Aynen ya uykusuz gzceler basladi, ama bu gece bi ritim tutturma cabasindayim. Oyuzden uykusuz kalsamda sonucu guzel olursa sorun yokHani diyorlar ya uykusuz her geceartık başladı . Insallah yavaş yavaş alsiisrsiniz birbirinize Allah kolaylık versin . Bende uyku bağımlısıyım bakalım neler olacak bana
Canim Allah kurtarmis, darisi bekleyen hamislere insallahMerhabalar kızlar buraya da yazmıştım zaten dünden ağrım vardı gece de vardı uyuyamadım bayağı sabaha karşı falan işlerimi hallettim işte biliyorsunuz ilişkide denemiştik onun dışında akşam bol bol yürüyüş yaptım işte ev işi yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım çok şükür hissettim zaten ağrılar vajinal olarak çok baskı vardı hissettim zaten aşağıya indiğini açılma olduğunu işte acile geldim direkt zaten alttan muayene etti 6 santim açıklık vardı nstye girdim onda da bayağı sanki çıktı yatış mı verdiler ilk doğum mu ikinci doğum mu derseniz ilk doğumum çok kolaydı ikinci biraz zorladı bir an hiç doğmayacak sandım suni sancı aldım ama az miktarda sağ olsun ebeler çok yardımcı oldu gelip gidip hareket egzersiz yaptırdılar çok da Güleryüz tatlı dillilerdi saat 14:30- 15:30 arasiydi snrm hatırlamıyorum saati o arada oldu çok şükür oğlum da ben de iyiyiz emzirdim iki defa uyuyor ben de biraz uyuyorum biraz uyanıyorum gerçekten çok yorulmuşum en son sancı çekerken ayakta uyuyordum aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladıyla beraber hayırlı ömür versin inşallah
sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canım Allah analı babalı Sağlıkla büyütsün ❤
canım her bebeğin hikayesi kendine sanırım ablamda iri bebek daha kolay doğar demiş doktoru mesela yeğenim çok kolay olmuştu değişiyor bence nst de beyimiz çok sakin oluyordu benim de üşengeç sanırım ama şükür bı sıkıntı yok sağlıkla dogurursun insAllahBenim kız 39 da doğdu 3400 Gr di.Bu şuan 37+3 te gecen 3200 çıktıŞuan kaç bilmiyorum ama ablası gibi doğar muhtemelen en fazla.Yavas yavaş belime vuruyor.Bugun çok halsizdim.İse gitmek zorunda kaldım birara.Biraz toparlandım gibi hissettim ama gene halsizlik devam etti.Bebek son anda hareket etmiyor diyorlardi ama ben hatırlamıyorum.Senin etti mi ?
sağol canım Allah razı olsun amin insAllahGözün aydın canım. Şükür sen de kurtuldun. Darısı doğum yapmayan arkadaşlarımızın başına.
sağol canım Allah razı olsunFit mutlu anne tebrikler canim gozun aydin umarim hersey yolundadir
Henuz yazdigini okuyamadim firsat bulunca dogum hikayeni durumunu okucam insallah
Canim bu arada ismim iki kez geciyo hem 11/07de hemde dogum yapacaklar tarafinda 21/07de :)
Ay bi 10 gun sonra genemi dogumum var
dinlenince geçiyorsa yalancıdr canım net benim bu ağrım geceden vardı bı gün öncesinden sabaha doğru daha net hissettim duş falan alinca rahatlatıyor yalancı oluncaGözün aydın ☺darısı basımıza ınsallah ya benımde ara ara agrılarım oluyor ama yatınca dınlenınce gecıyor dogum sancısı degıldır degılmı bugun yururken hem belım hem karnım bayagı agrıdı dedım sancı heralde eve geldım yattım gectı yalancı sancı dedıklerı bu olsa gerek
Benim acı eşiğim yüksekmiş herhalde canım geldiğimde çok güzel ağrılar çıktı nst de nitekim 6 cm aciklik varmış zaten biraz beklediler hala açılma olmayınca suni verdiler düşük doz sonrasında nst de sürekli 100lere vurdu ağrım oğlumun başı inmedi pozisyona tek sıkıntı o yerleşmesi zaman aldı sancı anında bı iki pozisyon önerdi doktorum onları yaptım doğum anında kadar ayakta hareket yaptım bı an önce olsun diye kızımda baş çıktıktan sonrasini hissetmedim küçük olunca oğlumda vücudu çıkarken de hissettim plasenta kolay düşmedi falan dikişim çok oldu nedense ama doğduğu anda öyle bı rahatlama geldi ki Rabbim e sonsuz şükrettim o yolda kimseyi cektirmesin çok zor insan hiç bitmeyecek sanıyor bı an emzik vermedim daha bu arada canım evde deniycem çok şükür MaşAllah çok eziyetli bı bebek değilCanim Allah kurtarmis, darisi bekleyen hamislere insallah
