- 25 Şubat 2016
- 7.757
- 12.963
- 248
- 31
cevap vermişmiydim hatrlamıorum ama çok şükür gögüslerim iyileşti başta kötü olsular bı kaç gün sonra iyileştilerŞu aşağıda belirttigim şekilde şeffaf göğüs uçları var.. Her markada var sanırım.. Meme ucunun ustüne takıyorsun..Hem yaran iyileşir.. Hemde bebek daha kolayca göğüs ucunu kavrayacagi icin çok daha rahat meme emebilir. Denedim onayladım Keisinlikle kullanın..
Eki Görüntüle 2660415
ben hastanede doğum sancısı çekerken dolabın ustunde plates topunu gördüm vayy dedım normlde plates topunun üstünde hoplayım dıordum şimdi ise otrduğum yerden kalkamıorum dedım.Bende 39+2 den selam vereyimsu anda plates topu üzerindeyim hatta ağrım varken
Ben baya hareket yaptım canım sağolsun doğumumla baştan sona ilgilenen bı ebe herşeye yardımcı oldu hareketleri benimle beraber yaptı çömelme kalkma her dakika ilgiliydiben hastanede doğum sancısı çekerken dolabın ustunde plates topunu gördüm vayy dedım normlde plates topunun üstünde hoplayım dıordum şimdi ise otrduğum yerden kalkamıorum dedım.valla öyle ayaga kalkayım çömelip çömelip kalkayım hepsi yalan oldu ayaga kalkmaya bile korktum çocuk aşşa düşecek sanıodum sancıdan
şimdi bir anı olarak kaldı
Kacıncı haftanızdasınız hepımıze hayırlı dogumlar ınsallahMerhabalar kızlar
bugün bizim de kontrolümüz vardı bebeğim haftasına göre 4-5 gün gelişim olarak geri ilerliyordu zaten son 1 aydır bugünde aynı çıktı kilosu 3020 gr. Ama doktorum iyi olduğunu buna takılmamı söyledi.
Bir de çatı muayenesi yaptı bilmeyen arkadaşlar için anlatayım 2 parmağı ile rahmi kontrol etti içinde parmağını çevirerek bebeğin baş pozisyonuna baktı 30 sn sürdü sürmedi ama çok acılı birşey değil katlanılabilirbebeğin başı tam olarak kanala İnmemiş bolca yürümen lazım istediğimiz pozisyona gelmesi için dedi. Eve gelince 30 dk koşu bandında yürüdüm + 15 kez falan squat yaptım. Duşa girdim çıktım altıma koyduğum peçetede çok hafif bir kahvelik vardı. Bir de üstüne eşim geldi malum şey oldu Hayırlısı bakalım. Artık yarına nolur bilmiyorum
38+3 üz. Nişan tam olarak gelmedi aslında akıntım çok açık renkte kahveye döndü ama bakalım yarın artık belli olur ☺ İnşallah canım seninde öyle hayırlısıyla doğar inşallahKacıncı haftanızdasınız hepımıze hayırlı dogumlar ınsallah☺Bende bol bol yuruyorum ama kanala gırdımı gırmedımı doktorum oyle bısey demıyo sadece dogum pozısyonunda bebek dedı sızın nısanda gelmıs dogumunuz yakındır umarım sagsaglım ınsallah
38+1 im bende kahveye donduyse nısandır bence ya benım hala beyaz ne su gelıyor ne sancı sabırsızlıkla beklıyorum38+3 üz. Nişan tam olarak gelmedi aslında akıntım çok açık renkte kahveye döndü ama bakalım yarın artık belli olur ☺ İnşallah canım seninde öyle hayırlısıyla doğar inşallahsenin kaçıncı haftandı bu arada
Daha vaktimiz var bence 10 güne kadar doğurursak mükemmel olacak38+1 im bende kahveye donduyse nısandır bence ya benım hala beyaz ne su gelıyor ne sancı sabırsızlıkla beklıyorum ☺
10 gune dogursak ıyı on gune dogmazsa zaten 29 unda sunı sancı alacagım ben buyuk ıhtımalle bayrama kalmadan dogurayım en azından dıyorumDaha vaktimiz var bence 10 güne kadar doğurursak mükemmel olacakAma tabi beklerken boş da durmamak gerek ☺
Bugun bnde doktora gittin bnm de son 10 gün cnm gelme belirtisi yok ama bnde de ta heyecanlıyımDaha vaktimiz var bence 10 güne kadar doğurursak mükemmel olacakAma tabi beklerken boş da durmamak gerek ☺
Gözünüz aydın yavrunuza kavusmussunuzBen baya hareket yaptım canım sağolsun doğumumla baştan sona ilgilenen bı ebe herşeye yardımcı oldu hareketleri benimle beraber yaptı çömelme kalkma her dakika ilgiliydi
Hayirli olsun ,mutlulukla sevgiyle büyüsün .darisi basimizaÇok şükür spinal sezaryenle dünyaya geldi oğlum. Şu an şekeri düşük diye serum verilmiş, henüz yanımda değil, bir de ciğerlerindeki sıvıyı atmasını bekliyoruz. Sonra maraton başlayacak, odada dinleniyorum benDarısı kucağına almayı bekleyen tüm güzel annişlerimizin başına ❤
