- 10 Ağustos 2019
- 630
- 392
- 23
- 44
Bizdede hem özel hem devlette çıkandan eksik yazdılar cnm tartılardan belkide kıyafetten mi hesap yapıyolarsaKizlar bugun doktora gittim tartilmasi icin
Tartida 3700 cikti ama 3500 dedi ve karnesine oyle yazdi, neden oyle yapti anlamadim. Ama 2gunde kilo almis ozaman emzirmeye devam et dedigi icin cokda takilmadim
Zaten buyuk ihtimal bu doktora kolay kolay gelmem bidaha
Herseferinde soyarak tartiliyo cnmkıyagfetlerni soyup mu tarttı?soymadysa belki onu düşmüştür.
Ciplak tartiyoruz canimBizdede hem özel hem devlette çıkandan eksik yazdılar cnm tartılardan belkide kıyafetten mi hesap yapıyolarsa
Demekki dört gözle bekliyoruz bizde sağoluncok umutluydum oysazamani gelmemis demek ki
Kızlar,dışarıdan gelip ellerini yıkamadan bebeğinize dokunmak isteyen yakınlarınıza karşı bebeğinizi nasıl koruyorsunuz.kimseyi kırmak da istemiyorum ama ellerini yıkamadan bebeğe dokunmak istemeleri fikri aşırı canımı sıkıyor.
Mamayı enjektör ile veriyorum hemşireler enjektörü bile emmesine izin verme dedi eninde sonunda meme reddi olurmuşHerkes bebeğinin telaşına düştü
Hayırlı olsun bebeğinizbende aynı dertten muzdarip im giderek azalıyor sanki.. normalde emdikren sonra sagdigimda bı küçük biberon dolardı.. Şimdi yarisi dolmuyor bebeğim doyuyor mu diye endişe ediyorum ama yeterince bez degistirdigim için acabam kalmıyor.. da yine süt arttırmam lazım..
Mama veriyor olmanız memeyi unutturmuyor değil mi..Bugün sutumu ölçmek için şahsım biberon ilw vereyim dedim içmedi biberondan..
Çok geçmiş olsun bize kakasindan kan gelirse korkmayın içindeki kanı atar demişlerdi ama ağızdan gelmiş olmasını bilemedim.. Sanırım takip için bebeği yanlarında tutuyor olabilirler..Bı haber alınca bize de bilgi verin..Rabbim şifa versin kuzuya..
Benimde kızım var takatim kalmayınca eşime veriyorum baksın diye Altını da değiştiriyor gerektiğinde.. belli bı yaştan sonra bence artık bu ilişki kesilmeli tabi.. benimde kayınvalidem kayınbirader ve kayınpeder yanında gel emzir diyordu.. tabiki böyle bişey hem benim adıma hem.onlar için munkun değil
5-6 kez mutlaka.. ya benim bebeğim hala kakasını sulu yapıyor arada benim kafama da bu takılıyor acaba normal mi diye .
Ya çok ama çok sevindim iyi olmanıza.. Sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah ♥
Ben sağınca göğsüm yumuş yumuş olup kalıyo yacanım ytubdan nasıl sütümü arttrdım die video var onu bi izlr istersen.bol bol emzir mamada versen önceliğin emzirmek olsun.bide bebek gögsünü boşaltmıosa sagarak sen tamamen bitir.gögsünü boşaltırsan sütünde artar.
Bence kimse kırılır diye düşünme heleki şu pandemi zamanlarımda önce eller de gülümse anlarlar kırılacak olan kırılsın önemlimolan bebeğin burda ben simdiden söyledim hemen gelip görmeyin eve diye hatta bebeği ortalık durulsun öyle kabul edicem misafirKızlar,dışarıdan gelip ellerini yıkamadan bebeğinize dokunmak isteyen yakınlarınıza karşı bebeğinizi nasıl koruyorsunuz.kimseyi kırmak da istemiyorum ama ellerini yıkamadan bebeğe dokunmak istemeleri fikri aşırı canımı sıkıyor.