Ben 6dan sonrasinda dayanamaz haldeydim
6bucukda epidural aldim etkisini goresiye 7 oldu
Yani o an direk normal yapanlar aklima geldi nasil dayaniyolar diye
Epidural 9bucukda etkisini kaybetmeye basladi bendede gerci ama olsun yuzde yuz hissetmedim yinede
Emzik aliyomu seninki
sağol canım Allah razı olsun
canım her bebeğin hikayesi kendine sanırım ablamda iri bebek daha kolay doğar demiş doktoru mesela yeğenim çok kolay olmuştu değişiyor bence nst de beyimiz çok sakin oluyordu benim de üşengeç sanırım ama şükür bı sıkıntı yok sağlıkla dogurursun insAllah
sağol canım Allah razı olsun amin insAllah
dinlenince geçiyorsa yalancıdr canım net benim bu ağrım geceden vardı bı gün öncesinden sabaha doğru daha net hissettim duş falan alinca rahatlatıyor yalancı olunca
Benim acı eşiğim yüksekmiş herhalde canım geldiğimde çok güzel ağrılar çıktı nst de nitekim 6 cm aciklik varmış zaten biraz beklediler hala açılma olmayınca suni verdiler düşük doz sonrasında nst de sürekli 100lere vurdu ağrım oğlumun başı inmedi pozisyona tek sıkıntı o yerleşmesi zaman aldı sancı anında bı iki pozisyon önerdi doktorum onları yaptım doğum anında kadar ayakta hareket yaptım bı an önce olsun diye kızımda baş çıktıktan sonrasini hissetmedim küçük olunca oğlumda vücudu çıkarken de hissettim plasenta kolay düşmedi falan dikişim çok oldu nedense ama doğduğu anda öyle bı rahatlama geldi ki Rabbim e sonsuz şükrettim o yolda kimseyi cektirmesin çok zor insan hiç bitmeyecek sanıyor bı an emzik vermedim daha bu arada canım evde deniycem çok şükür MaşAllah çok eziyetli bı bebek değil
Kızlar bebeğim 3600 Gr doğdu boyunu hiç bilmiyorum o an ne saate bakabildim ne kilo boyunu sorabildim evet zor candan can çıkması ama sonunda insan değer diyor gerçektenmucize resmen insan inanmıyor ben mi doğurdum diye bı an önce eve çıkmak istiyorum hastane yordu gerçekten
ben devlet hastanesinde yaptım canım bı refakatçi alıyorlar ama bayan olması şartıyla canım eşim bizi odaya çıkardı biraz durdu gittiKızlar ozel hastanedemı dogum yaptınız refakatcı alıyorlar degılmı es harıcınde almayan hastaneler varmıs bende yarın soracagım doktoruma
Saol canım tabiki ederim Rabbim çok kolay doğumlar nasip etsin insAllahMasallah kılosu ıyı dogmus rabbım gule gule buyutmeyı nasıp etsın ınsallahBızede dua et bızde doguralım saglıkla ıns☺
Kac kilo dogdu canimsağol canım Allah razı olsun
canım her bebeğin hikayesi kendine sanırım ablamda iri bebek daha kolay doğar demiş doktoru mesela yeğenim çok kolay olmuştu değişiyor bence nst de beyimiz çok sakin oluyordu benim de üşengeç sanırım ama şükür bı sıkıntı yok sağlıkla dogurursun insAllah
sağol canım Allah razı olsun amin insAllah
dinlenince geçiyorsa yalancıdr canım net benim bu ağrım geceden vardı bı gün öncesinden sabaha doğru daha net hissettim duş falan alinca rahatlatıyor yalancı olunca
Benim acı eşiğim yüksekmiş herhalde canım geldiğimde çok güzel ağrılar çıktı nst de nitekim 6 cm aciklik varmış zaten biraz beklediler hala açılma olmayınca suni verdiler düşük doz sonrasında nst de sürekli 100lere vurdu ağrım oğlumun başı inmedi pozisyona tek sıkıntı o yerleşmesi zaman aldı sancı anında bı iki pozisyon önerdi doktorum onları yaptım doğum anında kadar ayakta hareket yaptım bı an önce olsun diye kızımda baş çıktıktan sonrasini hissetmedim küçük olunca oğlumda vücudu çıkarken de hissettim plasenta kolay düşmedi falan dikişim çok oldu nedense ama doğduğu anda öyle bı rahatlama geldi ki Rabbim e sonsuz şükrettim o yolda kimseyi cektirmesin çok zor insan hiç bitmeyecek sanıyor bı an emzik vermedim daha bu arada canım evde deniycem çok şükür MaşAllah çok eziyetli bı bebek değil
3600 doğdu cnm amin cnm insAllahKac kilo dogdu canim
Cok sukur kurtulduk darisi bekleyenlerin basina insallah
