2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

2 haftan varsa 1 deger daha yukselir benim 9 du 2 hafta sonra kan ilacini 2kere icmemle 10a cikmisti. 11de iyi bi deger ilk kizim o civarda dogurdum sikintim olmadi insallah sikinti yasamazsin. Bu arada yasadigin butun belirtileri bende yasiyordum. Bisey olmaz demeyecek her seyi onemseyip kendimize iyi bakacagiz. Bunu cok iyi anladim. Dr.um cok iyi biri seni boyle gonderirdim hayatina devam edersin ama yorgun mutsuz stresli biri olmaya devam edersin alismissin kansizliga ama bu dogru degil bir ihmal baska hastaliklara davetiye cikarir diye soyleyerek kendimi onemsememi sagladi. Bende sizlerle paylasmak istedim.

Bende doktorumdan yana şanslıyım. Yarın kan tahlili yapılacak faydası oldu mu olmadı mı diye. İnşallah olmuştur. Benim doktorumda aynısını deri gergin stresli bebeğine daha sağlıklı bakman için değerleri düzeltmemiz gerek dedi. Benim sancılarım çok fazla bel kaşık ağrısı iki gündür çatal ağrısı başladı ayağımı kaldıramıyorum kalkamıyorum bile çok çoğalırsa gidicem Dr

Kızlar bacak aram çatı ağrım çok fazla. Bacağımı kaldıramıyorum ayağa hiç kalkamıyorum. Dün başladı. Bel ve kaşık ağrımda var. Hani çok uzun zaman spor yapmazsın bi anda yapınca ağrın olur ya ondan beter bi ağrı. Değişik bişey de yapmadım. Acaba doğum aprısı mı tecrübeli anne var mı? Gitsem mi doktora acaba bilemedim ki

Bir buçuk aydir aynı ağrıları yaşıyorum doktorum normal dedi ama siz kendinizi yinede takip edin doğum sancısı kasılma şeklinde giriyormuş Dr öyle demisti

Bir buçuk aydir aynı ağrıları yaşıyorum doktorum normal dedi ama siz kendinizi yinede takip edin doğum sancısı kasılma şeklinde giriyormuş Dr öyle demisti
Canım normalde bende de olurdu ama iki gündür hiç hareket edemiyorum wc ye bile birinin yardımıyla gidiyorum resmen. Dün akşam üzeri başladı. Çocuk hareketli. Ama belim kasıklarım zaten beni mahvediyordu şimdi de bu çıktı devamlı yAtıyorım

Doktorunuza bı danışın isterseniz çok geçmiş olsun

Bugün her ihtimale karşı dr a gittik. 1 cm açıklık çıktı. Nst de önemli bi sancı çıkmadı. Dr sabah erkenden çağırdı. Ama ebe açıklık muayenesi yaparken baya bi muayene etti ya uzun sürdü. 360 derece kontrol etti sanki:) Eve döndük ve şu an sanırsam sancım var. 7 dk da bir düzenli adet sancısı gibi bişey oluyo alt karnımda

Sancıların başlamış canım, gittikçe daha sık ve ağrılı olacak. Sağlıkla gelsin inşallah

Erken degil mi? Simdi ne durumdasin?

Artarsa agrin baslamis demektir hadi hayirlisi gununde gelmis

7den 4-5dk ya düşmesi ne kadar sürüyo? Bi sabit süresi var mı biliyo musun? Sabaha kadar dayanır mı?
Her doğum süreci farklıdır canım. Benim ilk doğumum çok yavaş ilerledi. İkincisi ise çok hızlı ilerledi. Oldu bitti çabucak. İnşallah senin de hızlıca biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…