- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
benim henüz şişlik tam gitmedi bacaklarım falan ödem var o yüzden daha net rakam olarak düşünmüyorum çok az gittiDoğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra aldığınız kiloların ne kadarı gitti
son haftalarda çok şiddetli olarak bende hissettim doğum belirtisi değil bence ama yine de Danış istersen doktora canımKızlar bacak aram çatı ağrım çok fazla. Bacağımı kaldıramıyorum ayağa hiç kalkamıyorum. Dün başladı. Bel ve kaşık ağrımda var. Hani çok uzun zaman spor yapmazsın bi anda yapınca ağrın olur ya ondan beter bi ağrı. Değişik bişey de yapmadım. Acaba doğum aprısı mı tecrübeli anne var mı? Gitsem mi doktora acaba bilemedim ki
benim ortalama 6-7 dk arayla giren sancım varken gittigimde 6cm açıklığım vardı canım hayırlısıyla kucağına alırsın insAllahBugün her ihtimale karşı dr a gittik. 1 cm açıklık çıktı. Nst de önemli bi sancı çıkmadı. Dr sabah erkenden çağırdı. Ama ebe açıklık muayenesi yaparken baya bi muayene etti ya uzun sürdü. 360 derece kontrol etti sanki:) Eve döndük ve şu an sanırsam sancım var. 7 dk da bir düzenli adet sancısı gibi bişey oluyo alt karnımda
MaşAllah canım ne kadar sürede gitti kız benim henüz 5-5.5 kg falan gitti90 la hamile kalmistim 104 le doguma gittim eve gelince 99 dum simdi 87 yim 25 haziranda dogurmustum
Ben kilo almadm hic cok sistim odemden yani kendime kilo almadm hamilelikte hepsi cocukla ilgili seylerdi simdi tika basa yedirmeseler dahs da düşerdi istahsizlik sorunu yasadim bazi problemlerdenMaşallah normal kilonuzunda altına düşmüssunuz ekstra bişey yaptınız mıdarısı başıma
Değişebilir diyosun yani. Bakalım nasıl olcak benimHer doğum süreci farklıdır canım. Benim ilk doğumum çok yavaş ilerledi. İkincisi ise çok hızlı ilerledi. Oldu bitti çabucak. İnşallah senin de hızlıca biter.
Eve geldigimde bir haftada 87 idi hala o kiloda kaldmbenim henüz şişlik tam gitmedi bacaklarım falan ödem var o yüzden daha net rakam olarak düşünmüyorum çok az gittidört günlük oldu bebişim
son haftalarda çok şiddetli olarak bende hissettim doğum belirtisi değil bence ama yine de Danış istersen doktora canım
benim ortalama 6-7 dk arayla giren sancım varken gittigimde 6cm açıklığım vardı canım hayırlısıyla kucağına alırsın insAllahbaşlamış bence doğum süreci
MaşAllah canım ne kadar sürede gitti kız benim henüz 5-5.5 kg falan gitti
Takipteyim seniAmin inşallah hayırlısıyla olur. Beni ebenin derin açıklık muayenesi tetikledi diye düşünüyorum. Ben hissetmiyorum ya hissetmezsem sancıyı diyodum işte hissediyorum
Canım biraz biraz var. Bana da erken geldi ama anlamadım yarın gidicemErken degil mi?Simdi ne durumdasin?
