- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Canım anne sütüyle silebilirsin ilk kızımda olmıştu hep anne sütüyle temizledimKızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Bebeğinin gözünde çapak olan var mi
Dut receli ve uzum pekmezi ayrica dere otu acayip sut yapiyor. Bol su ic bunlari yedikten sonra yarim saat uyu gogusler sisiyoMerhabalar ikiz bebeklerimi erken doğum yaptım 31+4 de şu an küvözdeler. 10 günlük oldular. Aldıkları Süt miktarları arttığı için daha fazla süt sağmam gerekiyor. Süt arttırıcı çay ve damla kullanıyorum başka önerisi olan varmı acaba? En azından küvözden çıkana kadar sadece süt vermek istiyor doktorlarda. Fayda gördüğünüz şeyleri yazarsanız çok sevinirim
39+6 da tekrar gidicem. İnş. kanala girer o zamana kadar.Canim benim de gecen persembe kontrol vardi bas kanalda degildi bugun gittim kanala inmis dedi .
Ben de 39+6 da tekrar gidicem. Muayene ile tetiklemeye çalışacak. İlki sezeryan benim. Bu sefer normal denemek istiyorum. İnş. 40 a kadar kanala girmiş olur ve sancım gelir.Bugün muayeneden geldim hiç açıklık yok hala yukarıda kanala inmemiş dedi doktor bu hafta eğer kendiliğinden gelmezse haftaya suni sancı ya da sezeryan. konuşuruz haftaya bol bol yürüyüş yap dedi ama ben çok tedirginim artk sanki sancım olmıcak gibi hissediyorum son 7 gün
kızımda evet mama veriyordum..benımkındende agzından burnundan gelıo.sen mama verıomuydun kızına.mama verdgm zaman öyle kusuyo normal mi bilemedm bugun hiç mama vermedm az önce 5 ml kadar içebildi uyudu ısrar etmedm bende
ben denedim ama sıcakta zor oluyor yaMerhaba Kızlar doğum sonrası korse kullandınız mı özellikle sezeryan olan anneler . Ben ilk doğumumda kullanmıştım kısmetse şimdide kullanıcam. Sıcaklarda sıkıntı oluyor mu merak ettim
Ben de 39+6 da gidicem bu perşembe günü ve eğer değişiklik yoksa sezeryan talep edicemBen de 39+6 da tekrar gidicem. Muayene ile tetiklemeye çalışacak. İlki sezeryan benim. Bu sefer normal denemek istiyorum. İnş. 40 a kadar kanala girmiş olur ve sancım gelir.
Maalesef cogu kisinin basina geliyor bu durum.Bebek alisana kadar ,senin meme alisana kadar suruyor.15 gün kadar ortalama.Sonra alisinca dünyanin en guzel seyi geliyor insana.Hele ki gogusler dolunca biran once emsin istiyorsun.Ben 2 ay pompa kullandim.Sonra mastit oldum makineden kullanmadim.Gogus uclarim yara olmustu.Zaten kizim sagdigimi istemiyordu.Birakmistim mecbur.Kremler cok fayda etmiyor,goguslerin acik gez .Hazir havada sicak.Simdi gumus kapak varmis oda iyi diyorlar ama sut dolunca gene fayda olmuyorKızlar çok şükür ben 17 temmuz doğum yaptımşuan 3 günlüğüz çok şükür ama bu emzirme konusu beni bitirdi sütüm geldi ama uçlari emzirirken çok acıyor ne yapabilirim pompa falan aldım ama hiç gevmicek mi acaba lütfen bunu yaşayan varsa yazsın
Sana bise onericem ama cok tuhaf gelecekKızlar çok şükür ben 17 temmuz doğum yaptımşuan 3 günlüğüz çok şükür ama bu emzirme konusu beni bitirdi sütüm geldi ama uçlari emzirirken çok acıyor ne yapabilirim pompa falan aldım ama hiç gevmicek mi acaba lütfen bunu yaşayan varsa yazsın