Dogar dogmaz benim kucagima verdiler bebegimi 1saat oyle kaldik sonra esime verdiler yarim saat falanda o kaldi, sonra emzirmek icin aldim emzirdim
Yalanci emzigi odaya gecince verdim az bise
Her 4saatte bir emzirip diger vakitlerde yalanci memeyle kandirmaya calisiyorum degilse hep gogusde kalmak istiyo
Oyuzden gece uykusuz kaliyorum, emzigi tam tutmuyo hep kontrol etmek zorunda kaldigim icin uyanik kaliyorum
yaaa hadi gözün aydın canım cok şükür sağlıkla büyütün insAllahKizlar bu gece 3te dogum yaptim ayrintilari kendime geldigimde yazacagim insallah
Ben varım erkek annesi cnm kaçıncı haftadasin 39+3 de dünyaya geldi benim oğlumDoğuranların hepsi kız annesi mi ya.... Erkek. Benimki gec gelir diyorlar sabrım kalmadı... Çarşamba son hafta ma giriyorum ayın 15 inden sonra artık gelmesi lazım diğer çarşambaya kadar doğmazsa eşim sezeryanla aldıralım diyor
Benim kayınvalidem ve annem kaldı normalde bir kişi alıyorlarmıs ama benim bebeğim küçük doğdugu için ikna oldular her hastane farklı oluyorKızlar ozel hastanedemı dogum yaptınız refakatcı alıyorlar degılmı es harıcınde almayan hastaneler varmıs bende yarın soracagım doktoruma
38+6dayım bende bu çarşamba artık son haftama giriyorum umarım gelir bu hafta.... Herkes moralimi bozuyor erkek bebrk geç gelir diyip3600 doğdu cnm amin cnm insAllah
doğar doğmaz bana da verdiler sonrasında dikiş atılırken oğlumu temizlediler eşim yoktu ama devlet hastanesi olunca
yaaa hadi gözün aydın canım cok şükür sağlıkla büyütün insAllah
Ben varım erkek annesi cnm kaçıncı haftadasin 39+3 de dünyaya geldi benim oğlum
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhabalar kızlar buraya da yazmıştım zaten dünden ağrım vardı gece de vardı uyuyamadım bayağı sabaha karşı falan işlerimi hallettim işte biliyorsunuz ilişkide denemiştik onun dışında akşam bol bol yürüyüş yaptım işte ev işi yaptım pilates topuyla egzersiz yaptım çok şükür hissettim zaten ağrılar vajinal olarak çok baskı vardı hissettim zaten aşağıya indiğini açılma olduğunu işte acile geldim direkt zaten alttan muayene etti 6 santim açıklık vardı nstye girdim onda da bayağı sanki çıktı yatış mı verdiler ilk doğum mu ikinci doğum mu derseniz ilk doğumum çok kolaydı ikinci biraz zorladı bir an hiç doğmayacak sandım suni sancı aldım ama az miktarda sağ olsun ebeler çok yardımcı oldu gelip gidip hareket egzersiz yaptırdılar çok da Güleryüz tatlı dillilerdi saat 14:30- 15:30 arasiydi snrm hatırlamıyorum saati o arada oldu çok şükür oğlum da ben de iyiyiz emzirdim iki defa uyuyor ben de biraz uyuyorum biraz uyanıyorum gerçekten çok yorulmuşum en son sancı çekerken ayakta uyuyordum aklıma gelen bunlar sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım hepinizden Allah razı olsun Rabbim cümlenin evladıyla beraber hayırlı ömür versin inşallah
@saengie 15/06/2020
@634 18/06/2020
@istanbul24 19/06/2020
@Acemianneeee 22/06/2020
Karusel 22/06/2020
@ysmnc 22/06/2020
@Minnaklarim 23/06/2020
@edlammm 23/06/2020
B Bluemom 24/06/2020
@Rosemiracle 25/06/2020
@krmzcck 25/06/2020
@krclskn 26/06/2020
@Arven fdn 26/06/2020
@Miranurr 27/06/2020
@Denizferdi34 29/06/2020
B bitekAnnemolsun 29/06/2020
@Peripellas 30/06/2020
@shewa 30/06/2020
@Ozlemfusuy 01/07/2020
@Alessias 01/07/2020
@Mrs terazi 01/07/2020
@vuslat yolcusu 02/07/2020
@je@remh 02/07/2020
@EFfatmagul 02/07/2020
@kaftankef 02/07/2020
@kurabiyem_35 03/07/2020
@eslemmce5. 03/07/2020
@mutlu annee 04/07/2020
@Zelnes 04/07/2020
@Pnrdgd86 04/07/2020
@LeylaKaya 04/07/2020
@salihanifi 06/07/2020
@bilgilisirine 06/07/2020
@bilgilisirine 06/07/2020
@Wexy 06/07/2020
@mutlu2127 07/07/2020
Beklemekseni 07/072020
@Ruya 07/07/2020
@didemcik 08/07/2020
@Hopeful345 08/07/2020
@busra1tan 08/07/2020
@sevdaers 08/07/2020
Beklemekseni 08/07/2020
@busra1tan 08/07/2020
@Ezooo62 08/07/2020
@pastirma 10/07/2020
@Unforgiven81 10/07/2020
sandriyon 11/07/2020
Fit mutlu anne 12/07/2020
Doğum yapan tüm annelere Tebrikler.
