- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
BEnimki hemen verdi valla canım bilemedimkisagol canım valla ne bilim ben doktora dememle cevabı almam bir oldu.daha bu bebek küçük hiç bişey veremezsin dedi.bende üsteleyemedim
Yaaa valla zor bir durum ne yapsak şaşırıyoruz artık bazen mecbur kalıyoruz bazı şeylere.. ben emzik hiç sevmem normalde ama bebeği uyutmucak derecede olursa mecbur veriyorum bendevermiyorum aslında şöyle teklif ettim kabul etmedi çok ısrarcı olmadım sadece bugun kahvaltı hazrlarken zorlandım baktım aglıo sürekli verdim almadı şekerli suya batrp verdim aldı ve uyudu.
emzik vermek bi yönden iyi bişey uyuturken kolaylık oluo agladgnda faln kolaylık oluo.
kötü yönüde agzında emzik olunca az ağlıo ağlamadgı içinde sık sık besleme olmuo. mesela şimdi benimki emzik emmio ya gak dese mememde guk dese mememde ama tabi bununda kötü sonuçları olacak uyumak için mememi istio büyüdükçe alışkanlık edinecek vay halime yani.
büyük kızımda emzik kullndım mamada kullndım başta kaşıkla verdim olmadı zorlanınca kolaya kaçtım biberonla verdim ve sonuç 5 ay kadar emdi ve beni terk etti.
kimi yerde emzikde meme reddine sebep olabilio dio bunda vermedım bkalım ya başımı taşlara vuracagım yada memnun kalacagım
benimkide cıvık ama pütrlüklerde var kakasında.yememem gereken seyler ney sadce süt ygrt peynir kefir faln mıBebeklerin kakasi peynir kesigi gibi olur ya normalde. Bu alerjili bebekler civik ve balgam gibi kaka yaparlar. Hatta bazilarinda cizgi gibi kan gorulur buna kanli kaka denir. 1 veya 3hafta yemeyip kakanin duzelip duzelmedigine bakiliyor. Oyle test edebilirsin.
kaç gündür var canım benım kızın ki 1.5 hafta faln sürdüSu sarilik ne zaman gecer cok merak ediyorum
Soyle soyleyeyim bezin uzerinde civik bi sekilde duruyor. İshal gibi degil. İshal olunca bez ceker bu bildigin sumuksu oluyor. Yememen gereken sut ve sut urunleri olan hersey.benimkide cıvık ama pütrlüklerde var kakasında.yememem gereken seyler ney sadce süt ygrt peynir kefir faln mı
Ogreneli 1 hafta oldu. Belki daha cok ama 1 haftadir varkaç gündür var canım benım kızın ki 1.5 hafta faln sürdü
Bende vermeye calistim ama ihanet etmis gibi oluyorum cok garip bi hisYaaa valla zor bir durum ne yapsak şaşırıyoruz artık bazen mecbur kalıyoruz bazı şeylere.. ben emzik hiç sevmem normalde ama bebeği uyutmucak derecede olursa mecbur veriyorum bende
Ölçüm yaptırdın mi hiç kaç çıktı canım bende biraz sarı olduğunu hissediyorum ama uzun süreli uyumuyor şükür ondan biraz sakinim geçer insAllah bı an önceSu sarilik ne zaman gecer cok merak ediyorum
Kızlar dua edin bende sağsalim alayım kucağıma tabi bende sağsalim çıkayım sezeryandan.korku heyecan bastı.8 yaşındada oğlum var.uykumda gelmiyor.
Bende öyle düşünüp diğer atletlerden aldim, bı kere giydirmedik,hepsi duruyor ..B bitekAnnemolsun sağol canım kararsız kalmıştım göbek bağından ötürü ama normal zıbın koyayım o zaman, teşekkürler
evet kuzum ben de öyle bıraktım işte ama sanki planlamam lazım gibi bir his var hala içimdekarar veremiyorsan ozaman bebişe bırak kararı o versin Hakkında hayırlısı olsun canım hayırlı zamnda hayırlı saglıklı bir şekilde al evladnı kucagına İnşallah.
