dr istersen direkt sezeryan olabilir dedi bebek büyük olduğu için. Ben yine de denemek istiyorum dedim ama şimdi hastaneden çıktık. Zor olur diyolar. Gerçekten o kadarsa alt taraf çok dikişli olur falan diyolar. Öyle mi olur hakkaten ya
Süt poşetleri falan bana para tuzağı gibi geliyor açıkçası. Buzdolabı poşetinede konup buzluğa atılabilir benceBiliyorum canım nerden alsam bilemedim? Cam kavanozda saklanırmı acaba ki
gözün aydın canım insAllah sağlıkla gelir yanınaÇok şükür spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum. Şu an şekeri düşük diye serum verilmiş, henüz yanımda değil, bir de ciğerlerindeki sıvıyı atmasını bekliyoruz. Sonra maraton başlayacak, odada dinleniyorum benDarısı kucağına almayı bekleyen tüm güzel annişlerimizin başına ❤
Doğum yapanların gözü aydın olsun evlatları hayırlı olsun benim de son üç gün uykusuzluktan çok korkuyorum acaba bi sene daha bebeksiz takılsak mıydı diyoruz eşimle etrafımızdaki bebekler çocuklar haydut gibi ya
ya MaşAllah cnm benim 3600 doğdu hem kesi var hem yırtık3750 4 dikiş kesmeyecekti ben zorlanınca kesi oldu.4 kilo doğurup dikişi olmayanlarda varama hızlı iyileşiyor notmal doğum dikişi
Ya aslinda soyle 2bucuk saatte isterse veriyorum ama 4e yada 3e yayarsam iyi olur4 saat Çok değil mi ? bizimki 2 saatte bir aranmaya başlıyor Kedi gibi Emmeyince hiç aglamazken ortalığı yıkıyor
Bir an önce kucağına alırsın umarım. Benim de bebegimi düzensiz nefes alıyor diye önce kuveze sonra yoğun bakıma aldılar 3 gece kalmıştı ama sonra sapasağlam geldi kuzum yanıma. Moralini yüksek tut süt sagmaya calis bebegine sen iyi geleceksinÇok teşekkür ederim kızlar. Yoğun bakıma aldılar nefes probleminden dolayı az önce, bekliyordum gerçi ama insan yine üzülüyor ister istemez. Umarım çabuk toparlar da gelir yanıma
Bilemiyorum ki canım ya saklama kabı daha iyi aslındaSüt poşetleri falan bana para tuzağı gibi geliyor açıkçası. Buzdolabı poşetinede konup buzluğa atılabilir bence
13 günlük olduk bugün. Şükür her sey yolunda ama sütüm azYeni anneler nasıl geçiyor günleriniz? Kaç günlük oldunuz :) 9. Gündeyiz biz
Benim hastane aynı evden ikinci kişi istedi.Mecburen eşim oldu refakatçi haliyle.. ben de esiminde tecrübesiz oluşuna rağmen Allah güç veriyor .. o yüzden mecbur kalanlarda korkmasın Hallolur bı şekilde..Eşine göre değişir ☺
Benim eşim yanımdaydı her şeyimizle ilgilendi. Tabi 2. Çocuğumuz olduğu için deneyimli oluşu da önemli
Biliyorum canım nerden alsam bilemedim? Cam kavanozda saklanırmı acaba ki
Ya aslinda soyle 2bucuk saatte isterse veriyorum ama 4e yada 3e yayarsam iyi olur
Benimki gunduz uyuyo gece hep emmek istiyo
Valla eşlerin yapabileceği birşey yok anne olmalı kesinlikle öyle söyliyim
Esımde bende fazlasıyla acemıyız bu yuzden annem olmalı dıyorum ama bakalım ya olmadı bı gece ıdare ederız sanırım Allah yardımcımız olsunBenim hastane aynı evden ikinci kişi istedi.Mecburen eşim oldu refakatçi haliyle.. ben de esiminde tecrübesiz oluşuna rağmen Allah güç veriyor .. o yüzden mecbur kalanlarda korkmasın Hallolur bı şekilde..
E bebeklerde var. en rahatı..
Bizimkinin alarmı var sanki.. 2saat dolunca mirildanmayla başlıyor Ahcibasi yemeğim nerede kaldı naraları geliyor sonra
İlk doğum muydu?3750 4 dikiş kesmeyecekti ben zorlanınca kesi oldu.4 kilo doğurup dikişi olmayanlarda varama hızlı iyileşiyor notmal doğum dikişi
2. Doğum ana dr aynı ilk doğum gibi diyordu maalesef bende 2. Doğum pek kolay olmadıİlk doğum muydu?
Canim kanala inmemis diye mi sanci verecek.yani cumaya kadar sancin olma ihtimali yokmuymusBugün dr a gittik. Bebiş daha kanala inmemiş. 3700 olmuş. Ben normal istiyorum hala. Cuma günü suni sancı denemesi yapılacak kendi sancım gelmezse. Dr istersen direkt sezeryan olabilir dedi bebek büyük olduğu için. Ben yine de denemek istiyorum dedim ama şimdi hastaneden çıktık. Zor olur diyolar. Gerçekten o kadarsa alt taraf çok dikişli olur falan diyolar. Öyle mi olur hakkaten ya
2. Doğum ana dr aynı ilk doğum gibi diyordu maalesef bende 2. Doğum pek kolay olmadı
Yok eğer kendi sancım gelmemiş olursa öyle bişey deneyecek. Kanala inmediği için nst bile istemedi bu seferkinde.Canim kanala inmemis diye mi sanci verecek.yani cumaya kadar sancin olma ihtimali yokmuymus
Bugün dr a gittik. Bebiş daha kanala inmemiş. 3700 olmuş. Ben normal istiyorum hala. Cuma günü suni sancı denemesi yapılacak kendi sancım gelmezse. Dr istersen direkt sezeryan olabilir dedi bebek büyük olduğu için. Ben yine de denemek istiyorum dedim ama şimdi hastaneden çıktık. Zor olur diyolar. Gerçekten o kadarsa alt taraf çok dikişli olur falan diyolar. Öyle mi olur hakkaten ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?