Korkutmak gibi olmasin ama bence hic video izleme.ilk dogumumdan once tesadufen karsima cikmisti ve izlemistim ,pisman olmustum izlediğime.belki ben cok korkagim ya da canim tatli ama bence bazi seyleri bilmemek daha iyi.bu 2.dogumum icim.korku dolu yasayacaklarimi az cok bildigim icinSezeryan dogumu adım adım anlatan bir yazı veya bir video arıyorum :) ben sezeryan olacagım, ama nasıl hazırlanılır, nasıl gerçekleşir, sınrasında neler bekliyor beni. Epidural nedir, spiral nedir, full anestezi nedir ?. Ne bileyim bir doktorun yazısı olabilir. Sezeryan olan bir blog yazısı olabilir :) veya anlatmak isteyen varsa ben okumaktan zevk alırım :)
Hakkınızda hayırlısı en kısa zamanda saglıkla dogumunuz gerceklesır ıns bende 38+1 oldum bugun kontrole gıttım ne acıklık varmı dıye baktı ne ntsye soktu normal ultrasonla baktı yolladı bende anlamadım bısey ya acıklıga falan bakılıyor degılmı son kontrollerdeİyi geceler kızlar. Geçen Perşembe 1.5 cm açılmam vardı, nişan benzeri bir akıntım oldu 3 gün önce ama kanlı değil. O günden beri bi değişiklik yok kasılmalarım var ama sancım yok. 39 hafta doldu bugün. Bakalım yarın kontrolüm var açılmam ilerlemiş mi nolmuş nst de hiç bir şey çıkmıyor bende ya
Gözünüz aydın darısı başımızaKizlar merhaba Elhamdulillah bende dogum yaptim. Malum 40+3 olmustu artik bebegim. 2 haftadir hurma yiyordum ama cok etkili oldu mu bilmem ama cumartesi gece esim gelecekti yolda kaldi ama gecte olsa geldi. Neyse firsati degerlendirdimertesi gun nst kontrolum vardi yine sancim yok acilmam ayni 2 cm idi. Ebe rahmin yumusamis bugun cokca yuruyus yap dedi. Hastaneden ciktim ve avm gezdim sancim geliyo ve belime vurmaya basliyodu yavas yavas saat 4te basladi. Sanciyi karsilayabildigim kadar karsiladim ne zamanki dayanamaz hale geldim o sira hastaneye gectik. Evden cikarken dr aradim bu arada saat 1 bucuk gece. Sancilarim 5 6 dk 1 geliyor ve 1 dk kadar suruyordu. Ebe muayene etti ve 8 cm aciklik olmus. Hoop dogru dogumhaneye gittik. 1 saat icinde dogum gerceklesti tam 3te dogdu bebegim elhamdulillah yalniz ben sancilarda degilde bebegin cikma asamasinda cok zorlandim. Onun disinda kanim cok dusuk oldugu icin kalkamadim bayilma tehlikesi gecirdim 3 kere. Uykusuzluk had safhada. Suan hala hastanedeyim. Guzel seylere odaklanmaya calisiyorum kizim saglikli cok sukur bende istedigim gibi sunisiz dogum gerceklestirdim. Suan emzirme aman sarilik olmasin asamasindayim
Darisi henuz dogum yapmamislara
Gözünüz aydın saglıkla büyütün yavrunuzu ınsallahKizlar merhaba Elhamdulillah bende dogum yaptim. Malum 40+3 olmustu artik bebegim. 2 haftadir hurma yiyordum ama cok etkili oldu mu bilmem ama cumartesi gece esim gelecekti yolda kaldi ama gecte olsa geldi. Neyse firsati degerlendirdimertesi gun nst kontrolum vardi yine sancim yok acilmam ayni 2 cm idi. Ebe rahmin yumusamis bugun cokca yuruyus yap dedi. Hastaneden ciktim ve avm gezdim sancim geliyo ve belime vurmaya basliyodu yavas yavas saat 4te basladi. Sanciyi karsilayabildigim kadar karsiladim ne zamanki dayanamaz hale geldim o sira hastaneye gectik. Evden cikarken dr aradim bu arada saat 1 bucuk gece. Sancilarim 5 6 dk 1 geliyor ve 1 dk kadar suruyordu. Ebe muayene etti ve 8 cm aciklik olmus. Hoop dogru dogumhaneye gittik. 1 saat icinde dogum gerceklesti tam 3te dogdu bebegim elhamdulillah yalniz ben sancilarda degilde bebegin cikma asamasinda cok zorlandim. Onun disinda kanim cok dusuk oldugu icin kalkamadim bayilma tehlikesi gecirdim 3 kere. Uykusuzluk had safhada. Suan hala hastanedeyim. Guzel seylere odaklanmaya calisiyorum kizim saglikli cok sukur bende istedigim gibi sunisiz dogum gerceklestirdim. Suan emzirme aman sarilik olmasin asamasindayim ☺
Darisi henuz dogum yapmamislara
Hakkınızda hayırlısı en kısa zamanda saglıkla dogumunuz gerceklesır ıns bende 38+1 oldum bugun kontrole gıttım ne acıklık varmı dıye baktı ne ntsye soktu normal ultrasonla baktı yolladı bende anlamadım bısey ya acıklıga falan bakılıyor degılmı son kontrollerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?