Karın kasları yıpranıyor acıması normal benimde öyle çocuğu hastaneye kontrole götürüp gelene kadar arabada ağrıyo resmen. Kaslarım da anca toparlandı gbi. Kanama benimde bi bitecek gibi oluyo sonra çoğalıyorKızlar karnımı çok tuhaf hissediyorum ya yumuşak balon gibi oldu hala şişligim tam inmedi tartilmaya korkuyorum o yüzden bi de karnım çok acıyor sizde de öyle mi normal doğum yapan kim vardı tam hatırlamıyorum karnıma doğum sonrası çok bastılar pıhtı vs kalmasın diye herhalde çok kötü bereli gibibenim şu an kanamam bitti gibi çok çok az geliyor
Aaa gozun aydin canim, Allah anali babali buyutsunKızlar bugün Saat 14 : 20 bebeğimi doğurdum .
Suyu bitti ve bebeğim hiç aşaģıya inmedi mecburen sezeryana alındım . Rabbim hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin . Görüşmek üzere
Ayva çekirdeğini biraz suda bekletip onu sürmüstüm zamanında ama burada ayva yok şuan .Orada var mıdır bilemiyorumKizlar gogus uclarim cok aciyo, neler yapiyosunuz ne ise yariyo daha cok
Yanlis pozisyonda emiyo, gogus ucunun hepsini almiyo oyuzden yaralar oluyo
Ben kantoron yağı sürüyorum bide gümüş kapakKizlar gogus uclarim cok aciyo, neler yapiyosunuz ne ise yariyo daha cok
Anestol pomad var .İstersen doktoruna onu sor ,uygun görürse onu kullan.Tamamen lidokain var ve uyuşturuyor .Ancak emzirmeden önce iyi temizlemek gerekebilir.Dokunulmuyor ki temizlensinKizlar gogus uclarim cok aciyo, neler yapiyosunuz ne ise yariyo daha cok
Gerçekten iyi artırıyor mu denemediğim şey kalmadı ....Ama fazla kullanmamak lazım ben doğumdan hemen sonra başladım kendi sütümde biraz geliyordu eve geçtiğimde göğüslerim çok sertleşti ben günde iki üç kere alıyordum fazla geldi. Yani günde bi kere almak bile yeterli gelebilir yada süt azaldıkca kullanmak
Gözün aydın hayırlı olsun. Bugün kontrolün mü vardı normalde?
Amin canım saolasın . Şuan karnım ağrıyor . Onun dışında benimde göğüslerim ağrıyor .Aaa gozun aydin canim, Allah anali babali buyutsun
1haftan kalmisti zaten
Nasil her sey yolundami
Gerçekten iyi artırıyor mu denemediğim şey kalmadı ....
Ben etkisi olduğunu düşünüyorum günde 3 kere kullanıyordum sonra aşırı süt gelmeye başladı oda rahatsız etti bıraktım damlayı. İçindekilerde bitkisel şeyler zaten. Şimdi normale döndü ama azaldıkca ara ara kullanıp bırakacağımGerçekten iyi artırıyor mu denemediğim şey kalmadı ....
Aliminyum folyo sar canım ben göğüs ucu kremi sürüyorum üstüne aliminyum folyo sarıyorum çok iyi geliyorKizlar gogus uclarim cok aciyo, neler yapiyosunuz ne ise yariyo daha cok
aynen bklm bizde yarın gidicez hastaneye sarılık ve işitme testi içinKarın kasları yıpranıyor acıması normal benimde öyle çocuğu hastaneye kontrole götürüp gelene kadar arabada ağrıyo resmen. Kaslarım da anca toparlandı gbi. Kanama benimde bi bitecek gibi oluyo sonra çoğalıyor
ben lansinoh Krem demiyorum şimdilik dediğin gibi doğru şekilde emseler hiç acı ağrı olmuyor ama sadece ucunu alınca çok zor oluyorKizlar gogus uclarim cok aciyo, neler yapiyosunuz ne ise yariyo daha cok
Folyo ne işe yarıyor ki ilk kez duydumKızlar benim bene
Aliminyum folyo sar canım ben göğüs ucu kremi sürüyorum üstüne aliminyum folyo sarıyorum çok iyi geliyor
İşitme testi doğduğunda yapılıyo diye biliyorum ama yapılmadı mıaynen bklm bizde yarın gidicez hastaneye sarılık ve işitme testi için
ben lansinoh Krem demiyorum şimdilik dediğin gibi doğru şekilde emseler hiç acı ağrı olmuyor ama sadece ucunu alınca çok zor oluyor
Folyo ne işe yarıyor ki ilk kez duydum
Taburcu edilen gün yapılırmış o gün mesai arasına girmişti yarın, bir güne yapılabilir demişlerİşitme testi doğduğunda yapılıyo diye biliyorum ama yapılmadı mı
Yumusak tutuyor canım gercekten faydasını gördüm benaynen bklm bizde yarın gidicez hastaneye sarılık ve işitme testi için
ben lansinoh Krem demiyorum şimdilik dediğin gibi doğru şekilde emseler hiç acı ağrı olmuyor ama sadece ucunu alınca çok zor oluyor
Folyo ne işe yarıyor ki ilk kez duydum
Anladım canım doğrudur belki denemek lazımYumusak tutuyor canım gercekten faydasını gördüm ben
yok sana katılıyorum amacım video izlemek degil, izlemeyecegim de zaten :) sadece sezeryn süreciyle ilgili kafamda aydınlanmak istedigim sorular var. daha önce sezeryan olmuş birisi cevaplarsa beni ve benim gibi ilk defa sezeryn olacakların işine yarayacaktır
planlı sezeryan öncesi kaç saat aç kalmanız gerekiyor ?
plansız yani aniden olan sezeryanlarda açlık nasıl oluyor (yani yemek yedikten hemen sonra da sezeryan olabilirmi)
odadan ameliyat için ayrılıp tekrar odaya geçmeniz kaç dakika/saat sürmüştü ?
bebekle birliktemi odaya çıkmıştınız ? yoksa bebegi muayene için götürüp sizi işlemleriniz bitince ayrı mı odaya aldılar ?
odaya geçince ilk yemek yemeniz, ilk ayaga kalkmanız kaç saat sürmüştü ?
sezeryandan sonra agrı kesici veriyorlar diye biliyorum. agrı kesici alıp bebeğe süt vermek sıkıntı olmuyormu ?
Ayva cekirdegini bulamam.Ayva çekirdeğini biraz suda bekletip onu sürmüstüm zamanında ama burada ayva yok şuan .Orada var mıdır bilemiyorumLansinoh ve garmestan pomad ise yaramamisti.Ancak en ise yariyan yöntem gogsümü açıp gezmek olmuştu . 1 hafta sonra isyan edip kimseyi eve almadım ve açıp gezdim.Bide silikon uc kullanmıştım ,birazda olsa acısını aliyordu .Gümüş kapaklar süper diyorlar ama onu da doğumdan önce kullanmak gerekiyormuş .
Ah su kantoron yagii... Onuda burada bulamam zorBen kantoron yağı sürüyorum bide gümüş kapak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?