2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben aksam ameliyat olmustum ,oglen 11e kadar yiyip icmeme musade edilmisti.bebekle beraber gelmisiZ sanirim ama ben kendimde degildim odaya geldiğimde hatirlamiyorum tam narkoz almistim cunku.agri kesici surekli veriliyor ve bebege sut de verebiliyorsun.ayaga 6 7 saat sonra kalkiliyor diye hatirliyorum.

Fit mutlu anne
Ben de napayım nasıl edeyim diye bi gidiyorum bi geliyorum.
Şimdi diyorum ben de bi önceki günü eşimle bi araya gelsem :)) Gündüzünde aman aman diye yapmadığım ya da çook yavaş yaptığım temizliklerden normal hızla yapsam bi gelişme olur belki bende de
Bu arada aşağıya indiğini ne zaman hissettin?
Benim daha inmemişti en son ya, pazartesi.
Bi de tabi bebeğin kilosunun ultrasondan az çıkmasını umut ediyorum bu arada

Bende galactago aldım dogum dan 1 2 gün önce başlamayı düşünüyorum sonrasında sıkıntı çekmim diye bestlak ı arkadaşım aldı gercekten fark var süt artırıcı damlalarda @Mrs terazi
Ama fazla kullanmamak lazım ben doğumdan hemen sonra başladım kendi sütümde biraz geliyordu eve geçtiğimde göğüslerim çok sertleşti ben günde iki üç kere alıyordum fazla geldi. Yani günde bi kere almak bile yeterli gelebilir yada süt azaldıkca kullanmak

Arasi kisa ve siddeti yuksek yani benim tecrubem o yonde idi.

MaşAllah sağlıkla büyütün insAllah suni sancı direk verdikleri için hızlı açılma olmamıştır bende suni ile yaptım doğumu ama hastaneye gittiğimde 6 cmdi açılmam sonrasında hafif suni ile doğurdum şükür nasip ya demek ki böyle hayırlı imiş gözün aydın
Allah Allah telefon faln nie teslim aldılar ki.devletti canım ozel odan oluo birde yanında birisi tuvalt banyoda var odanda tek kişilik.orda doğumunu bsklıosn.sonra doğum başladgnda doğumhaneye alıolar
bilmiyorum ki kimsenin telefonu yanında kalmadı şu bı de tamamen soyunduk önlük giydim kızımda hiç öyle olmamıştı ameliyat olacak gibi iç çamaşırı hiç bişey kalmadı bı değişik hissettim benim kaldığım oda da aynı şekilde içinde bı çatal bı yatak onda da ayak koyacak çatal yeri vardı hatta banyosu falan çok rahat temizdi telefonu saymazsak çok kaliteliydi gerçekten ebeler hiç yalnız bırakmadı zaten oda sıkıntı olmadı fazla ben sancı çektiğim odada doğum yaptım bı saat falan orda kaldıktan sonra normal servis odaya aldılar onu da rica ettik şükür tek kişilik odaya aldılar rahattık yani ama insanın kendi evi vala her yerden rahat
evet o da vakit geçirmeye iyi olmuştur sancı hafifken bende bol bol gezdim ebelerlr sohbet ettik şiddetlenince zaten kimseyi gözü görmüyor insan
Evet kendi sancin olunca uyuyorsun aralarda suni olunca buna izin vermiyi dogumda cok halsiz dusuyo insan
suni de uyuyanlardanim o zmn bende cnm kişiye doza göre değişiyor belki
canım ben hiç hiç ekstralara çıkmadım ne götürduysem kullandım çıktım eve geldiğimde çantada temiz olup da yıkanması gereken hiç bişey yoktu diyebilirim ne vardı çantamda
Bebeğe koyduklarım:
6 bez
Islak mendil, peçete
5li hastane çıkışı
Bı Yenidoğan tulum, şapka
2 zıbın
Çorap 2, eldiven 2
İki kundak (müslin, pazen)
Biberon, emzik koymuştum ama gerek olmadı

Kendime:
İç çamaşırı
4 tane hasta bezi
Pijama, yazma, uzun yelek,
(çorap kullanmadım gerçi giyemedim çok sıcak diye)
Maske

Ben çıkarken üzerimi değiştirmedim yeleğim uzun boldu onlarla çıktım zaten terden bı tuhaf oluyor insan değiştiresi gelmiyor bana yetti bunlar

çok teşekkür ederim çok faydalı oldu ❤

canım faydası olur bence zamanını bekliyor elbet ama ben cumartesi günü sabah çarşıda yürüdük baya eve geldik dikiş diktim pilates hareketleri yaptım biraz biraz zıpladim hatta üzerinde sonrasında ev işi yaptım akşamına ilişki oldu zaten hafiften agrm vardı gece baya bel ağrım vardı karnım da ağrıyordu saat 4 gibi falan artık baya baya ağrı girip çıkıyordu aşağı indiğini ağrı girdiğinde çok belirgin vajinal baskı olarak hissettim onun dışında yürürken falan kasigimda batma oluyordu
Kızlar bugün Saat 14 : 20 bebeğimi doğurdum .

Suyu bitti ve bebeğim hiç aşaģıya inmedi mecburen sezeryana alındım . Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin . Görüşmek üzere
MaşAllah canım gözün aydın sağlıklı olsun da çok şükür kavuşmuşeun

Kızlar karnımı çok tuhaf hissediyorum ya yumuşak balon gibi oldu hala şişligim tam inmedi tartilmaya korkuyorum o yüzden bi de karnım çok acıyor sizde de öyle mi normal doğum yapan kim vardı tam hatırlamıyorum karnıma doğum sonrası çok bastılar pıhtı vs kalmasın diye herhalde çok kötü bereli gibi benim şu an kanamam bitti gibi çok çok az geliyor

Tavsiyeler için sağol Allah hayırlı doğum nasip etsin bana da

Tavsiyeler için sağol Allah hayırlı doğum nasip etsin bana da
Rica ederim canım ağrı olduğunda ben hazırlık olsun diye sabaha kadar ev toparladım çamaşır katladim ayakta yerleştirdim derken yordum kendimi iyice Rabbim sağlıkla kolay bı doğum nasip etsin sana da insAllah

Ay uyuyabilsek onlara soracağız sanki Su eşler ne kadar rahat yahu.Dinlen ,yat ,bişi yapma .Bişi yapmasam bile içimde ki duruyor mu bam gum.

Canim simdi 2saate alarm kuruyorum, eger istekliyse emziriyorul ama istemiyosa 4 saate kadar gidebilir demisti doktor bende en gec 4saate veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…