Bende son günler diye sabırsızlanmaya basladm gelmicek gibi diyorm bazen bazende her belirti olabilcem kıpırtıya acaba diyorm ne zormusSon günler geçmiyor bebek gelmeyecek gibi hissediyorum biran önce kavuşmak istiyorum ve arada doğum korkusu geliyordevlet Hastanesi'ne devam etmeye karar verdim son ayimda çatı muayenesi filan yapmadılar hicbisey belli değil öylece bekliyorum hergun temizlik yapıyorum doğumdan sonra temiz eve gelmek için .. rabbim bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun inşallah son haftalar cidden gecmiyormus
Sizde de korku oluyormu arada? Bu arada günümüz hemen hemen aynı bakalım ne zaman dogurcaz yakınmı olcak doğumlar daBende son günler diye sabırsızlanmaya basladm gelmicek gibi diyorm bazen bazende her belirti olabilcem kıpırtıya acaba diyorm ne zormus
Benim korkum sadece sezeryana karsı normal olmaz dogum kanalına girmez sezeryana kalırım diye korkuyormSizde de korku oluyormu arada? Bu arada günümüz hemen hemen aynı bakalım ne zaman dogurcaz yakınmı olcak doğumlar da
Bende hep kendimi dinliyorum gece yarı uyuyorum resmenBenim korkum sadece sezeryana karsı normal olmaz dogum kanalına girmez sezeryana kalırım diye korkuyormumarım artık tez vakitte sağlıklı şekilde alırız kucagımıza bugun beyaz sümüksü akıntım oldu nişan sandm sevndm sancı bekliyorm ama değil galibe hep böyle bekleyişlerdeym
MaşAllah cnm bol bol sütün olsun da emsin insAllahBenim 11 günlük oldu canım, aynı sekilde saatler nasıl geçiyor hiç anlamıyorum önceden vakit geçiremiyordum şimdi yetişemiyorumuykusuzluga bile alıstı bünyem sanırım
benim 11 günlük oldu aynı zaman nasıl geçiyor bende anlamıyorum uykusuzluga bünyem alıstı gibi geceleri zor oluyor gerçi şimdilik uyuyor bakalım☺ Ememiyordu ilk kez bugun emmeye basladı yoluna giricek herşey inşallah
Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllahSon günler geçmiyor bebek gelmeyecek gibi hissediyorum biran önce kavuşmak istiyorum ve arada doğum korkusu geliyordevlet Hastanesi'ne devam etmeye karar verdim son ayimda çatı muayenesi filan yapmadılar hicbisey belli değil öylece bekliyorum hergun temizlik yapıyorum doğumdan sonra temiz eve gelmek için .. rabbim bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun inşallah son haftalar cidden gecmiyormus
Bizimkide erkek :) umarım gelirler gecikmedenBende hep kendimi dinliyorum gece yarı uyuyorum resmenben iki dogumdanda korkuyorum ama sezeryandan biraz daha fazla bebisin cinsiyeti ney sizin bizim kız erken gelir dediler gelen giden yok
Aminn inşallahMaşAllah cnm bol bol sütün olsun da emsin insAllah
Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah
Valla benim ilk kızım 39 a girdigimiz gece dogmustu.Benimle son adet tarihi ayni olan arkadasimın cocugu oglandi ,benden 4 gun once dogurduBende hep kendimi dinliyorum gece yarı uyuyorum resmenben iki dogumdanda korkuyorum ama sezeryandan biraz daha fazla bebisin cinsiyeti ney sizin bizim kız erken gelir dediler gelen giden yok
Oğlum 16 günlük oldu bikaç gündür gaz sancıları başladı sanki gaz konusu canımı sıkıyo masaj falan destek olmaya çalışıuorım ama olacaksa da yapacak bişey yok sanırım öğrenecekler mecburSlm kızlar bugün bı haftalık olduk biz günler ne kadar hızlı geçiyor ha hamileliğin son haftaları sanki çok çok yavaştı günler şimdi yetişemiyorum gibi bı boşlukta hissediyorum ara ara kendimi size de oluyor mu dogumu beklioduk bı telase vardı şimdi oğlumuz geldi beklenen bişey kalmadı gibi
Bizim ev acayip sıcak vala ölüyorum sicaktna banyodan çıkıyorum yine aynı terliyorum ben baştan beri eve gelince tayt eşofman üste t-shirt yelek olarak geziyorum kalın giyinmefim oğlumda öyle bı zıbın bı alt üst takım bı çorap giydiriyorum kundaklamiyorum üzerine müslin örtüyorum çok sıkmadan bı gün sardım baktım kırmızı kırmızı cildi bı tuhaf oldu bıraktım..
