2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

cevap vermişmiydim hatrlamıorum ama çok şükür gögüslerim iyileşti başta kötü olsular bı kaç gün sonra iyileştiler

Bende 39+2 den selam vereyim su anda plates topu üzerindeyim hatta ağrım varken
ben hastanede doğum sancısı çekerken dolabın ustunde plates topunu gördüm vayy dedım normlde plates topunun üstünde hoplayım dıordum şimdi ise otrduğum yerden kalkamıorum dedım.valla öyle ayaga kalkayım çömelip çömelip kalkayım hepsi yalan oldu ayaga kalkmaya bile korktum çocuk aşşa düşecek sanıodumsancıdan
şimdi bir anı olarak kaldı

Hayırlı geceler anneler size bir sorum varya benım kız 3.010 kilo doğdu şuan 11 günlüğüz ve kilosu 3000 çıktı doktor biraz telaş yaptı.kiloau çokmu kotu ki saglık ocagndakıler norml dedı zaten zayflıo 200 gr vermiştr dedıler.Anlam veremedm doktrn tepkisine.Sarılıgımızda baya geçmiş çok hafif kalmış.bebek doymuo olsa sarılıkda geçmez of of diğer kızımda da kılo sorunu vardı sanıeım buda böle olacak

Ben baya hareket yaptım canım sağolsun doğumumla baştan sona ilgilenen bı ebe herşeye yardımcı oldu hareketleri benimle beraber yaptı çömelme kalkma her dakika ilgiliydi

Kacıncı haftanızdasınız hepımıze hayırlı dogumlar ınsallah Bende bol bol yuruyorum ama kanala gırdımı gırmedımı doktorum oyle bısey demıyo sadece dogum pozısyonunda bebek dedı sızın nısanda gelmıs dogumunuz yakındır umarım sagsaglım ınsallah

38+3 üz. Nişan tam olarak gelmedi aslında akıntım çok açık renkte kahveye döndü ama bakalım yarın artık belli olur ☺ İnşallah canım seninde öyle hayırlısıyla doğar inşallah senin kaçıncı haftandı bu arada

38+1 im bende kahveye donduyse nısandır bence ya benım hala beyaz ne su gelıyor ne sancı sabırsızlıkla beklıyorum

Hayirli olsun ,mutlulukla sevgiyle büyüsün .darisi basimiza

Korkutmak gibi olmasin ama bence hic video izleme.ilk dogumumdan once tesadufen karsima cikmisti ve izlemistim ,pisman olmustum izlediğime.belki ben cok korkagim ya da canim tatli ama bence bazi seyleri bilmemek daha iyi.bu 2.dogumum icim.korku dolu yasayacaklarimi az cok bildigim icintabi benim fikrim bu

İyi geceler kızlar. Geçen Perşembe 1.5 cm açılmam vardı, nişan benzeri bir akıntım oldu 3 gün önce ama kanlı değil. O günden beri bi değişiklik yok kasılmalarım var ama sancım yok. 39 hafta doldu bugün. Bakalım yarın kontrolüm var açılmam ilerlemiş mi nolmuş nst de hiç bir şey çıkmıyor bende ya

Hakkınızda hayırlısı en kısa zamanda saglıkla dogumunuz gerceklesır ıns bende 38+1 oldum bugun kontrole gıttım ne acıklık varmı dıye baktı ne ntsye soktu normal ultrasonla baktı yolladı bende anlamadım bısey ya acıklıga falan bakılıyor degılmı son kontrollerde

Kizlar merhaba Elhamdulillah bende dogum yaptim. Malum 40+3 olmustu artik bebegim. 2 haftadir hurma yiyordum ama cok etkili oldu mu bilmem ama cumartesi gece esim gelecekti yolda kaldi ama gecte olsa geldi. Neyse firsati degerlendirdim ertesi gun nst kontrolum vardi yine sancim yok acilmam ayni 2 cm idi. Ebe rahmin yumusamis bugun cokca yuruyus yap dedi. Hastaneden ciktim ve avm gezdim sancim geliyo ve belime vurmaya basliyodu yavas yavas saat 4te basladi. Sanciyi karsilayabildigim kadar karsiladim ne zamanki dayanamaz hale geldim o sira hastaneye gectik. Evden cikarken dr aradim bu arada saat 1 bucuk gece. Sancilarim 5 6 dk 1 geliyor ve 1 dk kadar suruyordu. Ebe muayene etti ve 8 cm aciklik olmus. Hoop dogru dogumhaneye gittik. 1 saat icinde dogum gerceklesti tam 3te dogdu bebegim elhamdulillah yalniz ben sancilarda degilde bebegin cikma asamasinda cok zorlandim. Onun disinda kanim cok dusuk oldugu icin kalkamadim bayilma tehlikesi gecirdim 3 kere. Uykusuzluk had safhada. Suan hala hastanedeyim. Guzel seylere odaklanmaya calisiyorum kizim saglikli cok sukur bende istedigim gibi sunisiz dogum gerceklestirdim. Suan emzirme aman sarilik olmasin asamasindayim

Darisi henuz dogum yapmamislara

Gözünüz aydın darısı başımıza

Gözünüz aydın saglıkla büyütün yavrunuzu ınsallah Darısı bizlere

Her doktorun tavrı tarzı değişik gerçekten bana 2 hafta önceden söylemişti 38. Haftada çatı muayenesi yapar bakarız çatı genişliğine diye. Bazen çatı muayenesi sonrası doğum tetiklenebiliyormuş bu yüzden olabildiğince geç yapmak istiyor da olabilirler belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…