Boyle hissetmekte, boyle dusunmekte cok haklisin canim ne olursa olsun yaptiklari yanlis ve uygun degil. Umarim bir daha olmazZaten belli bir yaşa kadar babanın ilgilenmesi altını değiştirmesi vs . bir sakınca yok . Nadir olması uygun olan. Annem ve eşimle birlikte kız çocuğuma o halde bakmak beni utandırıyor eşime bunu söylemişken bir de üstüne kızım daha altına bile yapmadan ortam içinde altını aćmasını kaldıramadım . Sinirlendim uyarımı dikkate almadigi icin . Kaynaamdan rica ettim onu dinler diye o da gelmis bana fetva veriyor . Ben herşeyi biliyor ve farkındayım ama herseyin bir zamanı ve ölçüsü var öyle değil mi
Mamayı enjektör ile veriyorum hemşireler enjektörü bile emmesine izin verme dedi eninde sonunda meme reddi olurmuş
Ben cekinmiyorum ya soyluyorum bunda kirilacak bisey yok ki. Hatta opmelerine mudahale ediyorum opmeyin koklayin diye.Kızlar,dışarıdan gelip ellerini yıkamadan bebeğinize dokunmak isteyen yakınlarınıza karşı bebeğinizi nasıl koruyorsunuz.kimseyi kırmak da istemiyorum ama ellerini yıkamadan bebeğe dokunmak istemeleri fikri aşırı canımı sıkıyor.
Doktorumuz uyardı, dışardan gelen herkes ellerini yıkayacak ve hatta bebek kalabalık olan odada değil daha sakin bir odada yalnız yatacak dendi. Diyorum ben misal
Ay insanlar da az anlayışlı olsunlar ya
Bence kimse kırılır diye düşünme heleki şu pandemi zamanlarımda önce eller de gülümse anlarlar kırılacak olan kırılsın önemlimolan bebeğin burda ben simdiden söyledim hemen gelip görmeyin eve diye hatta bebeği ortalık durulsun öyle kabul edicem misafir
Bende kapının girişine dezenfektan koydum girerlerken direk kolonya gibi ikram ederim diye düşündüm.içeri girdiklerinde aman bir yere dokundular mı düşüncem olmaz en azından.Ben cekinmiyorum ya soyluyorum bunda kirilacak bisey yok ki. Hatta opmelerine mudahale ediyorum opmeyin koklayin diye.
Kesinlikle haklısın şırıngayla arada mama veriyorum günde 2 kez filan.sanki biraz fazlaca yiyor gibi ama napayım bebek iştahlı uykuya dalamıyor özellikle akşamları azalıyor sütüm .enjektörle doyduğu da anlaşılıyor biberon emiyorum diye ha gayret yiyor memeye yer kalmıyor şırıngada doyunca gözler kapanıyorCanım bende başından beri öyle yapıyorum meme reddi değilde sutum azaldı gerçekten hastane çok katıydi hep şırınga ile beslediler enzirmediysem bile..böylece sütüm boldu.. bı kaç gündür şu icemiyordum bugün dikkat edince sütüm biraz daha artti Asla ama asla kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemek gerekliymis Su ve dengeli beslenme çok önemliymis..
Biberonla ilgili, bı kere sütun yetmiyor diye biberon mama verdiler kayınvalidem ve ablamhemen ama hemen bı sonraki öğünde memeyi reddetti Zar zor memeyi verdim tekrar alistirdim hatırlattım gerek olursa diye siringalar duruyor evde.. bebeğini memeye alıştırmak isteyen anneler buna dikkat etseler iyi olur.. yoksa memeye alistirmakta zorlanabilirsiniz..
