2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebek dönmüş moralim cok bozuk yüzü sırtıma dönük olması gerekirken göbegime dönükmüş 2 günde dönmüş pazartesiye kadar müddet verdi ypksa pazartesi yatıs sezeryan
Ara ara 15 dk secde pozisyonunda durun. Dirseklerden güç alarak bedeninizi kaldırın inşallah bebeğiniz döner. İnternette de araştırma yapabilirsiniz....Gorumcemin doğum esnasında anlaşıldı yüzü dönük olduğu secde pozisyonunda 15 dk durdu sancilarla birlikte bebek dönmüştü. Normal doğum yaptı.... Allah yardımcınız olsun bı avazda dogurmayi nasip etsin....

baya farklı çıkmış cuma günü kaç çıkacak bakalım bana da yaz olur mu bebegın huzurluysa sütün yetiyordur emdıkten sonra uyuyorsa ama sarılığada bak sarılıkda uyku yapar.
Kizlar bugun doktora gittim tartilmasi icin
Tartida 3700 cikti ama 3500 dedi ve karnesine oyle yazdi, neden oyle yapti anlamadim. Ama 2gunde kilo almis ozaman emzirmeye devam et dedigi icin cokda takilmadim
Zaten buyuk ihtimal bu doktora kolay kolay gelmem bidaha

birkartanesiii canim bence esine oku bunu.

Bebeğin avretinin, büyük kızın avreti gibi sayılmayacağı söylenebilir. Bir zaruret olmadıkça baba tarafından bile görülmemesi edebe daha yakın bir davranıştır. Bez değiştirme ise bir zarurettir. Sadece bez değiştirme ile sınırlı bir bakmayı bu harama dâhil etmeyiz.

Mümeyyiz çocukların her ne kadar genç kız olmaları söz konusu değilse de iyi bir eğitime hazırlık için onların da bu edep sınırları içine sokulmaları doğru olandır.

Kiyafet ve bezi dusmustur. Bende oyle yaparim en az 200 gram duserim birde bezi doluysa az bile bu dustugum derim

Benim son kontrolumda cikti ertesi gun dogum yaptim ama doktorum 2kez idrar tahlili yapti. Daha sonuclari ogrenemeden dogurdum
Ama internette yazilanlara takilma bence, dr ne diyosa onu takip et

canım ytubdan nasıl sütümü arttrdım die video var onu bi izlr istersen.bol bol emzir mamada versen önceliğin emzirmek olsun.bide bebek gögsünü boşaltmıosa sagarak sen tamamen bitir.gögsünü boşaltırsan sütünde artar.

Ben hamileyken gun icinde bircok kez girerdim simdi gunde 1girersem iyi
Odz butun yazismalari takip edemiyorum
Bende simdi annemlerdeyim ya yapacak isim yok bebegimden baska o yuzden sık sık giriyordum bugunden itibaren evime geciyorum bakalim ne sıklıkta girecegim

Bende simdi annemlerdeyim ya yapacak isim yok bebegimden baska o yuzden sık sık giriyordum bugunden itibaren evime geciyorum bakalim ne sıklıkta girecegim
Evin bebegin ritmi derken bos vakit bulunca kendimi dinlendirim diyosun girersen boyle benim gibi emzirirken
Ama bi goz kapali ama biri acik

çok geçmiş olsun canım.çok şükür ki ikinizde iyisiniz.Rabbim başka zorluk göstermesin İnşallah.sarılığınıda tez zamnda atlatrsınz.
Bebişin hayırlı olsun Rabbim saglıklı uzun ömür versin hayırlı evlat etsin

doğum kilosu kaçtı şimdi kaç kilo canım?göğsünün birini kaç dk emzrıyorsun yaglı sütü içemiormu acaba son süt yağlı oluomuş ya kılo aldrıomuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…