- 5 Ekim 2018
- 1.297
- 1.797
- 83
- 38
hadiya ozaman bu işin yaşı yok bende acaba biraz daha büyüseydide öylemi yapsaydm 2.yi diordum.mecbur katlanacz artık.dün kaç saat agladı oy oy ve varya evden dışarıyada çıkmıoruz iyice bunalıma girdim ya bi gittiğimz kv vardı evlerı bahceli faln hava alıyorduk onlardı boşandı boşanacak benım yanımda kalıolar 2 aydr bizde bi eve tıkıldık kaldıkSizinki gene 5 yasinda öyle yapıyor. Benim kızım 9 yaşında ama o da aynısını yapıyor. Uyurken aniden öpüyor. Uyurken Gaz sancisi olunca hemen kaldırıp uyanmasini sağlıyor. Kucağıma ver krizi tutuyo. Vermeyince küsüyo. İnşallah en kısa zamanda normale dönerler... Allah sabır versin...onunda kalbini kırmak istemiyorum ama bazen çok zorladığı oluyor.....
kıyagfetlerni soyup mu tarttı?soymadysa belki onu düşmüştür.Kizlar bugun doktora gittim tartilmasi icin
Tartida 3700 cikti ama 3500 dedi ve karnesine oyle yazdi, neden oyle yapti anlamadim. Ama 2gunde kilo almis ozaman emzirmeye devam et dedigi icin cokda takilmadim
Zaten buyuk ihtimal bu doktora kolay kolay gelmem bidaha
günaydın canım.Günaydın kızlar
Benimde kızım var takatim kalmayınca eşime veriyorum baksın diye Altını da değiştiriyor gerektiğinde.. belli bı yaştan sonra bence artık bu ilişki kesilmeli tabi.. benimde kayınvalidem kayınbirader ve kayınpeder yanında gel emzir diyordu.. tabiki böyle bişey hem benim adıma hem.onlar için munkun değil
Hic hos degil ben altini degistirmek icin ya herkesten musade isterim ya da baska odaya gecerim. Babaya haram degil diye bisey yok uygun mu degil mi onemli olan bu. Uygun degil. Soyle bi durum var sadece olaki mecbur kaldin hastasin sen ilgilenemeyeceksin onun icin nasil alt degistirilir ogretebilirsin bu kadar. Bu arada cinsiyeti ne bebegin? Genelde bebek erkekse bu tarz mevzular oluyor.
Son sütü nasıl anlıcaz peki kafam karıstıdoğum kilosu kaçtı şimdi kaç kilo canım?göğsünün birini kaç dk emzrıyorsun yaglı sütü içemiormu acaba son süt yağlı oluomuş ya kılo aldrıomuş
İlk 15 günde 10 kg gitti 17 kg almıştı 7 si kaldı bu son 15 günde süt olsun diye yiyorum 1 kg almısimSezeryan doğum yapanlar kaç kilo gitti şimdiye kadar?
İlk 15 günde 10 kg gitti 17 kg almıştı 7 si kaldı bu son 15 günde süt olsun diye yiyorum 1 kg almısim
İnşallaaahhhAra ara 15 dk secde pozisyonunda durun. Dirseklerden güç alarak bedeninizi kaldırın inşallah bebeğiniz döner. İnternette de araştırma yapabilirsiniz....Gorumcemin doğum esnasında anlaşıldı yüzü dönük olduğu secde pozisyonunda 15 dk durdu sancilarla birlikte bebek dönmüştü. Normal doğum yaptı.... Allah yardımcınız olsun bı avazda dogurmayi nasip etsin....
Bende sezeyanla doğum yaptı 9 gün oldu 9 kilo gitmiş şimdi hamile kaldığım kiloya dönmeye 4 kilo fazlam var ama benim kız çok emiyor kilo almaktan korkuyorum yaniİlk 15 günde 10 kg gitti 17 kg almıştı 7 si kaldı bu son 15 günde süt olsun diye yiyorum 1 kg almısim
Bnm ikinci gün geldi sütüm cnm ama ilk günde su gibi geliyordu hemşireler sürün gelmiş dedi hem beyaz sütün gelmesi bir gün sonra olduKızlar 23ünde sezeryanla doğum yaptım günümüz dolmuştu doktor bekletmek istemedi suni sancı işe yaramaz kanala inmemiş riske atmayalım dedi şükürler olsun çok iyiyiz hemen de sütümüz geldi
Gözün aydın canım sağlıkla büyütün insAllahKızlar 23ünde sezeryanla doğum yaptım günümüz dolmuştu doktor bekletmek istemedi suni sancı işe yaramaz kanala inmemiş riske atmayalım dedi şükürler olsun çok iyiyiz hemen de sütümüz geldi
Benimde ödemim cok gebelik sekerim ve troidden kaynaklı nasıl verdm 10 günde özel bişi yaptnmı? Bende pazartesi dogum sonrası bunu planlamam lazm
Herkes bebeğinin telaşına düştü
Hayırlı olsun bebeğinizbende aynı dertten muzdarip im giderek azalıyor sanki.. normalde emdikren sonra sagdigimda bı küçük biberon dolardı.. Şimdi yarisi dolmuyor bebeğim doyuyor mu diye endişe ediyorum ama yeterince bez degistirdigim için acabam kalmıyor.. da yine süt arttırmam lazım..
Mama veriyor olmanız memeyi unutturmuyor değil mi..Bugün sutumu ölçmek için şahsım biberon ilw vereyim dedim içmedi biberondan..
