- 9 Kasım 2019
- 170
- 409
- 23
Eger varsa öyle bir durum bekletmeden alır muhtemelen gelişimi de iyidir simdi içiniz rahat olur. Umarım kolestaz çıkmaz tabi sağlıkla dogurursunuz :)Yarın kan vericem doktorumla konuştum az kaldı ama bakalım inşallah yoktur varsa birkaç gün bile önemli galiba bekletmez doktor
Sabah kan verdim bir tüp. Alt ast alp bilirubin hepsi normal çıktı ama dış lab yazan bir test daha var doktor onun sonucu yarın çıkar dedi o ne için acaba ne olablirEger varsa öyle bir durum bekletmeden alır muhtemelen gelişimi de iyidir simdi içiniz rahat olur. Umarım kolestaz çıkmaz tabi sağlıkla dogurursunuz :)
aynen valla kızımı zor durduruyoruz onada hak verıorum evde kmse kendisiyle oynamıo ilgilenmıo ben biraz evcılık oynamaya çalıştm ama bu seferde bebek rahat vermedi fazla oynayamadmCamdan bakıp kaldık boyle.. bu donem çocuklarımiza üzülüyorum, önceden kapı önüne çıkarmaya korkuluyordu, şimdi evden çıkaramıyacagiz
Zaman çok çabuk geçiyor gercekten
gaz sorunu için sma yı yazdı benım doktor.sen mamayı nasıl verıosun biberonlamıSelam kizlar uzun zaman oldu yazamadım. Hem emzirip hem takviye mama verenler varsa hangi mamadan kullaniuorsunuz. Cok fazla gaz sikayetimiz var
Ben golden goat kullaniyorum keci sutlu anne sutune en yakin diye. Cok tatli degil.Selam kizlar uzun zaman oldu yazamadım. Hem emzirip hem takviye mama verenler varsa hangi mamadan kullaniuorsunuz. Cok fazla gaz sikayetimiz var
Canim ben Henuz dogurmadim deneyimleme sansim olmadi ama cemen otu kapsulu aldim sut yaptigi soyleniyor.bir arastir istersen isine yarayabilirMerhabalar ikiz bebeklerimi erken doğum yaptım 31+4 de şu an küvözdeler. 10 günlük oldular. Aldıkları Süt miktarları arttığı için daha fazla süt sağmam gerekiyor. Süt arttırıcı çay ve damla kullanıyorum başka önerisi olan varmı acaba? En azından küvözden çıkana kadar sadece süt vermek istiyor doktorlarda. Fayda gördüğünüz şeyleri yazarsanız çok sevinirim
Merhaba canım öncelikle Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerine. Bende şuan ikizlerimi emziriyorum o kadar şey denedim hepsinin faydasını gördüm evet ama tahinli helva acayip süt yapıyor doğumdan beri yiyordum ama sabah kahvaltıda az az ama 2 gündür gidip gelip yiyorum şu 2 günde çocuklarım hem doydu hem kilo aldı süper bişey bide gecede süt içebilirsinMerhabalar ikiz bebeklerimi erken doğum yaptım 31+4 de şu an küvözdeler. 10 günlük oldular. Aldıkları Süt miktarları arttığı için daha fazla süt sağmam gerekiyor. Süt arttırıcı çay ve damla kullanıyorum başka önerisi olan varmı acaba? En azından küvözden çıkana kadar sadece süt vermek istiyor doktorlarda. Fayda gördüğünüz şeyleri yazarsanız çok sevinirim
Safra enzimleri için istemiş olabilir onu emin olamadım ama aklıma gelen o kolestaz şüphesi varsa eğer. Değerler normal görünüyor ama sadece gebelik kasintisi olabilir yaşadığınız şeySabah kan verdim bir tüp. Alt ast alp bilirubin hepsi normal çıktı ama dış lab yazan bir test daha var doktor onun sonucu yarın çıkar dedi o ne için acaba ne olablir
Ben doktorumun onerisiyle bira mayası hapları almaya başladım takviye olarak. B12 vitamini içerikli oldukça da fark etti sütüm arttı. Doktorunuza danisip deneyin istersenizMerhabalar ikiz bebeklerimi erken doğum yaptım 31+4 de şu an küvözdeler. 10 günlük oldular. Aldıkları Süt miktarları arttığı için daha fazla süt sağmam gerekiyor. Süt arttırıcı çay ve damla kullanıyorum başka önerisi olan varmı acaba? En azından küvözden çıkana kadar sadece süt vermek istiyor doktorlarda. Fayda gördüğünüz şeyleri yazarsanız çok sevinirim
Tişört ve eşofman giyiyorum. Bebeğe gündüz sadece çıtçıtlı kısa kol zıbın giydiriyorum. Bide çorap. Gece altına alt zıbın da giydiriyorum.
aynen canım ben boyun kısmımdan çok terliorum saçlarım su gbi yastık su gbi çok dehşet bi terleme .ben normalde hiç denecek kadar az terlerim bu lohusalık çok değişik bişey.
