Ara ara 15 dk secde pozisyonunda durun. Dirseklerden güç alarak bedeninizi kaldırın inşallah bebeğiniz döner. İnternette de araştırma yapabilirsiniz....Gorumcemin doğum esnasında anlaşıldı yüzü dönük olduğu secde pozisyonunda 15 dk durdu sancilarla birlikte bebek dönmüştü. Normal doğum yaptı.... Allah yardımcınız olsun bı avazda dogurmayi nasip etsin....Bebek dönmüş moralim cok bozuk yüzü sırtıma dönük olması gerekirken göbegime dönükmüş 2 günde dönmüş pazartesiye kadar müddet verdi ypksa pazartesi yatıs sezeryan
baya farklı çıkmış cuma günü kaç çıkacak bakalım bana da yaz olur mu bebegın huzurluysa sütün yetiyordur emdıkten sonra uyuyorsa ama sarılığada bak sarılıkda uyku yapar.
Kizlar bugun doktora gittim tartilmasi icinDogumdan sonra ilk hafta 400 gr kaybetti. Sarılık olmamasi için haftalik kilo takibi yapalım dedi doktor. Sonra 2. Hafta kontrolunde eski kilosuna yaklaşmış kilo almaya baslamis sorun yok dedi doktor. En son gittigimde ise haftada 250 gr almis cok iyi dediler.
Boy olarak 3,5 cm cok geldi bana ama bilemiyorum yanlış ölçmüş olmasinlar
Kiyafet ve bezi dusmustur. Bende oyle yaparim en az 200 gram duserim birde bezi doluysa az bile bu dustugum derimKizlar bugun doktora gittim tartilmasi icin
Tartida 3700 cikti ama 3500 dedi ve karnesine oyle yazdi, neden oyle yapti anlamadim. Ama 2gunde kilo almis ozaman emzirmeye devam et dedigi icin cokda takilmadim
Zaten buyuk ihtimal bu doktora kolay kolay gelmem bidaha
Benim son kontrolumda cikti ertesi gun dogum yaptim ama doktorum 2kez idrar tahlili yapti. Daha sonuclari ogrenemeden dogurdumteşekkür ederim arkadaşım eser miktarda demek az miktarda demekmiş. hamile arkadaşlarıma sordum kimsede olmamış adını bile bilmiyorlar. internette korkunç şeyler yazıyor haliyle strese girdim. hamileliğin son haftaları normal kabul ediliyormuş aslında ama benim daha ilk haftalar
BebeklerdendirBu arada site artik pek aktif degil sanki?Baska yere gectinizde haberimiz mi olmadi
Eskileri goremeyince gozlerim arar oldu neredeler iyiler mi niye sesleri cikmiyo merak ediyorumBebeklerdendir
Ciplak tartiyoruz canimKiyafet ve bezi dusmustur. Bende oyle yaparim en az 200 gram duserim birde bezi doluysa az bile bu dustugum derim
Ben hamileyken gun icinde bircok kez girerdim simdi gunde 1girersem iyiEskileri goremeyince gozlerim arar oldu neredeler iyiler mi niye sesleri cikmiyo merak ediyorumalistim galiba buraya girmeden duramiyorum
Devamı gelmedi geçti malesefNe yaptin canim merak ettim?
canım ytubdan nasıl sütümü arttrdım die video var onu bi izlr istersen.bol bol emzir mamada versen önceliğin emzirmek olsun.bide bebek gögsünü boşaltmıosa sagarak sen tamamen bitir.gögsünü boşaltırsan sütünde artar.Bu grupta doguma ilk giren bendim bebegin suyu bitmisti diye. Simdi bir bucuk aylığız..... Sütüm ilk başlarda yetiyordu sonradan azaldibenimgibi hem anne sütü hem mama veren var mi. Bebegim cok az uyuyor, gaz sancisi cok oluyi3 Beni de uyutmuyor hiç dinlenemiyorum sutum giderek azaliyo sanki .. ayni durumda olan var mi.. napiyosunuz? Sut artirma yontemleriniz ne. Ne kadar mama veriyorsunuz ne kadar anne sutu???
Niye eksik yazdi ilgincCiplak tartiyoruz canim
Bende simdi annemlerdeyim ya yapacak isim yok bebegimden baska o yuzden sık sık giriyordum bugunden itibaren evime geciyorum bakalim ne sıklıkta girecegimBen hamileyken gun icinde bircok kez girerdim simdi gunde 1girersem iyi
Odz butun yazismalari takip edemiyorum
cok umutluydum oysaDevamı gelmedi geçti malesef
Tuhaf bi doktor, bidaha gitmem zorda kalmadikcaNiye eksik yazdi ilginc
Evin bebegin ritmi derken bos vakit bulunca kendimi dinlendirim diyosun girersen boyle benim gibi emzirirkenBende simdi annemlerdeyim ya yapacak isim yok bebegimden baska o yuzden sık sık giriyordum bugunden itibaren evime geciyorum bakalim ne sıklıkta girecegim
Kendimi gördümEvin bebegin ritmi derken bos vakit bulunca kendimi dinlendirim diyosun girersen boyle benim gibi emzirirken
Ama bi goz kapali ama biri acik
çok geçmiş olsun canım.çok şükür ki ikinizde iyisiniz.Rabbim başka zorluk göstermesin İnşallah.sarılığınıda tez zamnda atlatrsınz.Selamlar herkese.nerden baslasam bilmiyorum.13 gun oldu dogum yapali.ayin 13unde oglen saatlerinde doğumum oldu fakat isler istedigimiz gibi gitmedi.kizimin cigerleri acilmamis dogarkende aglamakli dogmus anlamamislar bizim odaya gelmemizde asansorun bozulmasiyla yarim saat gecikmeli sekilde oldu.bi baktik bebek mosmor hemsire salak salak basinda beklemis renginden anlamamis.neyseki yenidogan uzmani geldi ve hemen yoğun bakima goturduler bebegimi.entube edildi.cok zorlu bi 10gunun sonunda cok sukurki kizim toparladi eve geldik.malum bebek 10gun emmeyince emme sorunu yasadik sariligi yuksek 3gundur evde etrafinda dolaniyorum gozum hep bebegimin ustunde.kizimin boyle olmasiyla kendimi unuttum fakat benim en zorlu dogumum bu oldu.diger sezeryanlarim rahatti.bu cok agrili oldu.ama sukur simdi kizimda bende iyiyiz.iyilesiyoruz.hala dogum yapmayanlara rahat ve hayirli dogumlar diliyorum
Doguranlarda saglikla ve hayirla buyutun buyutelim ins
doğum kilosu kaçtı şimdi kaç kilo canım?göğsünün birini kaç dk emzrıyorsun yaglı sütü içemiormu acaba son süt yağlı oluomuş ya kılo aldrıomuşKızlar 1. Ay kontrolünde tarti alimi az cıktı doktor 10 gün sonra tekrar komtrole gelin tarti için dedi sanirim yine tatmin olmazsa mama diyecek üzüldüm aslında sütüm geliyor oğlum da bayaği sık emiyor memeden düşmüyor diyebilirim acaba doymuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?