2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar dün çok şükür genel anesteziyle bebeğim doğdu sağlığı yerinde zayıf bir bebek 3200 gramdı en son ultrasonda ama 2700 gram çıktı ama sağlıklı çok önemli değil kilosu takmadım yani kafaya süt henüz yok ben gaz da çıkartamadım sırtıma ağrı vuruyor gaz çıkartmak için ne yapmam lazım

Bu arada ben seni tebrik edememiştim senin doğurduğun vakitlerde buraya girmemişim. Tebrik ederim kuzum Allah analı babalı büyütsün sanki senin de benimki gibi erken mi geldin bebişin
Teşekkür ederim canım evet beslenmesi durmustu biraz erken almak zorunda kaldı doktorum sağlıklı çok şükür senin kaç hafta erken gelmişti

Bol bol yürüyüş yap canım ben asker yürüyüşü gibi yürüyordum. Birde fitil vermişti bana hemşire o rahatlatıp tuvaletime çıkabilmiştim

sorsan tek temiz insanlar onlar. Aynen yaaa Rabbim can sağlığı versin 3 gündür yatılıydı misafirlerim yeminle sütüm azaldı stres ve evimde rahat yiyemediğim için neyse dün gittiler girdim yine dip köşe tabi akşama zor bitti ikizlerle bugün de devamı varda ama yinede evi temiz görünce rahatlıyorum bugün bitince kahvemi yapıp balkonda oturup içecem keyifle tabi bebişler izin verirse şimdi banyolarınıda yaptım teyzesi misss oldular gece pert oluyorum yatağa girince tabi uykusuzlukta var ama yinede herşey güzel büyümeye başladılar bile her anın tadını çıkarmak lazım.

bana zaten iştahlısı denk gelmezki günde 2 defa verıorm demştn demi.ben bugün 30 dan 3 tane verdm sanrm şimdide versemmi die dsnuorm gece rahatsz olr mu acaba
Eğer emziriyorsan çok olabilir. Bide çok versen seni emmeyide bırakabilir. Doymuyorsa bir buçuk ölçek yapabilirsin mamayı sık değilde doyacak şekilde ver sabah ve akşama doğru bebekler çok acıkır emmeyi çok sıklıkla yap gör bak iştahı açılır kiloda alır Allah’ın izniyle

Gözün Aydın canım Allah analı babalı büyütsün

Doktoruna yazdım cevap bekliyorum.imsallah normaldir gitmeme gerek kalmaz
Bana da haber verir misin doktor ne dicek
Gözün aydın canım sağlıklı olsun da kilo alır insAllah

Maşallah gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı basimiza kaçıncı haftada doğum yaptınız
40 dolmuştu
Aaa tebrikler v❣
Teşekkürler
Gözünaydin olsun Darısı bizlere inşallah.Nasil bir hismis? İnsan dogurana kadar zorluk çekiyor ama sonra onun için yeniden aynı acıyı çekebileceğini düşünüyor .
Allah dayanma gücü veriyo. Ben çok istiyodum normal doğum. Ama yine de nasıl yaptım ben de anlamadım. Geçti gitti.
kirmizi puantiye gozun aydin canim darisi bana ve diger dogum bekleyenlere olsun
Amin inşallah siz de hayırlısıyla

Son düzenleme:
Gözün Aydın canım merak etme 3. Gün herkesin sütü gelir sen bol bol süt yapan şeyler ye stres yapma. Sağlıklı hayırlı evlatlar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…