Kizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Birde benim kendi bedenim ile ilgili sorun o kadar su iciyorum gunde 1 kere lavaboya gidiyorum oda sancili sekilde afedersiniz idrar yapiyorum. Zorlaniyorum yaparken. Ustelik hemoroid oldum. 3 adet damar disarida otururken cok aciyor. Sanki huzursuz bagirsak sendromu var gibi bunu yaparkende cok canim aciyor. 9 gun once normal dogum ile dogum yaptim dikislerim var. Bu tarz durumlari yasayan var mi?? Bir cok seyim bayagi sıkıntılı
geçmiş olsun canım.gaz için pek bişey yaptgım söylenemez.bende çay içiyorum hem süt arttrmak için hemde gaz için.rezene kuşburnu faln karısık bi çay.
gazlandığı zamanda kucagımda gezdırıyorum sırtına vururyorum yatırıp bacaklarıyla bisklet sürer gbi hareket yaptrıyorum.Sancı geçene kadar malesef ki uyku yok.dün gece 1 de bi başladı sabah 6 ya kadar hiç uyumadı.artık bayılack gbi oluyordum çocuğu elimden düşürecek gbi oluodum resmen.sonuç olarak zor bi süreç İnşallah gazlı dönmlerimiz kısa sürer
Ben gece durmadı gaz ağrısından dedim verdi bir zararı olmuyor onun. Çocuk gaz acısı çekmesinden iyidir bence. Damlanın adı Metsil canımdamlanın adı ney bide doktora ne diyorsunuzda verıyor gazı var deyınce hemen verıomu.
benim doktorum bişey veremeyiz çocuğa demşti
Gaz konusunda bir önerim yok malesef bizde de durum aynı. İdrar için doktorunla görüş muhtemelen enfeksiyon vardır yanma yaptıysa ama olmayadabilir sonuçta iç kısımlar hala yara idrarda asitli olunca yanması normal bence. Hemoroid bende de var sürekli zonkluyor normal doğumdan sonra başladı ben de bir çözüm bulamadım hala.. geçmiş olsun canım.Kizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Birde benim kendi bedenim ile ilgili sorun o kadar su iciyorum gunde 1 kere lavaboya gidiyorum oda sancili sekilde afedersiniz idrar yapiyorum. Zorlaniyorum yaparken. Ustelik hemoroid oldum. 3 adet damar disarida otururken cok aciyor. Sanki huzursuz bagirsak sendromu var gibi bunu yaparkende cok canim aciyor. 9 gun once normal dogum ile dogum yaptim dikislerim var. Bu tarz durumlari yasayan var mi?? Bir cok seyim bayagi sıkıntılı
Banada sonda taktilar eger ondansaSancılı idrar yapma bende de var yanma oluyor yaparken tahlil verdim temşz çıktı sonda taktılar bana acaba tahriş mi oldu diyorum
İlk kizimda sumuksu kaka vardi hep ben onda dikkat ediyordum bunda henuz oyle bisey gozlemlemedim insallahta olmaz. Cunku cok zorKızlar daha önce de ilk oğlumda inek sütü allerjisi olduğundan bahsetmiştim. Inatçı gazda o ihtimali düşünün derim, hayat kurtarıcı oluyor çünkü. Doktora söylemiştim ama daha bu bebek için erken demişti. Bugün bizden allerjili bebekler için mama istedi pregominmiş adı. Gittik görüşe, dr dedi ki kanlı kaka yapmış tahlil yapmışlar inek sütü allerjisi pozitif çıkmış, şimdi ben de süt ürünü yemeyi keseceğim anne sütü de aldığı için. Dikkat edin, kakada mukus ya da kan görürseniz tahlil mutlaka yaptırın. İnşallah değildir de normal bebek gazıdır❤
Aynen öyle, inşallah çıkmaz. Bize piyango yine vurmuş, kesiyorum şimdi ben de yemeyiİlk kizimda sumuksu kaka vardi hep ben onda dikkat ediyordum bunda henuz oyle bisey gozlemlemedim insallahta olmaz. Cunku cok zor
İdrarda yanma degilde karin kisimda sancili sekilde geliyor icten agriyo gibiGaz konusunda bir önerim yok malesef bizde de durum aynı. İdrar için doktorunla görüş muhtemelen enfeksiyon vardır yanma yaptıysa ama olmayadabilir sonuçta iç kısımlar hala yara idrarda asitli olunca yanması normal bence. Hemoroid bende de var sürekli zonkluyor normal doğumdan sonra başladı ben de bir çözüm bulamadım hala.. geçmiş olsun canım.
