2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ayyy 4 kişi kalmış burda bayılacam

Hiç canını sıkma .Benim ilk gebelikte 12 saat önce nst de 0 sancı vardı.10-15 şiddeti bile yoktu.Nisanim 2 gün olmuştu geleli,ortada çocuk yoktu. Hastaneden eve geldim,12 saat sonra bebeğim kucagimdaydi
İçime su serptin valla nstden az önce çıktım yine bir şey yok kayda değer. Doktoru bekkiyorum şimdi bakalım açıklık muayenesi yapacak mı

Merhaba, Bebeğin topuk kanı ilkinde sorun çıkıp ikincisinde normal gelen oldu mu ? Bebeğim ilk test alındığında Kuvoze girmisti Doktor bununla alakalıdır dedi ama tedbir amaçlı ikinci testi aldırdı ... Şimdi çok sağlıklı herşey yolunda ama çok kafam takıldı var mı benim gibi

Muhakkak ihmal etmeyin ben suan hastaneden cikamiyorum kanim 6 olmus. Daha dusuyormus kan takacaklar

Evet kendi sancin olunca uyuyorsun aralarda suni olunca buna izin vermiyi dogumda cok halsiz dusuyo insan

şu anda kaç kilo canım senin, doğum tarihlerimiz çok yakın.
Benim bebeğim de önden gidiyor ama bu hafta kontrole gittiğimde doktor hiç öyle bir şey demedi.
Bir dahaki gidişime daha detaylı konuşacağım

01.07.2020 ye beni de ekler misin

Evet kendi sancin olunca uyuyorsun aralarda suni olunca buna izin vermiyi dogumda cok halsiz dusuyo insan
benimki suni sancıydı canım bana suni sancı hiç kesılmıo demıslerdı ama öle olmadı bi gelıo sancı hafiften başlıo yükselio yükselio sonra düşüodu sonrada hiç sancı kalmıodu.bir süre sancısız geçio sonra tekrar sancı gırıodu sancı gdnce bayılmış gbi oluodm

yok sana katılıyorum amacım video izlemek degil, izlemeyecegim de zaten :) sadece sezeryn süreciyle ilgili kafamda aydınlanmak istedigim sorular var. daha önce sezeryan olmuş birisi cevaplarsa beni ve benim gibi ilk defa sezeryn olacakların işine yarayacaktır

planlı sezeryan öncesi kaç saat aç kalmanız gerekiyor ?
plansız yani aniden olan sezeryanlarda açlık nasıl oluyor (yani yemek yedikten hemen sonra da sezeryan olabilirmi)
odadan ameliyat için ayrılıp tekrar odaya geçmeniz kaç dakika/saat sürmüştü ?
bebekle birliktemi odaya çıkmıştınız ? yoksa bebegi muayene için götürüp sizi işlemleriniz bitince ayrı mı odaya aldılar ?
odaya geçince ilk yemek yemeniz, ilk ayaga kalkmanız kaç saat sürmüştü ?
sezeryandan sonra agrı kesici veriyorlar diye biliyorum. agrı kesici alıp bebeğe süt vermek sıkıntı olmuyormu ?

merhaba anneler

doğum yapanları tebrik ederim. gün sayanlara da kolay doğumlar dilerim inşallah

yavaş yavaş ihtiyaçların, alınacakların sonuna geldim. sizden de fikir istiyorum. hastane çantasına neler aldınız? fuzûlî birşey alıp eve dönünce bir de onların yıkamasıyla uğraşmak istemiyorum hiç.

bir de yeni doğum yapan anneler, keşke daha fazla alsaydım dediğiniz kıyafet ürünü ya da keşke alsaydım dediğiniz bir eşya var mı? şimdiden teşekkür ederim

Kendime 2 pijama 1 gecelik almıştım hepsi kullanıldı çünkü kanama çoktu .depend çok iş gördü large külot bez .mama yapmak için 2 biberon ve bir metal termos almıştım oda çok iyi oldu .

Ha Birde havlu almıştım gereksiz gibiydi ama bebek öyle bir kaka yaptıki altını yıkamak zorunda kaldık için annemden aferin aldım

Bu gece de dogmadibide ben 7 aylik dogmusum diyorlardi den 7 ayliksin dogumlarinda öyle olur 7 ayindan beri hergun acaba bugun mu diyorum. Yaslanacak icerde
hehehe canım ben de 7 aylığım, doktora sormuştum, sen 7 aylıksın diye bebekte öyle olmaz alakası yok demişti doktorum

Ben ameliyattan 12 saat önce yeme içme yasaktı. Serum taktılar bana ameliyat öncesi, sonra genel anesteziyle sezeryan oldum ben kesinlikle en güzeli bana göre çok stres ve korkulu olabiliyor insan. Girdikten 15 dk içinde bebeği alıp yukarı temizlemeye çıkarmıslar. Ben 45 dk sonra odama çıkarıldım narkoz etkisiyle sarhos gibi oldum bir yarım saat. Rüya gibiydi. İlk yemek ameliyattan 4-5 saat sonra verildi oda çorba ve komposto. Petibör bisküvi, kraker ve çay serbestti sadece. Ertesi sabah kahvaltıda sadece peynir ve bisküvi yedim. Gaz çıkarana ve büyük tuvalete çıkana kadar normal yemeğe geçirmediler. Sürekli yürüyüş yaptım merdiven inip çıktım gaz çıkarmak için. Biraz zor oldu sonra fitil verdiler o beni rahatlattı tuvalete çıkabildim. Ağrı kesici yapıyorlar hatta antibiyotik iğnesi de vurdular bebeğe bir zararı yokmuş. Yemek yedikten sonra beni ilk kez yürütmüşlerdi birde. Hala acılarım oluyor ama eskisi kadar değil şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…