Ahh benim kuzuma da annesine de kıyamamNeyseki toparlamis Bebek yoğun bakımlarda çok garantili hareket ediyorlar.Benim bebisimde ilaç düzene koymuştu mesela ilacın dozunu yavaş yavaş düşürdüler birde ilaçlı takip ettiler herşeye detayıyla bakılıyor biraz da ondan uzun sürüyor... Şimdi yarın emzireceksin ya, sen onun kokusunu, sen onun kokusunu aldıktan sonra Senin sütun de kokun dan şifa olur Allah'ın izniyle çok daha çabuk taburcu olur kuzucuk az kaldı kardeşim ya sabır
İnsallah canim benim Rabbim saglik sihhat versin sizede dayanma gucu versin❤ az kalmis insallah kavusmaniz yakin Allah bir daha ayirmasin
bendemi bi denesem süt ürünlerini kullanmamayı.gerçi bazen kafam atıo aman deyip gazlı yiyeceklere bile dikkat etmıorum çocuk napsın
Amin ,tesekkur ederim.Ilki hemen gelsin ,dogsun diye bekliyordum.Bunda hic gelmese niye gelmiyor demiyecek haldeyim.Sanirim uykusuz ,gazli geceler ve 3 yasa yakin bir cocukla nasil idare edecegimi dusunuyorum.Tabi bide isDoğum yapacak anneler, Allah kolaylık versin, Allah sağlıkla birbirinize kavuştursun ❤
Cuma gunu yaptirdim 16 felandi bilirubiniÖlçüm yaptırdın mi hiç kaç çıktı canım bende biraz sarı olduğunu hissediyorum ama uzun süreli uyumuyor şükür ondan biraz sakinim geçer insAllah bı an önce
Senin durumunda benim gibiymis ya kizim 2 yas 8 aylik hemen hemen 3 yas sayilir kardesi dogdu ve huyu degisti. Beni dinlemiyor gereksiz herseye agliyor ve herseyi aglayarak soyluyor. Sakin kalmak icin elimden geleni yapiyorum ama cok zorluyor sabrimiAmin ,tesekkur ederim.Ilki hemen gelsin ,dogsun diye bekliyordum.Bunda hic gelmese niye gelmiyor demiyecek haldeyim.Sanirim uykusuz ,gazli geceler ve 3 yasa yakin bir cocukla nasil idare edecegimi dusunuyorum.Tabi bide is
fototerapi aldınz mi düşer insAllah bende çok takıyorum sarılık olayını sürekli bakıyorum yüzüne göğsüne falanCuma gunu yaptirdim 16 felandi bilirubini
Allah kolaylık versin canımSenin durumunda benim gibiymis ya kizim 2 yas 8 aylik hemen hemen 3 yas sayilir kardesi dogdu ve huyu degisti. Beni dinlemiyor gereksiz herseye agliyor ve herseyi aglayarak soyluyor. Sakin kalmak icin elimden geleni yapiyorum ama cok zorluyor sabrimiaglamasida mi degisir insanin cok bagiriyor resmen böğürüyo
Valla belirtide zor 3 gündür okadar kötüyümki dogsada genel telasım baslasa diyorm doktora gidicem simdi valla keske dese acılman 3 4 cm olms alalım hadş diye rahatlıcm böyle ara ara gelen siddetli sancılarla Cok zormusGercekten son günü bekliyoruz galiba.Ne gelen var ne giden ! 0 belirti.Kızımda belirti vardı en azindan.Bunda tık yok38+6 Karnım hala 6-7 aylik gibi ,hic dogmayacak gibi hissediyorum .
Aynen ya içi rahat etmiyor insanınBende vermeye calistim ama ihanet etmis gibi oluyorum cok garip bi hisannelik cok zor ya
Ayni ayni bizimkide Agustosta 33 aylik olacak.Suan cok sacma seylere agliyor.Gözgöze gelince bile niye bakiyorsun diye agladigi oluyorSenin durumunda benim gibiymis ya kizim 2 yas 8 aylik hemen hemen 3 yas sayilir kardesi dogdu ve huyu degisti. Beni dinlemiyor gereksiz herseye agliyor ve herseyi aglayarak soyluyor. Sakin kalmak icin elimden geleni yapiyorum ama cok zorluyor sabrimiaglamasida mi degisir insanin cok bagiriyor resmen böğürüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?