Oğlum iki gündür kusmaya başladı ya o kötü oldu insAllah kusmayacaj diyordum ama başladı
Benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız doğum yapanlar kimler kaç günlük oldu şimdi gün sayanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah
İnşallah canım hepimizin olsunMaşAllah cnm bol bol sütün olsun da emsin insAllah
Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah
biz 17 günlük olduk.aynen ya bnde bişeyleri beklemeyi severim şimdi brnimde bkledgım bişey klmadı günler boş gbi gelıo boşlukta gbıyım bnde.nasıl kusuyor az mı cok mu benım kızda kusuyordaSlm kızlar bugün bı haftalık olduk biz günler ne kadar hızlı geçiyor ha hamileliğin son haftaları sanki çok çok yavaştı günler şimdi yetişemiyorum gibi bı boşlukta hissediyorum ara ara kendimi size de oluyor mu dogumu beklioduk bı telase vardı şimdi oğlumuz geldi beklenen bişey kalmadı gibi
Bizim ev acayip sıcak vala ölüyorum sicaktna banyodan çıkıyorum yine aynı terliyorum ben baştan beri eve gelince tayt eşofman üste t-shirt yelek olarak geziyorum kalın giyinmefim oğlumda öyle bı zıbın bı alt üst takım bı çorap giydiriyorum kundaklamiyorum üzerine müslin örtüyorum çok sıkmadan bı gün sardım baktım kırmızı kırmızı cildi bı tuhaf oldu bıraktım..
Oğlum iki gündür kusmaya başladı ya o kötü oldu insAllah kusmayacaj diyordum ama başladı
Benden haberler böyle kızlar sizler nasılsınız doğum yapanlar kimler kaç günlük oldu şimdi gün sayanlarda sağlıkla kucağına alır insAllah
Bebekler ne zaman isterse o zaman geliyor yaniValla benim ilk kızım 39 a girdigimiz gece dogmustu.Benimle son adet tarihi ayni olan arkadasimın cocugu oglandi ,benden 4 gun once dogurdu
Taburcu oldunuz mu ? Nasılsıniz
Aynen öyleBebekler ne zaman isterse o zaman geliyor yanihayırlısıyla sağlıkla gelsinler inşallah
MasAllah cnm gaz sancısı zor düzelir insAllahOğlum 16 günlük oldu bikaç gündür gaz sancıları başladı sanki gaz konusu canımı sıkıyo masaj falan destek olmaya çalışıuorım ama olacaksa da yapacak bişey yok sanırım öğrenecekler mecbur
Ben de duruma göre çıtçıtlı zıbın kısa kollu ve alt giydiriyorm bazen serin olunca uzun kol zıbın ve çorap
MaşAllah canım aynen az canım çok değil Allah tan kızım ağzından burnundan falan gelirdi şimdilik normal sanırım bu kadar kusmasıbiz 17 günlük olduk.aynen ya bnde bişeyleri beklemeyi severim şimdi brnimde bkledgım bişey klmadı günler boş gbi gelıo boşlukta gbıyım bnde.nasıl kusuyor az mı cok mu benım kızda kusuyorda
benımkındende agzından burnundan gelıo.sen mama verıomuydun kızına.mama verdgm zaman öyle kusuyo normal mi bilemedm bugun hiç mama vermedm az önce 5 ml kadar içebildi uyudu ısrar etmedm bendeMasAllah cnm gaz sancısı zor düzelir insAllah❤
MaşAllah canım aynen az canım çok değil Allah tan kızım ağzından burnundan falan gelirdi şimdilik normal sanırım bu kadar kusması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?