2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar bebeğim 4 gunluk sarı renk kusuyor miktarı çok fazla değil ama internette hiç iyi şeyler yazmıyor sizlerde böyle problemler oldumu

Kızlar bebeğim 4 gunluk sarı renk kusuyor miktarı çok fazla değil ama internette hiç iyi şeyler yazmıyor sizlerde böyle problemler oldumu
Benimde 4 günlük bebeğim sarı kusuyor arada ama sorun olduğunu düşünmemiştim hiç

Dün gece 11e 10 kala doğum yaptım
Dün öğleden sonra 4te gittik, 5te eve gönderildik sancım yok gibi diye ve açıklık 1 cmdi. Ama dönüş yolunda ufak ufak 7dk 1, eve geldiğimizde de belirgin sancılar başladı. Sancılar 5dk bire düşünce geri yola çıktık. Hastaneye geldiğimizde 2-3 dk da birdi. İlk açıklık kontrolünde 7 cm açıklık çıktı. Nstde sancı çekerek bekledim ve kendi sancımla normal doğum yapmış oldum
Hissetmemek imkansız bir acı
Aynen hissedilmeyecek ayırt edilmeyecek gibi değilmiş

kirmizi puantiye merakla bekliyorum son gelişmelerini canım sanki ben sancılanmışım gibi heyecan yaptım
Seri bi açılmayla dün gece saatlerine doğru doğum yaptım. Allah bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin

16sına kaymış oldu benim Dün 16sının gecesi doğum yaptım canım

Maşallah gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı basimiza kaçıncı haftada doğum yaptınız

Gözünaydin olsun Darısı bizlere inşallah.Nasil bir hismis? İnsan dogurana kadar zorluk çekiyor ama sonra onun için yeniden aynı acıyı çekebileceğini düşünüyor .

Ya MaşAllah ne güzel bı doğum hikayesi olmuş sağlıkla büyütün insAllah gözün aydın canım

Arkadaşlar adete 2 gün varken kahverengi akıntı geldi sonra bu sabah 1 gün kala test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı bu bir silik çizgi mi Sizde bakar mısınız.

Eklentiler

• 4E2E08A3-C208-4CC9-BE01-2DC3E8483A55.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 43
  • A0508457-39AA-4442-891A-C1E3D17A7A06.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 41
  • EEA8CB8D-D37C-4A51-969F-41A15B28CF29.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…