BEnimkinde var Dr damla yazdı bi kaç gün ağız bezini sıcak suyla ıslatıp sil geçmezse yazdığım damlayı al dedi silince azaldı almadım damlaKızlar nasılsınız? Bebişler nasıl? Bebeğinin gözünde çapak olan var mi
insAllah canım hep birlikte keyifle emzirelimAy inşallah cnm ya artık kızımla keyif emişi yapmak istiyorum bol boö dua et inşallah düzelir bu durum biran önce
Neden reddediyor ki cnm alışır insAllah moralini yüksek tutmaya çalış elbet düzelirHamileyken hep özenip bisürü emzirmeyle alakalı malzeme almıştım. Doğuma yakın acaba sütüm olacak mı gelecek mi demeye başladım. Doğum yaptım. Sütüm geldi ama bu sefer de bebişi emzirmekte zorlanıyorum. Almıyo, başını çeviriyo, yalıyo bırakıyo, emmiyo. 2 kişi 15-20 dk cebelleştikten sonra memeyi kabul ettiriyoruz. Moralim bozuluyo. Hep böyle mi olacak
İnşallahinsAllah canım hep birlikte keyifle emzirelim
Neden reddediyor ki cnm alışır insAllah moralini yüksek tutmaya çalış elbet düzelir
Cnm yanımda annem var daha çok emzirme lisin dedi yani uyuyor diye aldanma şekeri düşermişKızlar bebekleriniz gece kaç kez uyanıyor emmeye kaç saat arayla yani ilk günler daha sık uyaniyordu iki gündür saat 23:30-00:00 gibi yatıyoruz 3-4 kez uyanıyor 2.5-3 saat arayla normal mi ki dhaa sık uyandırıp emzirmeli miyim
Yok maalesef, pazar günleri bilgilendirme de yok, sadece sütü götürüp görüş saatinde camdan bakış. Yarın bakalım doktor ne diyecek, bir gelişme vardır inşallahTeşekkür ederim ilgine, insan omzunda bir el hissediyor ❤
Zamanla düzeliyor canım benimkide öyleydi şimdi yeni yeni kabullendi tutturana kadar oda sinirleniyor ama tutturunca bırakmıyorHamileyken hep özenip bisürü emzirmeyle alakalı malzeme almıştım. Doğuma yakın acaba sütüm olacak mı gelecek mi demeye başladım. Doğum yaptım. Sütüm geldi ama bu sefer de bebişi emzirmekte zorlanıyorum. Almıyo, başını çeviriyo, yalıyo bırakıyo, emmiyo. 2 kişi 15-20 dk cebelleştikten sonra memeyi kabul ettiriyoruz. Moralim bozuluyo. Hep böyle mi olacak
Bende o saat aralıgında kaldırıyorum hatta bazen kendi acıkıyor uyanıyorKızlar bebekleriniz gece kaç kez uyanıyor emmeye kaç saat arayla yani ilk günler daha sık uyaniyordu iki gündür saat 23:30-00:00 gibi yatıyoruz 3-4 kez uyanıyor 2.5-3 saat arayla normal mi ki dhaa sık uyandırıp emzirmeli miyim
Lansinoh krem kullandım baya topladı bide göğüs pedi kullan kumaşa değince geç iyileşiyorKızlar çok şükür ben 17 temmuz doğum yaptımşuan 3 günlüğüz çok şükür ama bu emzirme konusu beni bitirdi sütüm geldi ama uçlari emzirirken çok acıyor ne yapabilirim pompa falan aldım ama hiç gevmicek mi acaba lütfen bunu yaşayan varsa yazsın
Zamanla alışacaksın ,oda yavas emmeyi öğreneceksin.Bide emzik niyetinede kullanıyor şuan seni.Emzik verirsen rahat edersin.Kimisi diyor emzik verirsen seni bırakır diye ama merak etme.Her türlü seni emmeye devam edecek.Ben 5 aylık anca alısştrıdım.Uykuya dalınca tıkıyordum agzına :) Çünkü bıraksam uyuyup uyanana kadar meme ağzında olsun istiyordu.Gögüslerim hep mordu.Ya cnm çok zor gercekten yaşayan bilir ben gümüş başlık doğumdan öncede kullandım şimdi de kullanıyorum pompa aldım onunla sapıp veriyorum ama kızım çok iştahlı maşallah sürekli emek istiyor iki göğsümde ucu çok yara oldu ama her duyduğumu denicem ya yeterli acısı azalsın
İçine Müslim bez taksak nasıl olur ki? Aslında sıcak olması daha iyi bence daha çabuk atarkızımda evet mama veriyordum..