Regl zamanına denk geldiyse normal.Dogumdan önce ya çok enerjik oluyorsun yada pilin bitmiş gibi oluyorsun.Dogum sancısı sürekli olan bir ağrı değil.Arada girip çıkıyor.Once atiyorum 30 dk da bir hissediyorsun sonra 20 dk da bir falan böyle girip girip çıkıyorKızlar bacak aram çatı ağrım çok fazla. Bacağımı kaldıramıyorum ayağa hiç kalkamıyorum. Dün başladı. Bel ve kaşık ağrımda var. Hani çok uzun zaman spor yapmazsın bi anda yapınca ağrın olur ya ondan beter bi ağrı. Değişik bişey de yapmadım. Acaba doğum aprısı mı tecrübeli anne var mı? Gitsem mi doktora acaba bilemedim ki
Hissetmemek imkansız bir acıAmin inşallah hayırlısıyla olur. Beni ebenin derin açıklık muayenesi tetikledi diye düşünüyorum. Ben hissetmiyorum ya hissetmezsem sancıyı diyodum işte hissediyorum
Bunu bana geçen gün saglık ocagı ebesi söyledi.eger tek meme emdiyse diğer emmeyi diğer göğüsten( yani tek emme sol ise diğer emme sağ). Fakat tek seansta iki memeyi de emdiyse bir sonraki seans son bıraktıgı memeden dedi ( yani önce sol sonra sag emdiyse diğer emme seansı sağdan)Emziren anneler beni aydinlatin birkac sorum var.bebegimin gelecegi yok Bari bilgileneyim
-Simdi emzirince her göguste kac dk kaliyor
-sonraki emzirmede hangi gögusten tekrar emzirmeye basliyorsunuz yani en son verdiginiz mi yoksa ilk verdiginiz mi
-2 yada 3 saat aralikta emzirin deniliyor ya emzirme bittikten sonrami saat basliyor yoksa 2 emzirme arasi gecen sure oluyor
Cok soru sordum affedin simdiden cok tesekkurler
Çok yeni daha sizin sağlıkla verirsiniz inşallah önce bebisin ve sizin sağlığınızbenim henüz şişlik tam gitmedi bacaklarım falan ödem var o yüzden daha net rakam olarak düşünmüyorum çok az gittidört günlük oldu bebişim
son haftalarda çok şiddetli olarak bende hissettim doğum belirtisi değil bence ama yine de Danış istersen doktora canım
benim ortalama 6-7 dk arayla giren sancım varken gittigimde 6cm açıklığım vardı canım hayırlısıyla kucağına alırsın insAllahbaşlamış bence doğum süreci
MaşAllah canım ne kadar sürede gitti kız benim henüz 5-5.5 kg falan gitti
Allah stres sıkıntıdan korusun lohusalık döneminde gerisi hallolurBen kilo almadm hic cok sistim odemden yani kendime kilo almadm hamilelikte hepsi cocukla ilgili seylerdi simdi tika basa yedirmeseler dahs da düşerdi istahsizlik sorunu yasadim bazi problemlerden
Benim 8 temmuzdu doğum 3 gün sonra düştğ canımGeçen hafta içi doğum yapan arkadaşlarım, bebeklerinizin göbek bağı düştü mü?
MaşAllah cnmEve geldigimde bir haftada 87 idi hala o kiloda kaldm
insAllah cnm öyle su an için takmıyorum bklm gider insAllahÇok yeni daha sizin sağlıkla verirsiniz inşallah önce bebisin ve sizin sağlığınızsonra gitsin kilolar
61le hamile kalmıştım 72-73 civarıydım doğum yaptığımda şimdi 63e düştüm 15 gün oldu doğum yapalı.Doğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra aldığınız kiloların ne kadarı gitti
Tabiki çok zor ikizlerim ve tek başıma bakmam yetmiyor Bide misafir eksik olmuyor daha yüzde doksanına açıkça gelmeyin dememe rağmen gelenlerle uğraşıyorum daha doğrusu bebeklerime bakmaktan zaten bir şey yapamıyorum gelen yapıyor ama gel sor bana nasıl yapıyor Evim çok kötü doğumdan önce kadın çağırıp 2 gün boyunca iğne deliği bırakmadan tertemiz yaptık şuan o evden eser yok ve ben çok sıkıntı yapıyorum offfff of çok doluyum
Odemler atılır..Zayıflamak bişey değil de ya sikilasmakDoğum yapan arkadaşlar doğumdan sonra aldığınız kiloların ne kadarı gitti
Kızlar doğumdan sonra kabızlık sorunu yaşayan var mı? Neler tavsiye edersiniz düzelmesi için.
bana zaten iştahlısı denk gelmezkiEvet gaz damlaları doktor verdi. Ben bu mamayı çok beğendim 6. Gün kontrole gittiğimizde doğum kilolarına ek 100 er gram almıştı bebeklerim şuandada almışlar şükür belli ama tartılmadık daha sütümlede bol bol emziriyorum. Senin bebişin kendisi iştahsız olabilir sen mücadele et zorla kaldır emzir mama ver ilk 6 ay çok önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?