2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

İdrarda yanma degilde karin kisimda sancili sekilde geliyor icten agriyo gibi hemoroidde ikinmadan oldu diye dusunuyorum. Dikislerden ziyade buralar agriyor oturamiyor insan
Evet ıkınmaktan oluyor galiba seni çok iyi anlıyorum doğum acıları geçti bu zonklamalar daha çok zorluyor idrar konusunu mutlaka doktora sor canım. Hafif bir antibiyotik veriyorlar düzeliyor.

Evet ıkınmaktan oluyor galiba seni çok iyi anlıyorum doğum acıları geçti bu zonklamalar daha çok zorluyor idrar konusunu mutlaka doktora sor canım. Hafif bir antibiyotik veriyorlar düzeliyor.
Antibiyotik kullaniyorum. Bi kac kiside yasamis demekki olabiliyor diye yorumladim . İnsallah kisa zamanda gecer

Kızlar başınızdan geçmiştir diye sormak istedim. devlet memuru olanlara bir sorum olacak. Ögretmen oldugum için ve yaz dönemine denk geldiği için doğum iznim 32. Hafta başladı. Normalde doğumdan sonra 8 hafta izin var. Ama ya erken doğum olursa. Mesela 40. Hafta degilde 38. Hafta doğum olursa nasıl oluyor? Doğumdan sonra yine 8hafta izin mi oluyor ? Yoksa 8+2=10 hafta izinmi oluyor ?

Selam kizlar,
Bugun 11gunluk olduk
Dogum sonrasi bebek kontrolu icin cocuk doktoruna gittik. Simdi size sorularim var cunku aklimda deli sorular
Kizim 3560 dogdu, 10 gun once geldi.
Bildiginiz gibi ilk gunler kilo kaybi olur
Hastanede 2gun kaldik, eve geldik hergun ebe eve geldi, gunluk 50 gr aliyodu en son gecen cuma geldi, bugunde dr kontrolunde tartildi hic kilo almamis gorunuyo. Cuma gunu tekrar gel tartalim dedi, ebe gelecek dedigimde tartimiz ayni degil kontrol edelim dedi. Iyide ozaman ebenin tartisindaki cikan kiloyla burdakini karsilastirmamasi gerekir. Belkide aldi ama almadi gorunuyo.
Sutum cok geliyo(masallah), iyide emiyo. Kilo almamis olmasi beni cok sasirdi
Ha bide sunuda belirtim. Olcuye gore 11gunde 3,5cm uzamis buda tuhaf degilmi
Iyi bi doktor arastirmasina girmistim 3kisiden ayni doktor ismi onerildi ve oda turk cocuk doktoru, hem turk olmasina cok sevindim (malum bu yabancilarin teorik muayenelerine hic guvenmiyorum)hemde calistigi klinik yurume mesafesinde. Ondaki rdvuda agustosun ortasinda, izindeymis sanirim.
Yani bu kilo alimi kafama takildi sizde durumlar nedir

Annelere bi sorum var migde bulantisi gogus agrisi ve ruyanizda biseyler gormeniz bu tarz belirtileri ne zaman yasadiniz kasik agrisi gibi ve özellikle tek gogus tek kasik agrisi oldumu ?

Yaa gercekten mi? İnsallah kisa surer ya nasil farkettin kanli miydi veya sumuksu?

Bizimki doğduğundan beri hastanede, yoğun bakımda hala, doktor bugün bizden pregomin mama istedi, dün kanlı kaka yapmış da tahlil yapmışlar o yüzden, pozitif çıkmış inek sütü allerjisi. Allahtan idmanlıyım ilkinden, bekliyordum bunu Allah beterinden saklasın, dermansız dert vermesin

Tecrübeli anne Nasılsınız bebiş nasıl Daha da Toparlamistir insallah

Çok şükür bugün oksijen desteğini tamamen kesmişler, hortumlar da çıktı ya sanki benim boğazım rahatladı. 9 günlük oldu çok şükür kendi nefesine geçmiş. Darısı taburcu olmasına ❤
Teşekkür ederim ilgine ❤ Allah bebeklerimizin hepsine sağlık versin, anne kokusundan ayırmasın

Ben okula yeni gittim sayılır, erken doğduğu için (38+3) beklenen tarihten önceki her gün, doğum sonrasına eklendi.

Tartılarda fsrklılık oluyor tek bir tartıda tartılsın bence mümkün oldugunca. Benim bebek 1 haftada 250 gram almış

Ha bir sorum daha var
Emzirirken her iki gogusumu veriyosunuz yoksa her emzirmede bir gogus verip birdahakine diger gogusmu veriyosunuz?

Ebe kadin tartinca gunde 50gr aldigini goruyoduk ama bu doktor tartti hic almamis oyuzden cuma tekrar tartmak istiyo
Masallah iyi almis seninki
Emdiriyorsun değilmi canım mutlaka alır stres yapma. Canım benimki erken doğdu ilk mama verdim sonra süt sağıp verdim sürekli 2 saatte bir kilo aldırmak için elimden geleni yaptım açıkcası cabuk toparlasın diye

Ben
Ha bir sorum daha var
Emzirirken her iki gogusumu veriyosunuz yoksa her emzirmede bir gogus verip birdahakine diger gogusmu veriyosunuz?
benimki daha yeni emmeye başladı verdiğimde önce tek göğsümü emiyor sonra sağdıgım sütü veriyorum birazda

Emziriyorum canim
Ya benimki cok uykucu ellemesem rahat 5saat uyuyo
Rezenemi yapiyo acaba

Ben

benimki daha yeni emmeye başladı verdiğimde önce tek göğsümü emiyor sonra sağdıgım sütü veriyorum birazda
Bende her emzirmede bir gogus veriyodum
Cunku bir yazi okumustum bir gogusde kalin oradan alacagi mineraller vitaminler sonlarda gelebilir diye
Bir ebe bana dogru demisti simdi bu doktorda ikisini ver diyor ne yapacagimi sasirdim

Bende her emzirmede bir gogus veriyodum
Cunku bir yazi okumustum bir gogusde kalin oradan alacagi mineraller vitaminler sonlarda gelebilir diye
Bir ebe bana dogru demisti simdi bu doktorda ikisini ver diyor ne yapacagimi sasirdim
Bence duruma göre hareket et her göğüs için süre tut 15-20 dk emmek isterse diğer göğsüde verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…