annem burdayken sırtıma havlu koyardı.bebişim aglarsa hemen bakmam gerekırse ustumu o değiştirirdi.sabah 5 de çorbam hazr olurdu.ama malesef 1 hafta kaldı ona sinir oldum 40 ım çıkana kadar kalacaktı sözde.şimdi bazen terli terli çocuğu alıorum hemen belim kasıklarım agrıo.kahvaltyı hazrlayana kadar açlıktan miğdeme agrılar girio.yedgmede çok dikkat edemıorum.konuyu nasıl buraya getrdiysem
Banada oyle yaptilar ve zaten bu yaz gunu üşüyorum bide o terle odem atiliyo onemli yani
Merhabalar ikiz bebeklerimi erken doğum yaptım 31+4 de şu an küvözdeler. 10 günlük oldular. Aldıkları Süt miktarları arttığı için daha fazla süt sağmam gerekiyor. Süt arttırıcı çay ve damla kullanıyorum başka önerisi olan varmı acaba? En azından küvözden çıkana kadar sadece süt vermek istiyor doktorlarda. Fayda gördüğünüz şeyleri yazarsanız çok sevinirim
Ben de Bestlak damladan çok fayda gördüm ve bol su. Sütlü tatlı da diyorlar ama daha denemedim
Mrblar cnm insAllah sağlıkla bı an. Önce kavusursunz bebeklerinze ben humana nin süt yapıcı çayından içiyorum faydasını gördüm doyuyor şimdilik benim minik onun dışında rezene çayı içiyorumMerhabalar ikiz bebeklerimi erken doğum yaptım 31+4 de şu an küvözdeler. 10 günlük oldular. Aldıkları Süt miktarları arttığı için daha fazla süt sağmam gerekiyor. Süt arttırıcı çay ve damla kullanıyorum başka önerisi olan varmı acaba? En azından küvözden çıkana kadar sadece süt vermek istiyor doktorlarda. Fayda gördüğünüz şeyleri yazarsanız çok sevinirim
Nette nişana beyaz da olabilir diyor ama bilemiyorum cnm Nisan olsa da zaten hemen doğum olmuyor benim bildiğim sağlıkla kucağına alırsın insAllahMerhaba herkese yavrularına kavusan anneleri tebrik ederm allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin dogum yapanlara sorum olucak bugun benden beyaz sümüksü yapıda bir akıntı geldi bu nişan falanmıdır 38. Haftamdayım internette beyazda olur kanlıda diyor bilemedm yaşayan varmı? Sancım vs yok suan
Benim 11 günlük oldu canım, aynı sekilde saatler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum önceden vakit geçiremiyordum şimdi yetişemiyorumSlm kızlar bugün bı haftalık olduk biz günler ne kadar hızlı geçiyor ha hamileliğin son haftaları sanki çok çok yavaştı günler şimdi yetişemiyorum gibi bı boşlukta hissediyorum ara ara kendimi size de oluyor mu dogumu beklioduk bı telase vardı şimdi oğlumuz geldi beklenen bişey kalmadı gibi
Bizim ev acayip sıcak vala ölüyorum sicaktna banyodan çıkıyorum yine aynı terliyorum ben baştan beri eve gelince tayt eşofman üste t-shirt yelek olarak geziyorum kalın giyinmefim oğlumda öyle bı zıbın bı alt üst takım bı çorap giydiriyorum kundaklamiyorum üzerine müslin örtüyorum çok sıkmadan bı gün sardım baktım kırmızı kırmızı cildi bı tuhaf oldu bıraktım..
Oğlum iki gündür kusmaya başladı ya o kötü oldu insAllah kusmayacaj diyordum ama başladı
Benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız doğum yapanlar kimler kaç günlük oldu şimdi gün sayanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah
benim 11 günlük oldu aynı zaman nasıl geçiyor bende anlamıyorum uykusuzluga bünyem alıstı gibi geceleri zor oluyor gerçi şimdilik uyuyor bakalımSlm kızlar bugün bı haftalık olduk biz günler ne kadar hızlı geçiyor ha hamileliğin son haftaları sanki çok çok yavaştı günler şimdi yetişemiyorum gibi bı boşlukta hissediyorum ara ara kendimi size de oluyor mu dogumu beklioduk bı telase vardı şimdi oğlumuz geldi beklenen bişey kalmadı gibi
Bizim ev acayip sıcak vala ölüyorum sicaktna banyodan çıkıyorum yine aynı terliyorum ben baştan beri eve gelince tayt eşofman üste t-shirt yelek olarak geziyorum kalın giyinmefim oğlumda öyle bı zıbın bı alt üst takım bı çorap giydiriyorum kundaklamiyorum üzerine müslin örtüyorum çok sıkmadan bı gün sardım baktım kırmızı kırmızı cildi bı tuhaf oldu bıraktım..
Oğlum iki gündür kusmaya başladı ya o kötü oldu insAllah kusmayacaj diyordum ama başladı
Benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız doğum yapanlar kimler kaç günlük oldu şimdi gün sayanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?