Yaa gercekten mi?Aynen öyle, inşallah çıkmaz. Bize piyango yine vurmuş, kesiyorum şimdi ben de yemeyihoşgeldin sadecw et ve yeşillikli günler
Aynısını ben yaşadım ilk doğumumda, benimki çok uzun sürdü kesik kesik yapabiliyordum yanma değil ama can yakıcıydı. 1 ay sürdü belki.. Doktorum mesaneye zarar vermiş olabilirler demişti ama sondadan da olmuş olabilirSancılı idrar yapma bende de var yanma oluyor yaparken tahlil verdim temşz çıktı sonda taktılar bana acaba tahriş mi oldu diyorum
Senle ayni gun dogum yapmisiz ciksa simdiye bizde de cikar miydi merak ediyorum? 2 gundurde yogurt ayran tarzi seyler yiyorum.Aynen öyle, inşallah çıkmaz. Bize piyango yine vurmuş, kesiyorum şimdi ben de yemeyihoşgeldin sadecw et ve yeşillikli günler
Tamda boyle benim dedigimde. icten aciyor ve yapmakta zorlaniyor insanAynısını ben yaşadım ilk doğumumda, benimki çok uzun sürdü kesik kesik yapabiliyordum yanma değil ama can yakıcıydı. 1 ay sürdü belki.. Doktorum mesaneye zarar vermiş olabilirler demişti ama sondadan da olmuş olabilirGeçmiş olsun
Bende ilkinde hemen dogsun diye birlikte olmustum.Hakikaten ise yariyor ama bunda hemen dogmasin diye kaciyorumBende ağrılarımı tetiklemek izin eşimi sıkıstırdı. Bircok kişiye yaramıs cinsel ilişki zorladm adamı ama olsn inş boşa gitmezacılmamın üstüne
İnşallah sürmez sondadan ötürüyse belki daha hızlı geçer. Çok can sıkıcı biliyorumTamda boyle benim dedigimde. icten aciyor ve yapmakta zorlaniyor insan1 ayda cokmus insallah o kadar surmesin ya
Ay ozaman inş diyorm bendede işe yararBende ilkinde hemen dogsun diye birlikte olmustum.Hakikaten ise yariyor ama bunda hemen dogmasin diye kaciyorum
Kızlar daha önce de ilk oğlumda inek sütü allerjisi olduğundan bahsetmiştim. Inatçı gazda o ihtimali düşünün derim, hayat kurtarıcı oluyor çünkü. Doktora söylemiştim ama daha bu bebek için erken demişti. Bugün bizden allerjili bebekler için mama istedi pregominmiş adı. Gittik görüşe, dr dedi ki kanlı kaka yapmış tahlil yapmışlar inek sütü allerjisi pozitif çıkmış, şimdi ben de süt ürünü yemeyi keseceğim anne sütü de aldığı için. Dikkat edin, kakada mukus ya da kan görürseniz tahlil mutlaka yaptırın. İnşallah değildir de normal bebek gazıdır❤
Canım doğum sonrası aynı acıları yaşadım 2 hafta sürdü . Tuvaletede gelmesini beklemeden kendin gir yoksa çok zor oluyor .geçiyor merak etme biz 20 günlük olduk dikişlerim bile düştü 2 tane kaldı ağrılarım geçti şülğr. Bebekle ilgilide ilk 2 hafta gaz sorunu olmaz çok ağlıyorsa aç olabilir dedi hemşire ve çocuk doktorları .hakikaten öyke oldu bizdede gaz sancıları başlafı Allah yardımcımız olsun hiç uyumuyor 2 gecedirKizlar bizim gaz sorunumuz basladi bugun resmen kivrana kivrana emmeye calisti kizimustelik ne emdiyse kustu kusmugu eksimsi kokuyordu usuttu mu acaba diye endiseleniyorum sizde durumlar nasil? Nasil bas ediyorsunuz gazlarla?
Senin o kadar nisan ve acilmaya nasil dogum baslamadi hayret .Agri esigin cok yuksek olacak ,kolay bir dogumun olacakAy ozaman inş diyorm bendede işe yarar
Bende anlamadm hala benden mukus parçaları geliyor doktorum yarn gel sancın artmazsa bakalm dedi bekliyormSenin o kadar nisan ve acilmaya nasil dogum baslamadi hayret .Agri esigin cok yuksek olacak ,kolay bir dogumun olacak
Ben ondan oldugunu düşünüyorum tahriş oldu benceBanada sonda taktilar eger ondansa
Yaaa o kadar sürer mi kiAynısını ben yaşadım ilk doğumumda, benimki çok uzun sürdü kesik kesik yapabiliyordum yanma değil ama can yakıcıydı. 1 ay sürdü belki.. Doktorum mesaneye zarar vermiş olabilirler demişti ama sondadan da olmuş olabilirGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?