2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hani diyorlar ya uykusuz her gece artık başladı . Insallah yavaş yavaş alsiisrsiniz birbirinize Allah kolaylık versin . Bende uyku bağımlısıyım bakalım neler olacak bana
Aynen ya uykusuz gzceler basladi, ama bu gece bi ritim tutturma cabasindayim. Oyuzden uykusuz kalsamda sonucu guzel olursa sorun yok
4saattz bir emzirme icin bekliyorum
Dun butun gece emdi beni hic uyumadim
Bugun yalanci memeyi verdil agzina onla oyalansin. 4saat dolunca emzirip yataga birakicam
Yarin eve cikacaz insallah
Daha iyi oluruz

Canim Allah kurtarmis, darisi bekleyen hamislere insallah
Ben 6dan sonrasinda dayanamaz haldeydim
6bucukda epidural aldim etkisini goresiye 7 oldu
Yani o an direk normal yapanlar aklima geldi nasil dayaniyolar diye
Epidural 9bucukda etkisini kaybetmeye basladi bendede gerci ama olsun yuzde yuz hissetmedim yinede
Emzik aliyomu seninki

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı Sağlıkla büyütsün ❤
sağol canım Allah razı olsun
canım her bebeğin hikayesi kendine sanırım ablamda iri bebek daha kolay doğar demiş doktoru mesela yeğenim çok kolay olmuştu değişiyor bence nst de beyimiz çok sakin oluyordu benim de üşengeç sanırım ama şükür bı sıkıntı yok sağlıkla dogurursun insAllah
Gözün aydın canım. Şükür sen de kurtuldun. Darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına.
sağol canım Allah razı olsun amin insAllah
sağol canım Allah razı olsun
dinlenince geçiyorsa yalancıdr canım net benim bu ağrım geceden vardı bı gün öncesinden sabaha doğru daha net hissettim duş falan alinca rahatlatıyor yalancı olunca
Benim acı eşiğim yüksekmiş herhalde canım geldiğimde çok güzel ağrılar çıktı nst de nitekim 6 cm aciklik varmış zaten biraz beklediler hala açılma olmayınca suni verdiler düşük doz sonrasında nst de sürekli 100lere vurdu ağrım oğlumun başı inmedi pozisyona tek sıkıntı o yerleşmesi zaman aldı sancı anında bı iki pozisyon önerdi doktorum onları yaptım doğum anında kadar ayakta hareket yaptım bı an önce olsun diye kızımda baş çıktıktan sonrasini hissetmedim küçük olunca oğlumda vücudu çıkarken de hissettim plasenta kolay düşmedi falan dikişim çok oldu nedense ama doğduğu anda öyle bı rahatlama geldi ki Rabbim e sonsuz şükrettim o yolda kimseyi cektirmesin çok zor insan hiç bitmeyecek sanıyor bı an emzik vermedim daha bu arada canım evde deniycem çok şükür MaşAllah çok eziyetli bı bebek değil

Kızlar bebeğim 3600 Gr doğdu boyunu hiç bilmiyorum o an ne saate bakabildim ne kilo boyunu sorabildim evet zor candan can çıkması ama sonunda insan değer diyor gerçekten mucize resmen insan inanmıyor ben mi doğurdum diye bı an önce eve çıkmak istiyorum hastane yordu gerçekten

Kızlar ozel hastanedemı dogum yaptınız refakatcı alıyorlar degılmı es harıcınde almayan hastaneler varmıs bende yarın soracagım doktoruma

Masallah kılosu ıyı dogmus rabbım gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah Bızede dua et bızde doguralım saglıkla ıns

Kızlar ozel hastanedemı dogum yaptınız refakatcı alıyorlar degılmı es harıcınde almayan hastaneler varmıs bende yarın soracagım doktoruma
ben devlet hastanesinde yaptım canım bı refakatçi alıyorlar ama bayan olması şartıyla canım eşim bizi odaya çıkardı biraz durdu gitti
Masallah kılosu ıyı dogmus rabbım gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallah Bızede dua et bızde doguralım saglıkla ıns☺
Saol canım tabiki ederim Rabbim çok kolay doğumlar nasip etsin insAllah

