2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yarın kan vericem doktorumla konuştum az kaldı ama bakalım inşallah yoktur varsa birkaç gün bile önemli galiba bekletmez doktor
Eger varsa öyle bir durum bekletmeden alır muhtemelen gelişimi de iyidir simdi içiniz rahat olur. Umarım kolestaz çıkmaz tabi sağlıkla dogurursunuz :)

Eger varsa öyle bir durum bekletmeden alır muhtemelen gelişimi de iyidir simdi içiniz rahat olur. Umarım kolestaz çıkmaz tabi sağlıkla dogurursunuz :)
Sabah kan verdim bir tüp. Alt ast alp bilirubin hepsi normal çıktı ama dış lab yazan bir test daha var doktor onun sonucu yarın çıkar dedi o ne için acaba ne olablir

Eklentiler

• IMG_20200719_141043.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba Meryem Ana otunu yapan var mı faydası oldugunu duydum deneyeniniz oldu mu

Camdan bakıp kaldık boyle.. bu donem çocuklarımiza üzülüyorum, önceden kapı önüne çıkarmaya korkuluyordu, şimdi evden çıkaramıyacagiz

Zaman çok çabuk geçiyor gercekten
aynen valla kızımı zor durduruyoruz onada hak verıorum evde kmse kendisiyle oynamıo ilgilenmıo ben biraz evcılık oynamaya çalıştm ama bu seferde bebek rahat vermedi fazla oynayamadm

Merhabalar ikiz bebeklerimi erken doğum yaptım 31+4 de şu an küvözdeler. 10 günlük oldular. Aldıkları Süt miktarları arttığı için daha fazla süt sağmam gerekiyor. Süt arttırıcı çay ve damla kullanıyorum başka önerisi olan varmı acaba? En azından küvözden çıkana kadar sadece süt vermek istiyor doktorlarda. Fayda gördüğünüz şeyleri yazarsanız çok sevinirim

Canim ben Henuz dogurmadim deneyimleme sansim olmadi ama cemen otu kapsulu aldim sut yaptigi soyleniyor.bir arastir istersen isine yarayabilir

Merhaba canım öncelikle Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişlerine. Bende şuan ikizlerimi emziriyorum o kadar şey denedim hepsinin faydasını gördüm evet ama tahinli helva acayip süt yapıyor doğumdan beri yiyordum ama sabah kahvaltıda az az ama 2 gündür gidip gelip yiyorum şu 2 günde çocuklarım hem doydu hem kilo aldı süper bişey bide gecede süt içebilirsin

Sabah kan verdim bir tüp. Alt ast alp bilirubin hepsi normal çıktı ama dış lab yazan bir test daha var doktor onun sonucu yarın çıkar dedi o ne için acaba ne olablir
Safra enzimleri için istemiş olabilir onu emin olamadım ama aklıma gelen o kolestaz şüphesi varsa eğer. Değerler normal görünüyor ama sadece gebelik kasintisi olabilir yaşadığınız şey
Ben doktorumun onerisiyle bira mayası hapları almaya başladım takviye olarak. B12 vitamini içerikli oldukça da fark etti sütüm arttı. Doktorunuza danisip deneyin isterseniz

Tişört ve eşofman giyiyorum. Bebeğe gündüz sadece çıtçıtlı kısa kol zıbın giydiriyorum. Bide çorap. Gece altına alt zıbın da giydiriyorum.

Bende öyle yapmaya başladım . Kızarıyor minik kîzım sıcaktan.

konu konuyu açıyor dimi . Ben artik abarti olmayacak sekilde normal giyiniyorum bebekte öyle
Banada oyle yaptilar ve zaten bu yaz gunu üşüyorum bide o terle odem atiliyo onemli yani

Ben üşümüyorum bildiğin sıcaklıyorum . Sadece klimayı açamsmak kötü . Biraz normal kiyafete dondum

Ben de Bestlak damladan çok fayda gördüm ve bol su. Sütlü tatlı da diyorlar ama daha denemedim

Mrblar cnm insAllah sağlıkla bı an. Önce kavusursunz bebeklerinze ben humana nin süt yapıcı çayından içiyorum faydasını gördüm doyuyor şimdilik benim minik onun dışında rezene çayı içiyorum

Merhaba herkese yavrularına kavusan anneleri tebrik ederm allah saglıkla büyütmeyi nasip etsin dogum yapanlara sorum olucak bugun benden beyaz sümüksü yapıda bir akıntı geldi bu nişan falanmıdır 38. Haftamdayım internette beyazda olur kanlıda diyor bilemedm yaşayan varmı? Sancım vs yok suan

Slm kızlar bugün bı haftalık olduk biz günler ne kadar hızlı geçiyor ha hamileliğin son haftaları sanki çok çok yavaştı günler şimdi yetişemiyorum gibi bı boşlukta hissediyorum ara ara kendimi size de oluyor mu dogumu beklioduk bı telase vardı şimdi oğlumuz geldi beklenen bişey kalmadı gibi
Bizim ev acayip sıcak vala ölüyorum sicaktna banyodan çıkıyorum yine aynı terliyorum ben baştan beri eve gelince tayt eşofman üste t-shirt yelek olarak geziyorum kalın giyinmefim oğlumda öyle bı zıbın bı alt üst takım bı çorap giydiriyorum kundaklamiyorum üzerine müslin örtüyorum çok sıkmadan bı gün sardım baktım kırmızı kırmızı cildi bı tuhaf oldu bıraktım..
Oğlum iki gündür kusmaya başladı ya o kötü oldu insAllah kusmayacaj diyordum ama başladı
Benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız doğum yapanlar kimler kaç günlük oldu şimdi gün sayanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah

Nette nişana beyaz da olabilir diyor ama bilemiyorum cnm Nisan olsa da zaten hemen doğum olmuyor benim bildiğim sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Benim 11 günlük oldu canım, aynı sekilde saatler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum önceden vakit geçiremiyordum şimdi yetişemiyorum uykusuzluga bile alıstı bünyem sanırım
benim 11 günlük oldu aynı zaman nasıl geçiyor bende anlamıyorum uykusuzluga bünyem alıstı gibi geceleri zor oluyor gerçi şimdilik uyuyor bakalım Ememiyordu ilk kez bugun emmeye basladı yoluna giricek herşey inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…