2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Seni o kadar iyi anlıyorum ki.. aynısnı yaşadım umarım gün ve gün düzelir

Uyandırmak gerekiyormuş sanırım

Bugun kontrolume geldiö çok sükür bebek oturmus dogum kanalına ve 2 cm acılmam olmus tetiklemek icin bişiler yaptı bakalım ne olucak
Bende bugun gittim.Dogum kanalina girmemis fakat asagi inmis.Bu hafta dogacak gibi duruyor dedi.Ilk gebelikte basi kanala girmis dedigi aksam nisan atmisti .Belki seninde atar Benim 2. Dogum olacagi icin hic alttan bakmiyor .Tetiklemeden kendisini bekliyor galiba

Ya inş başlar doğum bu sıcaklarda daha gitmiyo

canım benim kızım bi sıkıntısı olunca tutmuo mesela gazı varken yada kaka yapacakken.agrısı gecince tututo seninkide mi öyle acaba

İnternete baktım demin de en geç 3 saat ara ile beslenmeli diyo 3 saati geçmiyor bizim ama yine de dikkat etmek gerekir

Yenidoğan ilk zamanlarında 3 saatte bir emzirmek gerekiyor, Ben iki saatte bir kaldırıp emzirdim.Bizimki zor uyaniyordu falandı filandi derken yine en geç 2.5 saati buluyordu.Hic aksatmadan aynı duzende devam ettik. İki hafta sonraki kontrolden sonra kilo almaya başlayınca Doktor artık kontrolü bebeğe bırakmam gerektiğini İstedikçe emzirmemi ama aralarin 3.5 saati geçmemesine de dikkat etmem gerektiğini söyledi.Ben alarmı 3.5 saate kuruyorum ama sürekli 2.5 saate alıştığı için kendi uyanıyor artık. Yine de her fırsatta emziriyorum. Siz yine kontrole gittiğinizde doktorunuza danışarak hareket edin. Bize ilk mama takviyesi verin demişti.Sonra gerek kalmadı bile dedi.Her bebeğin ihtiyaçları bir değil sanirim ama ortalama bu yönde sanırım.

Haklısın canım kontrole ne zmn götürmüştünuz peki kaç günlükken

Haklısın canım kontrole ne zmn götürmüştünuz peki kaç günlükken

Benim bebegim kuvozde kaldığı için , doğumun 4.gunu taburcu olduk , 3,6 ve 9 gün sonraya kontrol verdi. Önümüzdeki kontrol 1 ay tamamlaninca..1.ay asisi ve kalça ultrasonu için

Evet bende emzik veriyorum çok şükür alıyor emziği zorda olsa teşekkür ederim canım bunlarında denicem

Sabah 6 dan beri simdiye kadar toplamda bir saat ya uyudu ya uyumadi uykusunda aglayarak kalkiyo sanki kabus gormus gibi anlamadm neyin nesi

Bence gayet normal iki çocuğumu da o arayla emİrdim 2 yi geçirmeyeye özen gösterdim. Aç olmayınca emmiyorlar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…