- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Kızlar bebeğim 3600 Gr doğdu boyunu hiç bilmiyorum o an ne saate bakabildim ne kilo boyunu sorabildim evet zor candan can çıkması ama sonunda insan değer diyor gerçektenmucize resmen insan inanmıyor ben mi doğurdum diye bı an önce eve çıkmak istiyorum hastane yordu gerçekten
Eveet benim de günüm geldi çattı, yatışımız yapıldı tahlil sonuçlarını bekliyoruz. @AhmetYahya ve kendime ve bugün sürpriz yapıp gelecek olan tüm bebişlerin annelerine kolaylıklar diliyorum.
cnm degisiyro snrm ya belki kolay olacak ne bilim ne hayırlısysa bı öyle gelsin insAllah minikBugün dr a gittik. Bebiş daha kanala inmemiş. 3700 olmuş. Ben normal istiyorum hala. Cuma günü suni sancı denemesi yapılacak kendi sancım gelmezse. Dr istersen direkt sezeryan olabilir dedi bebek büyük olduğu için. Ben yine de denemek istiyorum dedim ama şimdi hastaneden çıktık. Zor olur diyolar. Gerçekten o kadarsa alt taraf çok dikişli olur falan diyolar. Öyle mi olur hakkaten ya
Çok şükür cnmAhh canim sana bakmak icin gelmistim. Masallah canim doğum yapmissın. Rabbim evladini sana bağışlasın. Hayırlı evlat olsun insallah.
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallahÇok şükür spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum. Şu an şekeri düşük diye serum verilmiş, henüz yanımda değil, bir de ciğerlerindeki sıvıyı atmasını bekliyoruz. Sonra maraton başlayacak, odada dinleniyorum benDarısı kucağına almayı bekleyen tüm güzel annişlerimizin başına ❤
Geçmiş olsun gözün aydınÇok şükür spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum. Şu an şekeri düşük diye serum verilmiş, henüz yanımda değil, bir de ciğerlerindeki sıvıyı atmasını bekliyoruz. Sonra maraton başlayacak, odada dinleniyorum benDarısı kucağına almayı bekleyen tüm güzel annişlerimizin başına ❤
Çok şükür spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum. Şu an şekeri düşük diye serum verilmiş, henüz yanımda değil, bir de ciğerlerindeki sıvıyı atmasını bekliyoruz. Sonra maraton başlayacak, odada dinleniyorum benDarısı kucağına almayı bekleyen tüm güzel annişlerimizin başına ❤
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsünÇok şükür spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum. Şu an şekeri düşük diye serum verilmiş, henüz yanımda değil, bir de ciğerlerindeki sıvıyı atmasını bekliyoruz. Sonra maraton başlayacak, odada dinleniyorum benDarısı kucağına almayı bekleyen tüm güzel annişlerimizin başına ❤
Hayırlı olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallah
Doğum yapanların gözü aydın olsun evlatları hayırlı olsun benim de son üç gün uykusuzluktan çok korkuyorum acaba bi sene daha bebeksiz takılsak mıydı diyoruz eşimle etrafımızdaki bebekler çocuklar haydut gibi ya
Geçmiş olsun gözün aydın
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün
Çok teşekkür ederim kızlar. Yoğun bakıma aldılar nefes probleminden dolayı az önce, bekliyordum gerçi ama insan yine üzülüyor ister istemez. Umarım çabuk toparlar da gelir yanıma
Hayırlısıyla gelsinlerDoğum yapmış darısı bizim başımıza
Bizim hantallar teşrif ederlerse tabi
Benim kayınvalidem ve annem kaldı normalde bir kişi alıyorlarmıs ama benim bebeğim küçük doğdugu için ikna oldular her hastane farklı oluyor
Anladım esım zaten olacakda annemde olsun ıstıyorum bakalım nasıl olacakMama vermiyorum ben hiç anne sütüyle devam ediyoruz hala. İlk günlerdeki gibi dolmuyor göğüslerim ama bezleri dolu oluyor yeterince besleniyor diyip sakinlestiriyorum kendimi. Bir de gündüz uyanıkken surekli meme istiyor benimki onun da etkisi var muhtemelen. Gece uykusunu daha uzun uyuduğunda doluyor çünkü farkı belli yani. Bu sıcaklarda kolay gelsin sana da bebislerine de :) rahata kavusursunuz bir an önce umarım
Ben özelde yaptim doğumu 1 kişi alıyorlardı refakatçi kim olduğu sana kalmış diye. Eşim kaldi yanimda. Yatis yapılmadan önceki hafta ve 2 gün önce covid testi yapıldı ikimize de. Yatis sabahına da antikor testi. Ondan sonra çıkıp odaya yerleştik ancak
Valla eşlerin yapabileceği birşey yok anne olmalı kesinlikle öyle söyliyimBenımde annemle eşim olacak da esım olunca annemı almazlar dıye korkuyorum ıns alırlar
Çok teşekkür ederim kızlar. Yoğun bakıma aldılar nefes probleminden dolayı az önce, bekliyordum gerçi ama insan yine üzülüyor ister istemez. Umarım çabuk toparlar da gelir yanıma
Kızlar süt sağan varsa günde kaç kere sağıyorsunuz? Benim bir kabım var bebek emene kadar bir daha sağılcak oluyor başka neyde saklanır süt acaba
Eşine göre değişirValla eşlerin yapabileceği birşey yok anne olmalı kesinlikle öyle söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?