Şu an oğluma başlamadık insAllah yeter sütüm
ben denedim ama sıcakta zor oluyor ya
emzik bende veriyorum doğumdan ertesi gün vermiştim hemen alıştı doyduktan sonra da sürekli emeğim diyo benimli o yüzden verdim emziği belki ondan daha çabuk alıştı emmeye ilk gün benimki de zor tutuyorduİnşallahBi,lmiyoruz ki. Dr olabilir dedi ilk zamanlar. Ama emzirene kadar canımız çıkıyo. Bi ebe emme refleksi zayıf olduğu için olabilir dedi. Onun için arada bir emzik kullandırıyoruz. Dr da emziğe karşı değiliz biberon kullanmasın yalnız dedi.
himmm uyandirayim o zmn yine de aradaCnm yanımda annem var daha çok emzirme lisin dedi yani uyuyor diye aldanma şekeri düşermiş
Hep kendi uyaniyor benimki ama kendim de uyandırmalı miyim bilemedimBende o saat aralıgında kaldırıyorum hatta bazen kendi acıkıyor uyanıyor☺
Bir yenidogan doktoru tahinin üzerinde biriken yagj çatlamış gogus uçlarına surun demişti. Denemekten zarar gelmez.Ben memeyi alsin diye zorlayinca acitiyo isiriyo ve ciglik cigliga kiyametleri kopariyo zaten uclar makineyle sagmaktan yarildi
Bizim de yaklasik olarak sizin kadar gr kaybi oldu tatlim endiselenme ama. Cunku dr normal oldugunu soyledi.vucudundaki odemi atmasi ile kilo kaybi normal dedi.geri alicaktir endiselenme emzir yetmezse mama takviyesi yap dedi ben de aynen oyle yapiyorum 3 gunde 100 gr almis bile.korkma sadece besle kilo kaybi normal.Mrb cnm doğum kilosundan ne kadar eksiye düştü Pazar günü doğum yaptım bende 3590 gr doğdu dün sağlık ocağında 3450 Gr civarı dediler normal mi ki o an başka şeyden soramadım da
Sağol canım besliyorum evde tartıldıgm tartıda kucağıma alıp tartıldım almış gibi biraz insAllahBizim de yaklasik olarak sizin kadar gr kaybi oldu tatlim endiselenme ama. Cunku dr normal oldugunu soyledi.vucudundaki odemi atmasi ile kilo kaybi normal dedi.geri alicaktir endiselenme emzir yetmezse mama takviyesi yap dedi ben de aynen oyle yapiyorum 3 gunde 100 gr almis bile.korkma sadece besle kilo kaybi normal.
Ya gümüş kapak ben doğumdan önce bile hep taktım şimdide takıyorum hep ama fayde etmdi bana ben bişeyi yanlış mı yapıyorum yoksa kremdw kullanıyorum onu da
İnşallahBi,lmiyoruz ki. Dr olabilir dedi ilk zamanlar. Ama emzirene kadar canımız çıkıyo. Bi ebe emme refleksi zayıf olduğu için olabilir dedi. Onun için arada bir emzik kullandırıyoruz. Dr da emziğe karşı değiliz biberon kullanmasın yalnız dedi.
Kuruyo diyede bi tuyo verimYa acık oluncada kuruyor ucu sonra sağarken pompa ile yeniden yumuşuyor ya da çocuk emerken, yoksa ztn açık geziyorum nhava alsın diye yani ucu bir yunucak bir kuru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?