Bugün gunlerden
AhmetYahya 13/07/2020
pelomer 13/07/2020
@Ipekknur 14/07/2020
@shewa 14/07/2020
@gzm14y 14/07/2020
Fit mutlu anne 16/07/2020
kirmizi puantiye . 17/07/2020
sandriyon 21/07/2020
@Canpare 21/07/2020
A Asliii60 24/07/2020
bana da hep öyle dediler cnm da nasip bence 40 geçer dedielrdi şükür geldi daha fazla bekletmeden bol bol egzersiz yürüyüş yap ben plates topuyla hareekt yapmıştım son gece ilişki denemiştik hatta belki farydasi olmustur38+6dayım bende bu çarşamba artık son haftama giriyorum umarım gelir bu hafta.... Herkes moralimi bozuyor erkek bebrk geç gelir diyip
saol cnm Allah razı amin insAllahGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Gözün aydin canimKizlar bu gece 3te dogum yaptim ayrintilari kendime geldigimde yazacagim insallah
Mama vermiyorum ben hiç anne sütüyle devam ediyoruz hala. İlk günlerdeki gibi dolmuyor göğüslerim ama bezleri dolu oluyor yeterince besleniyor diyip sakinlestiriyorum kendimi. Bir de gündüz uyanıkken surekli meme istiyor benimki onun da etkisi var muhtemelen. Gece uykusunu daha uzun uyuduğunda doluyor çünkü farkı belli yani. Bu sıcaklarda kolay gelsin sana da bebislerine de :) rahata kavusursunuz bir an önce umarımCanım kaç cc mama veriyorsun. Bizde 20 günlük olduk. Bende memeden duyduklarına emin olamıyorum. Oğlum daha uzun süre kalıyor kızım minik hemen uyuyor. Bende mama ağırlıklı gidiyorum, anne sütü sağıp veriyorum. Klima bozuldu yaşadığım yer 50 derece. Memede üç dakikadan fazla duramıyorlar. Sabah kayınvalidemlere başka şehire göç edeceğiz bebeklerim kavrulmadan
Ben özelde yaptim doğumu 1 kişi alıyorlardı refakatçi kim olduğu sana kalmış diye. Eşim kaldi yanimda. Yatis yapılmadan önceki hafta ve 2 gün önce covid testi yapıldı ikimize de. Yatis sabahına da antikor testi. Ondan sonra çıkıp odaya yerleştik ancakKızlar ozel hastanedemı dogum yaptınız refakatcı alıyorlar degılmı es harıcınde almayan hastaneler varmıs bende yarın soracagım doktoruma
Kac kilo dogdu canim
Cok sukur kurtulduk darisi bekleyenlerin basina insallah
Dogar dogmaz benim kucagima verdiler bebegimi 1saat oyle kaldik sonra esime verdiler yarim saat falanda o kaldi, sonra emzirmek icin aldim emzirdim
Yalanci emzigi odaya gecince verdim az bise
Her 4saatte bir emzirip diger vakitlerde yalanci memeyle kandirmaya calisiyorum degilse hep gogusde kalmak istiyo
Oyuzden gece uykusuz kaliyorum, emzigi tam tutmuyo hep kontrol etmek zorunda kaldigim icin uyanik kaliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?