Kesinlikle haklısın şırıngayla arada mama veriyorum günde 2 kez filan.sanki biraz fazlaca yiyor gibi ama napayım bebek iştahlı uykuya dalamıyor özellikle akşamları azalıyor sütüm .enjektörle doyduğu da anlaşılıyor biberon emiyorum diye ha gayret yiyor memeye yer kalmıyor şırıngada doyunca gözler kapanıyor23 günlük olduk biz 1300 gr almış gibi evdeki tartıya göre .çok mu yiyor aceba sütüm yeterlimiydi mama tokluğunamı alıştı ki ..kafamda hep deli sorular
Kızlar,dışarıdan gelip ellerini yıkamadan bebeğinize dokunmak isteyen yakınlarınıza karşı bebeğinizi nasıl koruyorsunuz.kimseyi kırmak da istemiyorum ama ellerini yıkamadan bebeğe dokunmak istemeleri fikri aşırı canımı sıkıyor.
Darlanma hiç söyle seni anlamaları gerekiyor bebeğin daha savunmasız mikroplara kucuck bedenine birde hastalık yüklenmesnBende kapının girişine dezenfektan koydum girerlerken direk kolonya gibi ikram ederim diye düşündüm.içeri girdiklerinde aman bir yere dokundular mı düşüncem olmaz en azından.
Yaşadığımız yerde çok fazla gelip gidecek yakınımız yok ama gelebilecek olanlar da yüzünü yıkamadan yıkamaya eline su değen insanlar düşündükçe daralıyorum.
Benim evime gelen elini yıkar bunu kim yapıyorsa sakın verme bile ainir oluyorum el yıkamamak ne demek ya bide bu dönemde!Kızlar,dışarıdan gelip ellerini yıkamadan bebeğinize dokunmak isteyen yakınlarınıza karşı bebeğinizi nasıl koruyorsunuz.kimseyi kırmak da istemiyorum ama ellerini yıkamadan bebeğe dokunmak istemeleri fikri aşırı canımı sıkıyor.
Benim bebekte erken doğdu emme refleksi yoktu biberonla mama verdim ilk zaman. Şimdi sütümü sağıp veriyorum ama özel biberonla anne memesine yakın ucu. Beni de emiyor reddetme olmadı şükürCanım bende başından beri öyle yapıyorum meme reddi değilde sutum azaldı gerçekten hastane çok katıydi hep şırınga ile beslediler enzirmediysem bile..böylece sütüm boldu.. bı kaç gündür şu icemiyordum bugün dikkat edince sütüm biraz daha artti Asla ama asla kendinize dikkat etmeyi ihmal etmemek gerekliymis Su ve dengeli beslenme çok önemliymis..
Biberonla ilgili, bı kere sütun yetmiyor diye biberon mama verdiler kayınvalidem ve ablamhemen ama hemen bı sonraki öğünde memeyi reddetti Zar zor memeyi verdim tekrar alistirdim hatırlattım gerek olursa diye siringalar duruyor evde.. bebeğini memeye alıştırmak isteyen anneler buna dikkat etseler iyi olur.. yoksa memeye alistirmakta zorlanabilirsiniz..
Bende şaşırdım 1300 e okadar inanmışımki sütüm az kilo almıyor diye . Evdeki tartı çokda sağlıklı olmatabilir tabi ay sonu görücezBen sirf bu yüzden dün sutumu sagdim ki zaten bebek emsede sütü sagmaya devam etmek gerekiyormuş. Sizde en iyisi sagmayi deneyin.. gerekirse şırınga ile sütü verirsiniz.. ben göğsümde süt olmadığını düşündüğüm zaman bile emmeye çalışıyor sut getiriyor mama çok tokluk veriyor ve çok uyku yapıyor uyuması ondan.. göğüste de mücadele ederken yorulup uyugabiliyor Evdeki tartılar doğrumu acaba hemen uyuyan bebeğimi kaldırıp tartasim geldi23 günlük 1300 gram ise iyi gerçekten maşallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?