2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ay inşallah cnm ya artık kızımla keyif emişi yapmak istiyorum bol boö dua et inşallah düzelir bu durum biran önce
insAllah canım hep birlikte keyifle emzirelim
Neden reddediyor ki cnm alışır insAllah moralini yüksek tutmaya çalış elbet düzelir

Kızlar bebekleriniz gece kaç kez uyanıyor emmeye kaç saat arayla yani ilk günler daha sık uyaniyordu iki gündür saat 23:30-00:00 gibi yatıyoruz 3-4 kez uyanıyor 2.5-3 saat arayla normal mi ki dhaa sık uyandırıp emzirmeli miyim

insAllah canım hep birlikte keyifle emzirelim

Neden reddediyor ki cnm alışır insAllah moralini yüksek tutmaya çalış elbet düzelir
İnşallah Bi,lmiyoruz ki. Dr olabilir dedi ilk zamanlar. Ama emzirene kadar canımız çıkıyo. Bi ebe emme refleksi zayıf olduğu için olabilir dedi. Onun için arada bir emzik kullandırıyoruz. Dr da emziğe karşı değiliz biberon kullanmasın yalnız dedi.

Cnm yanımda annem var daha çok emzirme lisin dedi yani uyuyor diye aldanma şekeri düşermiş

Bende yasadim tahmin ediyorum halini, Allah in izniyle çabucak kavuşacaksınız bize de haber edersin İyi haberler alasın İnşallah

Zamanla düzeliyor canım benimkide öyleydi şimdi yeni yeni kabullendi tutturana kadar oda sinirleniyor ama tutturunca bırakmıyor

Bende o saat aralıgında kaldırıyorum hatta bazen kendi acıkıyor uyanıyor

Lansinoh krem kullandım baya topladı bide göğüs pedi kullan kumaşa değince geç iyileşiyor

Zamanla alışacaksın ,oda yavas emmeyi öğreneceksin.Bide emzik niyetinede kullanıyor şuan seni.Emzik verirsen rahat edersin.Kimisi diyor emzik verirsen seni bırakır diye ama merak etme.Her türlü seni emmeye devam edecek.Ben 5 aylık anca alısştrıdım.Uykuya dalınca tıkıyordum agzına :) Çünkü bıraksam uyuyup uyanana kadar meme ağzında olsun istiyordu.Gögüslerim hep mordu.

emzik bende veriyorum doğumdan ertesi gün vermiştim hemen alıştı doyduktan sonra da sürekli emeğim diyo benimli o yüzden verdim emziği belki ondan daha çabuk alıştı emmeye ilk gün benimki de zor tutuyordu
Cnm yanımda annem var daha çok emzirme lisin dedi yani uyuyor diye aldanma şekeri düşermiş
himmm uyandirayim o zmn yine de arada
Bende o saat aralıgında kaldırıyorum hatta bazen kendi acıkıyor uyanıyor☺
Hep kendi uyaniyor benimki ama kendim de uyandırmalı miyim bilemedim

Benim bebisin de gozu capak oldu dr a sordugumda gazli temiz beze sutunden damlat gozunu temizle dedi.kasinin ordan distan ice dogru masaj yap tikanmis kanal varsa acilir dedi..birkac kez yaptim anne sutu mucize birsey gercekten cok sukur gecti capak sorunumuz

Mrb cnm doğum kilosundan ne kadar eksiye düştü Pazar günü doğum yaptım bende 3590 gr doğdu dün sağlık ocağında 3450 Gr civarı dediler normal mi ki o an başka şeyden soramadım da
Bizim de yaklasik olarak sizin kadar gr kaybi oldu tatlim endiselenme ama. Cunku dr normal oldugunu soyledi.vucudundaki odemi atmasi ile kilo kaybi normal dedi.geri alicaktir endiselenme emzir yetmezse mama takviyesi yap dedi ben de aynen oyle yapiyorum 3 gunde 100 gr almis bile.korkma sadece besle kilo kaybi normal.

Sağol canım besliyorum evde tartıldıgm tartıda kucağıma alıp tartıldım almış gibi biraz insAllah

Biberon ve emzikte meme reddi yapar.

Ya acık oluncada kuruyor ucu sonra sağarken pompa ile yeniden yumuşuyor ya da çocuk emerken, yoksa ztn açık geziyorum nhava alsın diye yani ucu bir yunucak bir kuru
Kuruyo diyede bi tuyo verim
Cocuk emecegi zaman gogsunu ilik suyla yika 3dkya falan sutun damlamaya baslar kendiliginden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…