2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Yaaa valla zor bir durum ne yapsak şaşırıyoruz artık bazen mecbur kalıyoruz bazı şeylere.. ben emzik hiç sevmem normalde ama bebeği uyutmucak derecede olursa mecbur veriyorum bende

benimkide cıvık ama pütrlüklerde var kakasında.yememem gereken seyler ney sadce süt ygrt peynir kefir faln mı

benimkide cıvık ama pütrlüklerde var kakasında.yememem gereken seyler ney sadce süt ygrt peynir kefir faln mı
Soyle soyleyeyim bezin uzerinde civik bi sekilde duruyor. İshal gibi degil. İshal olunca bez ceker bu bildigin sumuksu oluyor. Yememen gereken sut ve sut urunleri olan hersey.

kaç gündür var canım benım kızın ki 1.5 hafta faln sürdü
Ogreneli 1 hafta oldu. Belki daha cok ama 1 haftadir var ve ben 1 haftadir dikkat ediyorum. Dun uyanmiyordu bugun kurdugum alarmdan da once uyandi sevindim. Fakat bi gun bi gunu tutmuyo. Yuzu gozu duzelsin istiyorum bugun gunese cikarcam insallah faydali olur.

Yaaa valla zor bir durum ne yapsak şaşırıyoruz artık bazen mecbur kalıyoruz bazı şeylere.. ben emzik hiç sevmem normalde ama bebeği uyutmucak derecede olursa mecbur veriyorum bende
Bende vermeye calistim ama ihanet etmis gibi oluyorum cok garip bi his annelik cok zor ya

Kızlar dua edin bende sağsalim alayım kucağıma tabi bende sağsalim çıkayım sezeryandan.korku heyecan bastı.8 yaşındada oğlum var.uykumda gelmiyor.

Hadi sağlıkla inşallah iyi haberler bekliyoruz
B bitekAnnemolsun sağol canım kararsız kalmıştım göbek bağından ötürü ama normal zıbın koyayım o zaman, teşekkürler
Bende öyle düşünüp diğer atletlerden aldim, bı kere giydirmedik,hepsi duruyor ..

karar veremiyorsan ozaman bebişe bırak kararı o versin Hakkında hayırlısı olsun canım hayırlı zamnda hayırlı saglıklı bir şekilde al evladnı kucagına İnşallah.
evet kuzum ben de öyle bıraktım işte ama sanki planlamam lazım gibi bir his var hala içimde
bakalım bugün doktor randevum var

Gercekten son günü bekliyoruz galiba.Ne gelen var ne giden ! 0 belirti.Kızımda belirti vardı en azindan.Bunda tık yok 38+6 Karnım hala 6-7 aylik gibi ,hic dogmayacak gibi hissediyorum .

Ay inşallah çok teşekkür ediyorum gerçekten Allah kimseyi evladından ayırmasın, tüm hastalara da şifa versin, süt kuzusu onlar

İnsallah canim benim Rabbim saglik sihhat versin sizede dayanma gucu versin❤ az kalmis insallah kavusmaniz yakin Allah bir daha ayirmasin

Amin çok teşekkür ederim, sabrettik inşallah kavuşacağız

bendemi bi denesem süt ürünlerini kullanmamayı.gerçi bazen kafam atıo aman deyip gazlı yiyeceklere bile dikkat etmıorum çocuk napsın

Evet annesi, bi dene istersen ama inşallah yoktur tabi öyle bi durumu. Eşimin teyzesi tecrübeli bir kadın doğum doktorudur, o hep der ki çocukta alerji olsun olmasın, ilk aylarda inek sütünü bağırsakları zor hazmeder, ben hep söylerim der hastalarıma yediklerine dikkat etsinler diye. Sonra o gaz sancısının acısını da çeken biziz çünkü. Zor ama Allahtan geçici. Tez zamanda hallolur gazı inşallah

Doğum yapacak anneler, Allah kolaylık versin, Allah sağlıkla birbirinize kavuştursun ❤
Amin ,tesekkur ederim.Ilki hemen gelsin ,dogsun diye bekliyordum.Bunda hic gelmese niye gelmiyor demiyecek haldeyim.Sanirim uykusuz ,gazli geceler ve 3 yasa yakin bir cocukla nasil idare edecegimi dusunuyorum.Tabi bide is

Amin ,tesekkur ederim.Ilki hemen gelsin ,dogsun diye bekliyordum.Bunda hic gelmese niye gelmiyor demiyecek haldeyim.Sanirim uykusuz ,gazli geceler ve 3 yasa yakin bir cocukla nasil idare edecegimi dusunuyorum.Tabi bide is
Senin durumunda benim gibiymis ya kizim 2 yas 8 aylik hemen hemen 3 yas sayilir kardesi dogdu ve huyu degisti. Beni dinlemiyor gereksiz herseye agliyor ve herseyi aglayarak soyluyor. Sakin kalmak icin elimden geleni yapiyorum ama cok zorluyor sabrimi aglamasida mi degisir insanin cok bagiriyor resmen böğürüyo

Cuma gunu yaptirdim 16 felandi bilirubini
fototerapi aldınz mi düşer insAllah bende çok takıyorum sarılık olayını sürekli bakıyorum yüzüne göğsüne falan
Allah kolaylık versin canım

Gercekten son günü bekliyoruz galiba.Ne gelen var ne giden ! 0 belirti.Kızımda belirti vardı en azindan.Bunda tık yok 38+6 Karnım hala 6-7 aylik gibi ,hic dogmayacak gibi hissediyorum .
Valla belirtide zor 3 gündür okadar kötüyümki dogsada genel telasım baslasa diyorm doktora gidicem simdi valla keske dese acılman 3 4 cm olms alalım hadş diye rahatlıcm böyle ara ara gelen siddetli sancılarla Cok zormus

Ayni ayni bizimkide Agustosta 33 aylik olacak.Suan cok sacma seylere agliyor.Gözgöze gelince bile niye bakiyorsun diye agladigi oluyor Bebek dogunca bunu iceri sok diye aglamazsa iyi diyorum bazen Ben simdi zor sabrediyorum.Insallah dogumdan sonra biraz duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…