Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aynısnı yaşadım umarım gün ve gün düzelirHamileyken hep özenip bisürü emzirmeyle alakalı malzeme almıştım. Doğuma yakın acaba sütüm olacak mı gelecek mi demeye başladım. Doğum yaptım. Sütüm geldi ama bu sefer de bebişi emzirmekte zorlanıyorum. Almıyo, başını çeviriyo, yalıyo bırakıyo, emmiyo. 2 kişi 15-20 dk cebelleştikten sonra memeyi kabul ettiriyoruz. Moralim bozuluyo. Hep böyle mi olacak
Uyandırmak gerekiyormuş sanırımemzik bende veriyorum doğumdan ertesi gün vermiştim hemen alıştı doyduktan sonra da sürekli emeğim diyo benimli o yüzden verdim emziği belki ondan daha çabuk alıştı emmeye ilk gün benimki de zor tutuyordu
himmm uyandirayim o zmn yine de arada
Hep kendi uyaniyor benimki ama kendim de uyandırmalı miyim bilemedim
Bende bugun gittim.Dogum kanalina girmemis fakat asagi inmis.Bu hafta dogacak gibi duruyor dedi.Ilk gebelikte basi kanala girmis dedigi aksam nisan atmisti .Belki seninde atarBugun kontrolume geldiö çok sükür bebek oturmus dogum kanalına ve 2 cm acılmam olmus tetiklemek icin bişiler yaptı bakalım ne olucak
İnternete baktım demin de en geç 3 saat ara ile beslenmeli diyo 3 saati geçmiyor bizim ama yine de dikkat etmek gerekirUyandırmak gerekiyormuş sanırım
Bende bugun gittim.Dogum kanalina girmemis fakat asagi inmis.Bu hafta dogacak gibi duruyor dedi.Ilk gebelikte basi kanala girmis dedigi aksam nisan atmisti .Belki seninde atar
Ya inş başlar doğum bu sıcaklarda daha gitmiyoBende bugun gittim.Dogum kanalina girmemis fakat asagi inmis.Bu hafta dogacak gibi duruyor dedi.Ilk gebelikte basi kanala girmis dedigi aksam nisan atmisti .Belki seninde atarBenim 2. Dogum olacagi icin hic alttan bakmiyor .Tetiklemeden kendisini bekliyor galiba
Aminnn
canım benim kızım bi sıkıntısı olunca tutmuo mesela gazı varken yada kaka yapacakken.agrısı gecince tututo seninkide mi öyle acabaHamileyken hep özenip bisürü emzirmeyle alakalı malzeme almıştım. Doğuma yakın acaba sütüm olacak mı gelecek mi demeye başladım. Doğum yaptım. Sütüm geldi ama bu sefer de bebişi emzirmekte zorlanıyorum. Almıyo, başını çeviriyo, yalıyo bırakıyo, emmiyo. 2 kişi 15-20 dk cebelleştikten sonra memeyi kabul ettiriyoruz. Moralim bozuluyo. Hep böyle mi olacak
İnternete baktım demin de en geç 3 saat ara ile beslenmeli diyo 3 saati geçmiyor bizim ama yine de dikkat etmek gerekir
Haklısın canım kontrole ne zmn götürmüştünuz peki kaç günlükkenYenidoğan ilk zamanlarında 3 saatte bir emzirmek gerekiyor, Ben iki saatte bir kaldırıp emzirdim.Bizimki zor uyaniyordu falandı filandi derken yine en geç 2.5 saati buluyordu.Hic aksatmadan aynı duzende devam ettik. İki hafta sonraki kontrolden sonra kilo almaya başlayınca Doktor artık kontrolü bebeğe bırakmam gerektiğini İstedikçe emzirmemi ama aralarin 3.5 saati geçmemesine de dikkat etmem gerektiğini söyledi.Ben alarmı 3.5 saate kuruyorum ama sürekli 2.5 saate alıştığı için kendi uyanıyor artık. Yine de her fırsatta emziriyorum. Siz yine kontrole gittiğinizde doktorunuza danışarak hareket edin. Bize ilk mama takviyesi verin demişti.Sonra gerek kalmadı bile dedi.Her bebeğin ihtiyaçları bir değil sanirim ama ortalama bu yönde sanırım.
Haklısın canım kontrole ne zmn götürmüştünuz peki kaç günlükken
Anladım teşekkür ederim canımBenim bebegim kuvozde kaldığı için , doğumun 4.gunu taburcu olduk , 3,6 ve 9 gün sonraya kontrol verdi. Önümüzdeki kontrol 1 ay tamamlaninca..1.ay asisi ve kalça ultrasonu için
Evet bende emzik veriyorum çok şükür alıyor emziği zorda olsa teşekkür ederim canım bunlarında denicemZamanla alışacaksın ,oda yavas emmeyi öğreneceksin.Bide emzik niyetinede kullanıyor şuan seni.Emzik verirsen rahat edersin.Kimisi diyor emzik verirsen seni bırakır diye ama merak etme.Her türlü seni emmeye devam edecek.Ben 5 aylık anca alısştrıdım.Uykuya dalınca tıkıyordum agzına :) Çünkü bıraksam uyuyup uyanana kadar meme ağzında olsun istiyordu.Gögüslerim hep mordu.
Gaz olabilir canım gazı çok varsa yaparSabah 6 dan beri simdiye kadar toplamda bir saat ya uyudu ya uyumadi uykusunda aglayarak kalkiyo sanki kabus gormus gibi anlamadm neyin nesi
Gaz degil ya ben mahvoldum iki gundur geceleri iyi gunduzler haramGaz olabilir canım gazı çok varsa yapar
Senin düzelmiş miydi?Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aynısnı yaşadım umarım gün ve gün düzelir
Benimki genel olarak zor tutuyo:)canım benim kızım bi sıkıntısı olunca tutmuo mesela gazı varken yada kaka yapacakken.agrısı gecince tututo seninkide mi öyle acaba
Bence gayet normal iki çocuğumu da o arayla emİrdim 2 yi geçirmeyeye özen gösterdim. Aç olmayınca emmiyorlar zatenKızlar bebekleriniz gece kaç kez uyanıyor emmeye kaç saat arayla yani ilk günler daha sık uyaniyordu iki gündür saat 23:30-00:00 gibi yatıyoruz 3-4 kez uyanıyor 2.5-3 saat arayla normal mi ki dhaa sık uyandırıp emzirmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?