2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar daha önce de ilk oğlumda inek sütü allerjisi olduğundan bahsetmiştim. Inatçı gazda o ihtimali düşünün derim, hayat kurtarıcı oluyor çünkü. Doktora söylemiştim ama daha bu bebek için erken demişti. Bugün bizden allerjili bebekler için mama istedi pregominmiş adı. Gittik görüşe, dr dedi ki kanlı kaka yapmış tahlil yapmışlar inek sütü allerjisi pozitif çıkmış, şimdi ben de süt ürünü yemeyi keseceğim anne sütü de aldığı için. Dikkat edin, kakada mukus ya da kan görürseniz tahlil mutlaka yaptırın. İnşallah değildir de normal bebek gazıdır

Gaz konusunda bir önerim yok malesef bizde de durum aynı. İdrar için doktorunla görüş muhtemelen enfeksiyon vardır yanma yaptıysa ama olmayadabilir sonuçta iç kısımlar hala yara idrarda asitli olunca yanması normal bence. Hemoroid bende de var sürekli zonkluyor normal doğumdan sonra başladı ben de bir çözüm bulamadım hala.. geçmiş olsun canım.

İlk kizimda sumuksu kaka vardi hep ben onda dikkat ediyordum bunda henuz oyle bisey gozlemlemedim insallahta olmaz. Cunku cok zor

İdrarda yanma degilde karin kisimda sancili sekilde geliyor icten agriyo gibi hemoroidde ikinmadan oldu diye dusunuyorum. Dikislerden ziyade buralar agriyor oturamiyor insan

Aynen öyle, inşallah çıkmaz. Bize piyango yine vurmuş, kesiyorum şimdi ben de yemeyi hoşgeldin sadecw et ve yeşillikli günler
Yaa gercekten mi? İnsallah kisa surer ya nasil farkettin kanli miydi veya sumuksu?

Sancılı idrar yapma bende de var yanma oluyor yaparken tahlil verdim temşz çıktı sonda taktılar bana acaba tahriş mi oldu diyorum
Aynısını ben yaşadım ilk doğumumda, benimki çok uzun sürdü kesik kesik yapabiliyordum yanma değil ama can yakıcıydı. 1 ay sürdü belki.. Doktorum mesaneye zarar vermiş olabilirler demişti ama sondadan da olmuş olabilir Geçmiş olsun

Aynen öyle, inşallah çıkmaz. Bize piyango yine vurmuş, kesiyorum şimdi ben de yemeyi hoşgeldin sadecw et ve yeşillikli günler
Senle ayni gun dogum yapmisiz ciksa simdiye bizde de cikar miydi merak ediyorum? 2 gundurde yogurt ayran tarzi seyler yiyorum.

Tamda boyle benim dedigimde. icten aciyor ve yapmakta zorlaniyor insan 1 ayda cokmus insallah o kadar surmesin ya

Bende ağrılarımı tetiklemek izin eşimi sıkıstırdı. Bircok kişiye yaramıs cinsel ilişki zorladm adamı ama olsn inş boşa gitmez acılmamın üstüne
Bende ilkinde hemen dogsun diye birlikte olmustum.Hakikaten ise yariyor ama bunda hemen dogmasin diye kaciyorum

Tamda boyle benim dedigimde. icten aciyor ve yapmakta zorlaniyor insan 1 ayda cokmus insallah o kadar surmesin ya
İnşallah sürmez sondadan ötürüyse belki daha hızlı geçer. Çok can sıkıcı biliyorum Ağlayarak zorla çıkıyordum küçük tuvaletime

Tecrübeli anne Nasılsınız bebiş nasıl Daha da Toparlamistir insallah

Canım doğum sonrası aynı acıları yaşadım 2 hafta sürdü . Tuvaletede gelmesini beklemeden kendin gir yoksa çok zor oluyor .geçiyor merak etme biz 20 günlük olduk dikişlerim bile düştü 2 tane kaldı ağrılarım geçti şülğr. Bebekle ilgilide ilk 2 hafta gaz sorunu olmaz çok ağlıyorsa aç olabilir dedi hemşire ve çocuk doktorları .hakikaten öyke oldu bizdede gaz sancıları başlafı Allah yardımcımız olsun hiç uyumuyor 2 gecedir

Yaaa o kadar sürer mi ki evet yaparken canım yanıyor resmen sondadan oldu bencede canımı çok yakmıştı çünkü.. inşallah geçer teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…