2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Son günler geçmiyor bebek gelmeyecek gibi hissediyorum biran önce kavuşmak istiyorum ve arada doğum korkusu geliyor devlet Hastanesi'ne devam etmeye karar verdim son ayimda çatı muayenesi filan yapmadılar hicbisey belli değil öylece bekliyorum hergun temizlik yapıyorum doğumdan sonra temiz eve gelmek için .. rabbim bekleyen herkesi sağlıkla kavuştursun inşallah son haftalar cidden gecmiyormus

Bende son günler diye sabırsızlanmaya basladm gelmicek gibi diyorm bazen bazende her belirti olabilcem kıpırtıya acaba diyorm ne zormus

Bende son günler diye sabırsızlanmaya basladm gelmicek gibi diyorm bazen bazende her belirti olabilcem kıpırtıya acaba diyorm ne zormus
Sizde de korku oluyormu arada? Bu arada günümüz hemen hemen aynı bakalım ne zaman dogurcaz yakınmı olcak doğumlar da

Sizde de korku oluyormu arada? Bu arada günümüz hemen hemen aynı bakalım ne zaman dogurcaz yakınmı olcak doğumlar da
Benim korkum sadece sezeryana karsı normal olmaz dogum kanalına girmez sezeryana kalırım diye korkuyorm umarım artık tez vakitte sağlıklı şekilde alırız kucagımıza bugun beyaz sümüksü akıntım oldu nişan sandm sevndm sancı bekliyorm ama değil galibe hep böyle bekleyişlerdeym

Bende hep kendimi dinliyorum gece yarı uyuyorum resmen ben iki dogumdanda korkuyorum ama sezeryandan biraz daha fazla bebisin cinsiyeti ney sizin bizim kız erken gelir dediler gelen giden yok

MaşAllah cnm bol bol sütün olsun da emsin insAllah
Rabb'im sağlıkla kucağına aldırsın insAllah

Bende hep kendimi dinliyorum gece yarı uyuyorum resmen ben iki dogumdanda korkuyorum ama sezeryandan biraz daha fazla bebisin cinsiyeti ney sizin bizim kız erken gelir dediler gelen giden yok
Valla benim ilk kızım 39 a girdigimiz gece dogmustu.Benimle son adet tarihi ayni olan arkadasimın cocugu oglandi ,benden 4 gun once dogurdu

Oğlum 16 günlük oldu bikaç gündür gaz sancıları başladı sanki gaz konusu canımı sıkıyo masaj falan destek olmaya çalışıuorım ama olacaksa da yapacak bişey yok sanırım öğrenecekler mecbur
Ben de duruma göre çıtçıtlı zıbın kısa kollu ve alt giydiriyorm bazen serin olunca uzun kol zıbın ve çorap

biz 17 günlük olduk.aynen ya bnde bişeyleri beklemeyi severim şimdi brnimde bkledgım bişey klmadı günler boş gbi gelıo boşlukta gbıyım bnde.nasıl kusuyor az mı cok mu benım kızda kusuyorda

Taburcu oldunuz mu ? Nasılsıniz

Yok maalesef, pazar günleri bilgilendirme de yok, sadece sütü götürüp görüş saatinde camdan bakış. Yarın bakalım doktor ne diyecek, bir gelişme vardır inşallah Teşekkür ederim ilgine, insan omzunda bir el hissediyor ❤

MasAllah cnm gaz sancısı zor düzelir insAllah
biz 17 günlük olduk.aynen ya bnde bişeyleri beklemeyi severim şimdi brnimde bkledgım bişey klmadı günler boş gbi gelıo boşlukta gbıyım bnde.nasıl kusuyor az mı cok mu benım kızda kusuyorda
MaşAllah canım aynen az canım çok değil Allah tan kızım ağzından burnundan falan gelirdi şimdilik normal sanırım bu kadar kusması

MasAllah cnm gaz sancısı zor düzelir insAllah

MaşAllah canım aynen az canım çok değil Allah tan kızım ağzından burnundan falan gelirdi şimdilik normal sanırım bu kadar kusması
benımkındende agzından burnundan gelıo.sen mama verıomuydun kızına.mama verdgm zaman öyle kusuyo normal mi bilemedm bugun hiç mama vermedm az önce 5 ml kadar içebildi uyudu ısrar etmedm bende

Merhaba Kızlar doğum sonrası korse kullandınız mı özellikle sezeryan olan anneler . Ben ilk doğumumda kullanmıştım kısmetse şimdide kullanıcam. Sıcaklarda sıkıntı oluyor mu merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…