2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gözün aydın Allah bağışlasın süt için bestlak damla ve hastane pompasıyla destek, gaz için ben de fitil ve yürüyüş öneriyorum. 24 saatten uzun sürdü gazı çıkarmam. Toz magnezyum da verdiler çok da yürüdüm ama geç oldu çok gerilmiştim ben de. Geçmiş olsun

Benim de 24 ü olarak gözüküyor. Bebeğim baş aşağı ama kanala henüz girmemiş. Sizin ne durumda acaba?
Bugün muayeneden geldim hiç açıklık yok hala yukarıda kanala inmemiş dedi doktor bu hafta eğer kendiliğinden gelmezse haftaya suni sancı ya da sezeryan. konuşuruz haftaya bol bol yürüyüş yap dedi ama ben çok tedirginim artk sanki sancım olmıcak gibi hissediyorum son 7 gün

Benim de yeni yeni inmis dun kontrol vardi ..dusun bugun son gunun hic belli olmuyor canim onlarin keyfi belirliyor

Kızlar ben ve bebiş iyiyiz ama bebiş biraz emmede sıkıntı yaşıyo. Zar zor meme tutturuyoruz. Sürekli uyumak istiyo. Uyandırıp emzirmek gerekiyo ağzını açtıramıyoruz nerdeyse. Hiç emmiyo değil uğraşa uğraşa emiyo ama ter içinde kalıyorum. Emme refleksi fazla yok diye emzik tutturun biraz diyen ebe var. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
Sütüm geldi bu arada, var yani. Ucu da var ama işte.

Ah ben ne çektim uyandirmak derdinden, hemen soyun Soymaya başlayınca biraz daha kolay uyaniyorlar. ayağının altini gidiklayin. bide bizimki boynundan gidiklaniyordu çok denedik. Emme saatleri oluşturun düzenli olarak Kan şekeri problemimiz vardı bizim düşünce daha da çok uykuya meyilli oluyordu 2 Saatte bir düzenli besleyin meme ile 15 dakika bı meme 15 dakika diğeri şeklinde .. yavaş yavaş düzene alışınca kendisi uyanmaya kendi başlıyor Merak etmeyin alışır zamanla ...

Alışır insAllah cnm anca

Dogum yapan anneler,dogum sancilariniz basladigunda bebekleriniz hareketlimiydi yoksa sakin mi ..yani sanci sirasinda bebek hareketleri nasil

Benim hiç hareket etmiyordu hatta korkarak telaşla gittim. Sancı çekerken hiç kıpırdamadı benimki ama belki de acı çekerken ben hissedememişimdir onu bilemiyorum

Tatlim benim de bebisim 8 gunluk ve aynen senin dediklerini biz de yasadik hala yasiyoruz.surekli uyuyor uyandirmak icin cok caba veriyoruz.hemsire beslenmesi icin uyandirman lazim dedi ama biz basaramiyoruz o halde topugunu cimcikliceksin ordan rahatsiz olurlar aglat ama uyanir dedi.kiyamasam da yapmak zorunda kaliyorum ancak aglayinca biraz uyaniyor zorla meme veriyorum kisa surede tekrar uyuyor.sarilik olduk ustelik 2 gun fototerapi uygulandi cok zordu offf insallah bebislerimiz saglikli,sihhatli olurlar

Ben de spinal ile dogum yaptim gecenhafta bugun benkm benis de 3500 gr dogdu ama dogduktan sonra epey gram zayifladi dr normal odemi atti vucudundaki dedi.simdi meme ile beslemeye calisiyorum.beni de gaz sancisi mahvetti dogumdan sonra inan sezeryan dikisleri umrumda olmadi ama o gaz bitirdi agridan beni.bol yuruyeceksin dedi dr efer gaz cikmazsa tekrar operasyon yapmak zorunda kalirim bagirsaklarin yapismistir dedi.tipki senin gb agrisi sirtima hatta karacigerime vuruyordu.agri kesici igne yaptilar.ve sonra cok zor olsa da 45 dk yurudum sonra zorlaya zorlaya ufak ufak oldu.sabret ve pes etme mutlaka cikkyor rahat ol.

Normal sivi olarak geliyo canim kan yoktu benimkinde
Sanki idrar gibi ama seffaf
Oyle biranda gelmiyo hepsi
Benimki 7.55de basladi 13e kadar geldi
17dede dogum oldu

emziriyorum beni bırakmasın diyede kaşıkla verıorum ama soğuyomu bilmiorum dün gece iki kere kustu burnundan bile geldi az önce yine öyle oldu yastık kıyafetleri hep battı değiştrdim yatrdım lavaboya grdım bi geldm ki yine kusmuş burnundanda gelmiş yine.uyuduğu için sık sık emziremıorum.

benim kız dolu dolu kusuyo burnundan falnda gelıo gece ıkı kere kustu akşam üzeri yine 2 kere kustu üstnü değiştrdim yatrdım bi gldim yine kusmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…