Gözün aydın sağlıkla büyütün insAllahKızlar çok şükür ben 17 temmuz doğum yaptımşuan 3 günlüğüz çok şükür ama bu emzirme konusu beni bitirdi sütüm geldi ama uçlari emzirirken çok acıyor ne yapabilirim pompa falan aldım ama hiç gevmicek mi acaba lütfen bunu yaşayan varsa yazsın
Kızlar çok şükür ben 17 temmuz doğum yaptımşuan 3 günlüğüz çok şükür ama bu emzirme konusu beni bitirdi sütüm geldi ama uçlari emzirirken çok acıyor ne yapabilirim pompa falan aldım ama hiç gevmicek mi acaba lütfen bunu yaşayan varsa yazsın
Ya cnm çok zor gercekten yaşayan bilir ben gümüş başlık doğumdan öncede kullandım şimdi de kullanıyorum pompa aldım onunla sapıp veriyorum ama kızım çok iştahlı maşallah sürekli emek istiyor iki göğsümde ucu çok yara oldu ama her duyduğumu denicem ya yeterli acısı azalsınMaalesef cogu kisinin basina geliyor bu durum.Bebek alisana kadar ,senin meme alisana kadar suruyor.15 gün kadar ortalama.Sonra alisinca dünyanin en guzel seyi geliyor insana.Hele ki gogusler dolunca biran once emsin istiyorsun.Ben 2 ay pompa kullandim.Sonra mastit oldum makineden kullanmadim.Gogus uclarim yara olmustu.Zaten kizim sagdigimi istemiyordu.Birakmistim mecbur.Kremler cok fayda etmiyor,goguslerin acik gez .Hazir havada sicak.Simdi gumus kapak varmis oda iyi diyorlar ama sut dolunca gene fayda olmuyor
Ya acık oluncada kuruyor ucu sonra sağarken pompa ile yeniden yumuşuyor ya da çocuk emerken, yoksa ztn açık geziyorum nhava alsın diye yani ucu bir yunucak bir kuruSana bise onericem ama cok tuhaf gelecek
Gogsunu bi gun acikta birak yani bisey giyme serbest sal hava alsin
Bende bir tek bu ise yaradi
Ebemiz onermisti
O keremden bende de var bende sürüyorum ama ucunu ağzına alınca acımaya başlıyor yani bayaaaa acıyor bende sapma makinesi ile ucunu çıkartıp veriyorum MecburGözün aydın sağlıkla büyütün insAllah
Bende 12 temmuz da yaptım doğumu benim de sağ göğsüm iyileşti ama sol taraf her tutmaya çalışırken acayip acıyor sonra emerken acı hissetmiyorum lansinoh Krem kullanıyorum fayda ediyor aslında acısını alıyor yeni düzelirken yine acıyor
Ya gümüş kapak ben doğumdan önce bile hep taktım şimdide takıyorum hep ama fayde etmdi bana ben bişeyi yanlış mı yapıyorum yoksa kremdw kullanıyorum onu daOğlumda iken çok çektim. Denemediğim krem kalmadı fayda etmedi hiç biri malesef. Şuan gümüş kapak kullanıyorum kızım 16 günlük çok şükür yara olmadı.
Geçer insAllah ya gerçekten baya avı veriyor hele çok acıkmışsa saldırıyorO keremden bende de var bende sürüyorum ama ucunu ağzına alınca acımaya başlıyor yani bayaaaa acıyor bende sapma makinesi ile ucunu çıkartıp veriyorum Mecbur
Ay inşallah cnm ya artık kızımla keyif emişi yapmak istiyorum bol boö dua et inşallah düzelir bu durum biran önceGeçer insAllah ya gerçekten baya avı veriyor hele çok acıkmışsa saldırıyor
Benimki de keşke emmek istese hep. Zorla emziriyorum. Bu haliyle de yara oldu ama.Ya cnm çok zor gercekten yaşayan bilir ben gümüş başlık doğumdan öncede kullandım şimdi de kullanıyorum pompa aldım onunla sapıp veriyorum ama kızım çok iştahlı maşallah sürekli emek istiyor iki göğsümde ucu çok yara oldu ama her duyduğumu denicem ya yeterli acısı azalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?