- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Kızımda çok kusardi benim şimdilik oğlum arada kusuyor üzülme ama bazı bebek öyle kusuyor yani biz naptiysak geçmedi kaç ay kızımda Dr sknt yok dedi kilo alımına etki etmezse hiç bişey olmaz insAllah cnmbenim kız dolu dolu kusuyo burnundan falnda gelıo gece ıkı kere kustu akşam üzeri yine 2 kere kustu üstnü değiştrdim yatrdım bi gldim yine kusmus
Mrb cnm doğum kilosundan ne kadar eksiye düştü Pazar günü doğum yaptım bende 3590 gr doğdu dün sağlık ocağında 3450 Gr civarı dediler normal mi ki o an başka şeyden soramadım daBen de spinal ile dogum yaptim gecenhafta bugun benkm benis de 3500 gr dogdu ama dogduktan sonra epey gram zayifladi dr normal odemi atti vucudundaki dedi.simdi meme ile beslemeye calisiyorum.beni de gaz sancisi mahvetti dogumdan sonra inan sezeryan dikisleri umrumda olmadi ama o gaz bitirdi agridan beni.bol yuruyeceksin dedi dr efer gaz cikmazsa tekrar operasyon yapmak zorunda kalirim bagirsaklarin yapismistir dedi.tipki senin gb agrisi sirtima hatta karacigerime vuruyordu.agri kesici igne yaptilar.ve sonra cok zor olsa da 45 dk yurudum sonra zorlaya zorlaya ufak ufak oldu.sabret ve pes etme mutlaka cikkyor rahat ol.
BENim bebişte öyle tam ememiyor erken doğdu birde, mama verdim ilk zaman aç kalmasın diyr. Sonra sağıp biberonla verdim ucu anne memesine benzeyen refleksi baya geliştirdi.onun emmesine güvenirsek aç kalırdı bebekKızlar ben ve bebiş iyiyiz ama bebiş biraz emmede sıkıntı yaşıyo. Zar zor meme tutturuyoruz. Sürekli uyumak istiyo. Uyandırıp emzirmek gerekiyo ağzını açtıramıyoruz nerdeyse. Hiç emmiyo değil uğraşa uğraşa emiyo ama ter içinde kalıyorum. Emme refleksi fazla yok diye emzik tutturun biraz diyen ebe var. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
Sütüm geldi bu arada, var yani. Ucu da var ama işte.
Ben dizlerimi kaldirmistim ve hafif hafif karnimi ovmustumKızlar dün çok şükür genel anesteziyle bebeğim doğdu sağlığı yerinde zayıf bir bebek 3200 gramdı en son ultrasonda ama 2700 gram çıktı ama sağlıklı çok önemli değil kilosu takmadım yani kafaya süt henüz yok ben gaz da çıkartamadım sırtıma ağrı vuruyor gaz çıkartmak için ne yapmam lazım
kilo demeKızımda çok kusardi benim şimdilik oğlum arada kusuyor üzülme ama bazı bebek öyle kusuyor yani biz naptiysak geçmedi kaç ay kızımda Dr sknt yok dedi kilo alımına etki etmezse hiç bişey olmaz insAllah cnm
Alır insAllah canımkilo demebide buyuzdende kilo almazsa doğum kilosyla kalırız herlde
Ben daha doğum yapmadımDoğumdan eve gelir gelmez tartıldım 8 kg gitti benden senin ??
benmki sık sık emzr dedi saat sölemssi bide 450 ml olmalı günde dedi tabi ölçemioruzCanim simdi 2saate alarm kuruyorum, eger istekliyse emziriyorul ama istemiyosa 4 saate kadar gidebilir demisti doktor bende en gec 4saate veriyorum.
Allah yardımcın olsun canım sabır gerektiren bir süreçKızlar ben ve bebiş iyiyiz ama bebiş biraz emmede sıkıntı yaşıyo. Zar zor meme tutturuyoruz. Sürekli uyumak istiyo. Uyandırıp emzirmek gerekiyo ağzını açtıramıyoruz nerdeyse. Hiç emmiyo değil uğraşa uğraşa emiyo ama ter içinde kalıyorum. Emme refleksi fazla yok diye emzik tutturun biraz diyen ebe var. Nasıl yapıcaz bilmiyorum
Sütüm geldi bu arada, var yani. Ucu da var ama işte.
Ben soruları cevapladım
TeşekkürlerHarikasınız. Katılımınız için çok teşekkür ederim.
Bebeğinizi sağlıklı şekilde kucağınıza almanız dileklerimle.
Gamze
Canim nst de sanci cikti ama aciklik yok dedi.gec Indigo icin rahim yeni yeni yumusamaya baslamis dedi..hersey yolunda bir hafta daha bekleriz olmazsa sunni veririz dediAçıklığın var mı peki ne kadar bekliceksin şimdi canım
Benimde kusuyor ilk baş sarı renkte kusuyordu onu sorunca bu cevabı verdi.simdi daha açık renkte kusmaya başladı senin dediğin gibi ağzından burnundan geliyo.yarin kontrolümüz var bakalım soyleyecegim ne dicekbenim kız dolu dolu kusuyo burnundan falnda gelıo gece ıkı kere kustu akşam üzeri yine 2 kere kustu üstnü değiştrdim yatrdım bi gldim yine kusmus
Ben 40 dolduktan sonra beklemeye cesaret edemem gibi hissediyorum normal doğumdan vazgeçebilirim bu hafta olmazsaCanim nst de sanci cikti ama aciklik yok dedi.gec Indigo icin rahim yeni yeni yumusamaya baslamis dedi..hersey yolunda bir hafta daha bekleriz olmazsa sunni veririz dedi
Bakalim tik yok
Benimde kusuyor ilk baş sarı renkte kusuyordu onu sorunca bu cevabı verdi.simdi daha açık renkte kusmaya başladı senin dediğin gibi ağzından burnundan geliyo.yarin kontrolümüz var bakalım soyleyecegim ne dicek
benide etiketlermısın canım .mama veriyormuydun sen?Benimde kusuyor ilk baş sarı renkte kusuyordu onu sorunca bu cevabı verdi.simdi daha açık renkte kusmaya başladı senin dediğin gibi ağzından burnundan geliyo.yarin kontrolümüz var bakalım soyleyecegim ne dicek
Doktora kalsa basi kanala inmedigi icin sezeryan yapacakti zaten. ben istemiyorum sezeryan yani mecbur kalirsam tabiki ama hersey yolunda ise gerek duymuyorum simdilik..umarim bi haftaya kalmaz gelir kendi sanciBen 40 dolduktan sonra beklemeye cesaret edemem gibi hissediyorum normal doğumdan vazgeçebilirim bu hafta olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?