2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ahh canim sana bakmak icin gelmistim. Masallah canim doğum yapmissın. Rabbim evladini sana bağışlasın. Hayırlı evlat olsun insallah.

Kızlar dün geceden beri kalçanın üstünde bir sancı var zatrn 2 gündür kramp giriyordu belime şimdide sancı var sürekli acaba doğum yakın mı?

cnm degisiyro snrm ya belki kolay olacak ne bilim ne hayırlısysa bı öyle gelsin insAllah minik
Ahh canim sana bakmak icin gelmistim. Masallah canim doğum yapmissın. Rabbim evladini sana bağışlasın. Hayırlı evlat olsun insallah.
Çok şükür cnm amin insAllah Allah razı olsun darısı tüm bekleyenlere insAllah

Çok şükür spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum. Şu an şekeri düşük diye serum verilmiş, henüz yanımda değil, bir de ciğerlerindeki sıvıyı atmasını bekliyoruz. Sonra maraton başlayacak, odada dinleniyorum ben Darısı kucağına almayı bekleyen tüm güzel annişlerimizin başına ❤

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallah

Geçmiş olsun gözün aydın

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kavuşun inşallah
Geçmiş olsun gözün aydın
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütsün

Çok teşekkür ederim kızlar. Yoğun bakıma aldılar nefes probleminden dolayı az önce, bekliyordum gerçi ama insan yine üzülüyor ister istemez. Umarım çabuk toparlar da gelir yanıma

Çok teşekkür ederim kızlar. Yoğun bakıma aldılar nefes probleminden dolayı az önce, bekliyordum gerçi ama insan yine üzülüyor ister istemez. Umarım çabuk toparlar da gelir yanıma

Hayırlı uğurlu olsun Tebrik ederim, Benim de bebeğimi kan şekeri düşüklüğunden ve başka bı sebepten almışlardı Çabucak tedavi ettiler.Cigerleri de öyle çabucak iyileşir insallah.. Bana hemşireler dediki sen nasıl hissedersen bebekte onu hisseder Yüzün hep gülsün diye Çabucak al kucağı na inşallah canim

Kızlar süt sağan varsa günde kaç kere sağıyorsunuz? Benim bir kabım var bebek emene kadar bir daha sağılcak oluyor başka neyde saklanır süt acaba

Anladım esım zaten olacakda annemde olsun ıstıyorum bakalım nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…