Kac kilo dogdu canim
Cok sukur kurtulduk darisi bekleyenlerin basina insallah
Dogar dogmaz benim kucagima verdiler bebegimi 1saat oyle kaldik sonra esime verdiler yarim saat falanda o kaldi, sonra emzirmek icin aldim emzirdim
Yalanci emzigi odaya gecince verdim az bise
Her 4saatte bir emzirip diger vakitlerde yalanci memeyle kandirmaya calisiyorum degilse hep gogusde kalmak istiyo
Oyuzden gece uykusuz kaliyorum, emzigi tam tutmuyo hep kontrol etmek zorunda kaldigim icin uyanik kaliyorum

3600 doğdu cnm amin cnm insAllah
doğar doğmaz bana da verdiler sonrasında dikiş atılırken oğlumu temizlediler eşim yoktu ama devlet hastanesi olunca
Kizlar bu gece 3te dogum yaptim ayrintilari kendime geldigimde yazacagim insallah
yaaa hadi gözün aydın canım cok şükür sağlıkla büyütün insAllah
Ben varım erkek annesi cnm kaçıncı haftadasin 39+3 de dünyaya geldi benim oğlum

Benim kayınvalidem ve annem kaldı normalde bir kişi alıyorlarmıs ama benim bebeğim küçük doğdugu için ikna oldular her hastane farklı oluyor

38+6dayım bende bu çarşamba artık son haftama giriyorum umarım gelir bu hafta.... Herkes moralimi bozuyor erkek bebrk geç gelir diyip

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Eveet benim de günüm geldi çattı, yatışımız yapıldı tahlil sonuçlarını bekliyoruz. AhmetYahya ve kendime ve bugün sürpriz yapıp gelecek olan tüm bebişlerin annelerine kolaylıklar diliyorum.

38+6dayım bende bu çarşamba artık son haftama giriyorum umarım gelir bu hafta.... Herkes moralimi bozuyor erkek bebrk geç gelir diyip
bana da hep öyle dediler cnm da nasip bence 40 geçer dedielrdi şükür geldi daha fazla bekletmeden bol bol egzersiz yürüyüş yap ben plates topuyla hareekt yapmıştım son gece ilişki denemiştik hatta belki farydasi olmustur
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
saol cnm Allah razı amin insAllah

Mama vermiyorum ben hiç anne sütüyle devam ediyoruz hala. İlk günlerdeki gibi dolmuyor göğüslerim ama bezleri dolu oluyor yeterince besleniyor diyip sakinlestiriyorum kendimi. Bir de gündüz uyanıkken surekli meme istiyor benimki onun da etkisi var muhtemelen. Gece uykusunu daha uzun uyuduğunda doluyor çünkü farkı belli yani. Bu sıcaklarda kolay gelsin sana da bebislerine de :) rahata kavusursunuz bir an önce umarım
Ben özelde yaptim doğumu 1 kişi alıyorlardı refakatçi kim olduğu sana kalmış diye. Eşim kaldi yanimda. Yatis yapılmadan önceki hafta ve 2 gün önce covid testi yapıldı ikimize de. Yatis sabahına da antikor testi. Ondan sonra çıkıp odaya yerleştik ancak

4 saat Çok değil mi ? bizimki 2 saatte bir aranmaya başlıyor Kedi gibi Emmeyince hiç aglamazken ortalığı yıkıyor

Bugün dr a gittik. Bebiş daha kanala inmemiş. 3700 olmuş. Ben normal istiyorum hala. Cuma günü suni sancı denemesi yapılacak kendi sancım gelmezse. Dr istersen direkt sezeryan olabilir dedi bebek büyük olduğu için. Ben yine de denemek istiyorum dedim ama şimdi hastaneden çıktık. Zor olur diyolar. Gerçekten o kadarsa alt taraf çok dikişli olur falan diyolar. Öyle mi olur hakkaten ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…