Doktoruna yazdım cevap bekliyorum.imsallah normaldir gitmeme gerek kalmazİyi düşünelim ya napicaksin peki drngötürecek misin
Teşekkür ederim canımBu arada ben seni tebrik edememiştim senin doğurduğun vakitlerde buraya girmemişim. Tebrik ederim kuzum Allah analı babalı büyütsünsanki senin de benimki gibi erken mi geldin bebişin
Bence var çizgiArkadaşlar adete 2 gün varken kahverengi akıntı geldi sonra bu sabah 1 gün kala test yaptım böyle çıktı hamilelik var mı bu bir silik çizgi mi Sizde bakar mısınız.
Bol bol yürüyüş yap canım ben asker yürüyüşü gibi yürüyordum. Birde fitil vermişti bana hemşire o rahatlatıp tuvaletime çıkabilmiştimKızlar dün çok şükür genel anesteziyle bebeğim doğdu sağlığı yerinde zayıf bir bebek 3200 gramdı en son ultrasonda ama 2700 gram çıktı ama sağlıklı çok önemli değil kilosu takmadım yani kafaya süt henüz yok ben gaz da çıkartamadım sırtıma ağrı vuruyor gaz çıkartmak için ne yapmam lazım
Teşekkür ederim bende öyle gördüm ama umutlanmak istemedim 2 tane sağlıksız hamileliğim oldu hep 6.haftalarda küretajla sonuçlandı inşallah vardırBence var çizgi
Allahım sağlık versin Bebislerinizle sizeal benden o kadar Ben hastanede yattigim sürede kayınvalidem arkamdan tekrar temizlemiş eve geldim ilk lafı böyle temiz tutacaksın bu evi oldu Sanırsın ahırda yasiyoruz Neyse bı gün bile lohusa yatağında yatmadım doğumdan beri şöyle dolu dolu 4 Saatlik uykum yoktur Ev desem yine dip köşe temizlik yapıyorum çünkü tartışmak istemiyorum bide bebeğe yetişme telaşı Benim bu telasimla senin kini * 2 diye düşününce aklım almiyor doğrusu Allah sabrını versin inşallah ❣
Odemler atılır..Zayıflamak bişey değil de ya sikilasmak
İnşallah hayırlı zaman gelmiştir kan ver benceTeşekkür ederim bende öyle gördüm ama umutlanmak istemedim 2 tane sağlıksız hamileliğim oldu hep 6.haftalarda küretajla sonuçlandı inşallah vardır
Eğer emziriyorsan çok olabilir. Bide çok versen seni emmeyide bırakabilir. Doymuyorsa bir buçuk ölçek yapabilirsin mamayı sık değilde doyacak şekilde ver sabah ve akşama doğru bebekler çok acıkır emmeyi çok sıklıkla yap gör bak iştahı açılır kiloda alır Allah’ın izniylebana zaten iştahlısı denk gelmezkigünde 2 defa verıorm demştn demi.ben bugün 30 dan 3 tane verdm sanrm şimdide versemmi die dsnuorm gece rahatsz olr mu acaba
Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsünDün gece 11e 10 kala doğum yaptım
Dün öğleden sonra 4te gittik, 5te eve gönderildik sancım yok gibi diye ve açıklık 1 cmdi. Ama dönüş yolunda ufak ufak 7dk 1, eve geldiğimizde de belirgin sancılar başladı. Sancılar 5dk bire düşünce geri yola çıktık. Hastaneye geldiğimizde 2-3 dk da birdi. İlk açıklık kontrolünde 7 cm açıklık çıktı. Nstde sancı çekerek bekledim ve kendi sancımla normal doğum yapmış oldum
Aynen hissedilmeyecek ayırt edilmeyecek gibi değilmiş
Seri bi açılmayla dün gece saatlerine doğru doğum yaptım. Allah bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin
Bana da haber verir misin doktor ne dicekDoktoruna yazdım cevap bekliyorum.imsallah normaldir gitmeme gerek kalmaz
Gözün aydın canım sağlıklı olsun da kilo alır insAllahKızlar dün çok şükür genel anesteziyle bebeğim doğdu sağlığı yerinde zayıf bir bebek 3200 gramdı en son ultrasonda ama 2700 gram çıktı ama sağlıklı çok önemli değil kilosu takmadım yani kafaya süt henüz yok ben gaz da çıkartamadım sırtıma ağrı vuruyor gaz çıkartmak için ne yapmam lazım
23 günlük olduk biz hala var kanamam ama baya azaldı lekelenmeden bir tık fazla gibi bir halde suan ama devam ediyor yaniSezeryan doğum yapan arkadaşlar kanamaniz kaç gün sürdü
Veririm bı zahmet edip dönerseBana da haber verir misin doktor ne dicek
Gözün aydın canım sağlıklı olsun da kilo alır insAllah
Çok teşekkür ederim ya çok güzel bi duygu iyi ki kadınız anneyiz çok şükür rabbm evlat hasreti çeken herkese nasip etsinBana da haber verir misin doktor ne dicek
Gözün aydın canım sağlıklı olsun da kilo alır insAllah
Sağolasın canım yürüyorum ama az yürüdüm sanırım sıklaştırıyım en iyisiBol bol yürüyüş yap canım ben asker yürüyüşü gibi yürüyordum. Birde fitil vermişti bana hemşire o rahatlatıp tuvaletime çıkabilmiştim
| |||||||
Amin inşallah siz de hayırlısıyla |
Aynen canım yürüyünce ağrılar bile daha çabuk geçiyorSağolasın canım yürüyorum ama az yürüdüm sanırım sıklaştırıyım en iyisi
Gözün Aydın canım merak etme 3. Gün herkesin sütü gelir sen bol bol süt yapan şeyler ye stres yapma. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsunKızlar dün çok şükür genel anesteziyle bebeğim doğdu sağlığı yerinde zayıf bir bebek 3200 gramdı en son ultrasonda ama 2700 gram çıktı ama sağlıklı çok önemli değil kilosu takmadım yani kafaya süt henüz yok ben gaz da çıkartamadım sırtıma ağrı vuruyor gaz çıkartmak için ne yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?