2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Git bakalim.Belki dedigin gibi our.Benim arkadasım hic farketmeden 5 cm di .Gitti suni sanci ile 2 saatte bebegi kucagina aldı.

Merhaba kızlar
ekte eklediğim hastanelerde iyi bir çocuk doktoru tavsiyenizvar mı? 13 günlük bebeğim aradığımda açabilecek whatsappdan cevap verebilecek ilaç odaklı olmayan Güler yüzlü bilgili bir doktor arayışımız var yardımcı olursanız çok sevinirim

Eklentiler

• 1BF068CD-08FB-4806-B25F-07B9328288AE.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 33
baya farklı çıkmış cuma günü kaç çıkacak bakalım bana da yaz olur mu bebegın huzurluysa sütün yetiyordur emdıkten sonra uyuyorsa ama sarılığada bak sarılıkda uyku yapar.

Gercekten son günü bekliyoruz galiba.Ne gelen var ne giden ! 0 belirti.Kızımda belirti vardı en azindan.Bunda tık yok 38+6 Karnım hala 6-7 aylik gibi ,hic dogmayacak gibi hissediyorum .
aynısını bende hissediyorum 38+0'dayım...
Daha kanala vs. inmemiş..
hatta dün eşime diyorum ki sanki 7 aylık hamileyim hiç doğuracakmışım gibi hissetmiyorum
hareketlerimdeki tek değişiklik işte çorap giyememek 7 aylık olduğumdan fark
yoksa diğer tüm her şey normal

bende sizdenim kızlar kızım t yasında sayılır az kaldı ve beni çok zorluyor.bebiş sancıdan kıvranıo zorla öpmeye çalışıo emen çocuğu memeden cekıo.zorla uyutuyrum gdıo ellio öpüo uyandrıo.
2 aydr kv görmce bende kalıolar birazda şımardı bütün huyları degıstı terbiyeli temz kız gttı argolu kaba konuşan temzlıkten bi haber bagırarak aglayarak bişeyleri isteyen kız geldi.çok zor bi süreç umarım bian önce normale döner pek ümidim yokda işte.
1 sene sonra okula verirsem belki biraz akıllanır diorum ama bakalım neler olacak

naptın canım nasıl gectı muayenen
normal görünüyor her şey ama pozisyondan dolayı uyluk kemiğini çok zor ölçüyor yaa
hatta bir ara durduk düşündük bu kızçe nasıl bir pozisyonda duruyor diye

normalde 1-1.5 hafta önden gidiyordu şimdi 5 gün falan çıktı gene 1 hafta sayılır
bir sıkıntım olmadığı için fazla bakmıyor.
Çatı muayenesi yapmayacak mısınız dedim
doğum başladığında yaparız dedi

hmm anladım canım bakalım ne zaman gelecek bebişin

Git bakalim.Belki dedigin gibi our.Benim arkadasım hic farketmeden 5 cm di .Gitti suni sanci ile 2 saatte bebegi kucagina aldı.
Bebek dönmüş moralim cok bozuk yüzü sırtıma dönük olması gerekirken göbegime dönükmüş 2 günde dönmüş pazartesiye kadar müddet verdi ypksa pazartesi yatıs sezeryan

Bebek dönmüş moralim cok bozuk yüzü sırtıma dönük olması gerekirken göbegime dönükmüş 2 günde dönmüş pazartesiye kadar müddet verdi ypksa pazartesi yatıs sezeryan
Ah canım ya inşallah tekrar doğum pozisyonunu alır.
Almazsa da dert etme sağlıklı olsun da gerisi bir şekilde atlatılıyor

Kızlar bebişlerinize emzik veriyormusunuz
Ben yeni vermeye basladim çünkü Kızım surekli emmek istiyor ve emdikcede gaz yapip kivranmaya başlamıştı. 2 saatte bir emzirebilmek için emzik bize kaçınılmaz oldu. Uykuya dalabilmesi icin kullanacağım bir yandan da meme reddi yapar diye korkuyorum

Neden gümüş kapak kullanırken yıkamak gerekiyor içine süt birikiyo o zaman o sütü de e vermemek lazim

Dogumdan sonra ilk hafta 400 gr kaybetti. Sarılık olmamasi için haftalik kilo takibi yapalım dedi doktor. Sonra 2. Hafta kontrolunde eski kilosuna yaklaşmış kilo almaya baslamis sorun yok dedi doktor. En son gittigimde ise haftada 250 gr almis cok iyi dediler.
Boy olarak 3,5 cm cok geldi bana ama bilemiyorum yanlış ölçmüş olmasinlar

Neden gümüş kapak kullanırken yıkamak gerekiyor içine süt birikiyo o zaman o sütü de e vermemek lazim

Bı yerde okumuştum.. göğüs kremleri yıkamadan emzirin, gümüş kapaklardan sonra mutlaka göğsü yıkayın diye bulunca paylaşırım

Listedeki hastaneler den medocal park i biliyorum bize yakın şubesi para için gereksiz test yaptıriyor kadın dogumcu iyiydi ama...
Medicana Bahçelievler hastanesine gitmiştik, orayı her bölümü ayrı iyiydi check up yaptırmıştık.Hatta eşim orayami gitsek tekrar diyor
Diğerlerini bilmiyorum

Yediginiz yemeklere kimyon atın bı tatlı kaşığı kadar...o şekilde yiyin hem sizin gaziniz için hemde bebegim gazını cikarmasinda faydalı sütten bebeğe geçiyor. Ben mama da verdiğim halde kimyonsuz yemek yediğim zamanlar daha çok kıvranıyordu....şimdi daha rahat gaz çıkarıyor... Bir de sütünüzü de arttırır

fototerapi aldınz mi düşer insAllah bende çok takıyorum sarılık olayını sürekli bakıyorum yüzüne göğsüne falan
fototerapi icin 20yi gecmesi gerek veya gun gun takip edilip yukselip yukselmedigine bakiliyor ona gore karar veriliyor
inan dogumdan sonra daha zor yasiyorum suanda Allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…