2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Gaz degil ya ben mahvoldum iki gundur geceleri iyi gunduzler haram

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum , bizim kiz geceleri uyuyor Gündüzleri uyanık.Gerci bugün biraz olsun uyudu.iki üç gündür böyleydi.Banyo yapinca rahatliyorlar biraz uyuyor. Bide Ben YouTube de Nebi süresini açıp dinletiyorum, nazar ayetleri falan kulak kabartip dinlerken uyuyor biraz..kisa sur sonra uyaniyor gerci..cevap bulursan benimle de paylaş lütfen

Muhtemelen kanala iniyordur bebegin.Duzenli ve ara ara geliyorsa dogum sancisidir .Sayaci ac bir kontrol et istersen.Benimde sabaha kadar agridi durdu.Sabah baktim karnim hafif asagi dusmus.Doktorda bebek asagi inmis dedi

Benim ilk oğlumda çok fena yara olmuştu göğüslerim ama bunda çok şükür hiç acım yok. Ben hamilelikten beri lansinoh krem kullanıyorum. Ona bağlıyorum yara olmamasını. Bide hamileyken hep kantaron yağı sürdüm. Belki faydası olmuştur. Şimdi sürmüyorum onu, her emzirmede yıkamak zor geliyor.

O sümüksü akıntı ara ara geldi benden, kocaman kocaman. En son da kahverengi lekelenme başladı ve hemen akabinde sancılarım başladı.

Muhtemelen kanala iniyordur bebegin.Duzenli ve ara ara geliyorsa dogum sancisidir .Sayaci ac bir kontrol et istersen.Benimde sabaha kadar agridi durdu.Sabah baktim karnim hafif asagi dusmus.Doktorda bebek asagi inmis dedi
Benim adet ağrısı gibi ağrım oluyor buna sancı diyebilir miyiz ki ? Banada doktor aşaga inmiş dedi ama kanala girip girmediğini

Sabah 6 dan beri simdiye kadar toplamda bir saat ya uyudu ya uyumadi uykusunda aglayarak kalkiyo sanki kabus gormus gibi anlamadm neyin nesi
yaaa kıyamam neden ki nazar falan mı var ki cnm ya da gazı büyük çişini yapıyor mu
Bence gayet normal iki çocuğumu da o arayla emİrdim 2 yi geçirmeyeye özen gösterdim. Aç olmayınca emmiyorlar zaten
aynen daha sık verdigimde iştahlı emmiyor
Aynen canım benimkide 3 saatte falan besleniyor yeterlidir umarım☺
çişini yapıyorsa doyuyodur dolasiyoa yetiyodur mantigindayim ben bklm şimdilik
Cnm kanala iniyor muhtemelen ben doğumdan bı hafta önce başlamıştı o ağrılar baskın şekilde bel ağrım da vardı benim doğum yaptığım günün bı önceki gecesinden bel ve adet ağrısı gibi ağrım vardı ara ara kasılma giriyordu sabahında kasılma sıklığı artınca uygulama sayacla zaman tuttum artık düzenli ağrım vardı hastaneye gitmem gerektigi yazıyordu zaten uygulamada da gittigimzde 6 cm açıklık vardı sancı girdiğinde aşağı doğru baskı çoktu aşağı indikçe açılma oldugunu düşünmüştüm evde zaten anlıyor insan cidden doğum sancısı olup olmadığını

Benim adet ağrısı gibi ağrım oluyor buna sancı diyebilir miyiz ki ? Banada doktor aşaga inmiş dedi ama kanala girip girmediğini
Canım sancı da karnın sertleşiyor böyle kasılıyor bı sure öyle kalıyor hemde vajinal baskı oluyor sonra hafifliyor yeniden kasılıyor benim öyle oldu

Belden giren ağrım oluyordu o yok bende suan sadece karnımın altı ağrıyor.birde karnım çok sert.bir değişik hissediyorum kendimi.umarım dogum sancilarimdir bunlar

Belden giren ağrım oluyordu o yok bende suan sadece karnımın altı ağrıyor.birde karnım çok sert.bir değişik hissediyorum kendimi.umarım dogum sancilarimdir bunlar
Suan tam bahsettigin gibi canimDunden beri boyleyim sanirim dogum yaklasti dedigin gibiyse
Hadi hayırlısı cnm dk tut sen yine de sancı arası 7-8 dk düştüğünde ben hazırlanmaya başlamıştım evden çıkmıştık
Sağlıkla kucağına alırsın bı avazda kurtulursun insAllah

Son 3 günümüz kaldı hala arada giren adet ağrısından başka bişey yok :)

Son 3 günümüz kaldı hala arada giren adet ağrısından başka bişey yok :)
Kalktim tum evi temizledim.ayaktayken bisey hissetmiyorum oturunca karnim tas gibi oluyor.bakalim kizlar bekliyorum degisik biseyler var bende ama bu da kesin dogum sancisi diyemiyorum

Kalktim tum evi temizledim.ayaktayken bisey hissetmiyorum oturunca karnim tas gibi oluyor.bakalim kizlar bekliyorum degisik biseyler var bende ama bu da kesin dogum sancisi diyemiyorum
Benımde agrım sızım yok ama karnım cok gergın tas gıbı oldu ıkı gundur bende sebebını anlamadım normalmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…