Çok geçmiş olsun bize kakasindan kan gelirse korkmayın içindeki kanı atar demişlerdi ama ağızdan gelmiş olmasını bilemedim.. Sanırım takip için bebeği yanlarında tutuyor olabilirler..Bı haber alınca bize de bilgi verin..Rabbim şifa versin kuzuya..
Benimde kızım var takatim kalmayınca eşime veriyorum baksın diye Altını da değiştiriyor gerektiğinde.. belli bı yaştan sonra bence artık bu ilişki kesilmeli tabi.. benimde kayınvalidem kayınbirader ve kayınpeder yanında gel emzir diyordu.. tabiki böyle bişey hem benim adıma hem.onlar için munkun değil
5-6 kez mutlaka.. ya benim bebeğim hala kakasını sulu yapıyor arada benim kafama da bu takılıyor acaba normal mi diye .
Ya çok ama çok sevindim iyi olmanıza.. Sağlıkla büyütmek nasip olur inşallah
Gözünüz aydın bir daha hiç ayrılmayın
Benimde ödemim cok gebelik sekerim ve troidden kaynaklı nasıl verdm 10 günde özel bişi yaptnmı? Bende pazartesi dogum sonrası bunu planlamam lazm
Benim de az hem mama hem de beni emiyo eds sistemi diye bişey var internette ben onu uyguluyorum biberonla vermek yerine bestlak damla tayin pekmez tahinli helva kimyon vb. Süt yapicak ne varsa kullanıyorum. Önce emziriyorum sonra da her öğünde mutlaka mama vermek Zorunda kalıyorum. Kimyon her yemeginizde kullanmaya çalışın. Sizdeki gaz da bebeğe geçiyor olabilir. bebeğin de sizinde gazınizi aliyor. Bizimki de gazlı ama ağlama krizlerine girmiyor çok şükür.bir de kaninin tok olduğundan eminsem beyaz gürültü var YouTube ta onu açıyorum anne karnında ki gürültüler en geç yarım saate uyumuş oluyor sizde deneyin isterseniz.Bu grupta doguma ilk giren bendim bebegin suyu bitmisti diye. Simdi bir bucuk aylığız..... Sütüm ilk başlarda yetiyordu sonradan azaldibenimgibi hem anne sütü hem mama veren var mi. Bebegim cok az uyuyor, gaz sancisi cok oluyi3 Beni de uyutmuyor hiç dinlenemiyorum sutum giderek azaliyo sanki .. ayni durumda olan var mi.. napiyosunuz? Sut artirma yontemleriniz ne. Ne kadar mama veriyorsunuz ne kadar anne sutu???
Evet yaşı yok. Aradaki yaş arttıkça kıskançlık daha çok artıyor gibi.hadiya ozaman bu işin yaşı yok bende acaba biraz daha büyüseydide öylemi yapsaydm 2.yi diordum.mecbur katlanacz artık.dün kaç saat agladı oy oy ve varya evden dışarıyada çıkmıoruz iyice bunalıma girdim ya bi gittiğimz kv vardı evlerı bahceli faln hava alıyorduk onlardı boşandı boşanacak benım yanımda kalıolar 2 aydr bizde bi eve tıkıldık kaldıkeşime söylüyorum bi kaç defa kızı parka götrdü.bana dıokı anne benım hiç arkadsm yok çok sıkılıorum benımle oyna.dün oynadık saklambaç kutu kutu pnse doktrculuk ama yok oyun bitince eski haline dönüyor.bi arkadsmn kızı var tutturmuş ara gelsinler nasıl ağlıyor.ben doğum yaptım kadını arayıp gel demek olur mu bebegımı görmeye gel die ısrar eder gbi ayy yine çenem düştü
İnşallah bişeyi yoktur cnmArkadaşlar bugün sabah 9 bucukta sezeryanla doğum yaptım... Bebeim iki kere kan kustu yani kıpkırmızı değil ama kahverengi kırmızı gibi... Midesini yıkamaya götürdüler... Soruyıruz bilgi gelmedi diyip duruyorlar korkuyorum 1 bucuk saat oldu gideli... Başına böyle birşey gelen var mı?
Geçmiş olsun cnmSelamlar herkese.nerden baslasam bilmiyorum.13 gun oldu dogum yapali.ayin 13unde oglen saatlerinde doğumum oldu fakat isler istedigimiz gibi gitmedi.kizimin cigerleri acilmamis dogarkende aglamakli dogmus anlamamislar bizim odaya gelmemizde asansorun bozulmasiyla yarim saat gecikmeli sekilde oldu.bi baktik bebek mosmor hemsire salak salak basinda beklemis renginden anlamamis.neyseki yenidogan uzmani geldi ve hemen yoğun bakima goturduler bebegimi.entube edildi.cok zorlu bi 10gunun sonunda cok sukurki kizim toparladi eve geldik.malum bebek 10gun emmeyince emme sorunu yasadik sariligi yuksek 3gundur evde etrafinda dolaniyorum gozum hep bebegimin ustunde.kizimin boyle olmasiyla kendimi unuttum fakat benim en zorlu dogumum bu oldu.diger sezeryanlarim rahatti.bu cok agrili oldu.ama sukur simdi kizimda bende iyiyiz.iyilesiyoruz.hala dogum yapmayanlara rahat ve hayirli dogumlar diliyorum
Doguranlarda saglikla ve hayirla buyutun buyutelim ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?