2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Selam hanı kat ben de dün öğrendim betahcg 334 çıktı yarın tekrar kan verecem kese için bir hafta sonra gel dedi

Size bende birşey sorabilir miyim 1 haziranda sürtünme yolu ile birşeyler yaşadım partnerim korunmuştu 15 Haziranda regl oldum bir de 14 temmuzda oldum 4 adet test yaptım hepsi negatif çıktı hamile olma ihtimalim var mı sizce?

Kesin kesin kes hamilesin

Normal doğum yapan arkadaşlar doğum yapalı 22 gün oldu vajina kısmım değil ama idrar yaptığım kısım ve o bölge morarmış çürümüş gibi ağrıyor tuvalete oturduğum zaman bu durumu yaşayan var mı?

benim de tam aynı ağrı var. 26. Günüm benim de. En son 15 gün önce dikişlerime bakmıştı iyi demişti ondan sonra başladı bu ağrı.

Ben tüm tanıdıklarıma doğum yapmadan söyledim ziyaret kabul etmeyeceğiz diye, şu anda da kimseyi eve almıyorum. Eşim annem ve ben varız sadece. Bence siz de uygun bir dille söyleyin, Allah korusun lanet virüs var, normal hastalık var. Bebekler daha çok korumasız. Bunun ayıbı, darılması, gücenmesi olmaz. Her şeyden önce sağlık sonuçta.

Merhaba Kızlar. Dün akşam kızım kanala girdiği için 36+3 de acil sezeryana alındım ve kızım kendi suyunu yutmuş. Dünden beni kuvezde ciğerlerine gitmiş su dün sezeryandan çıktıpımdan beri 2-3 saat arayla sütümü sağıyorum ama hala gelen giden yok bol bol su içiyorum. Ayrıca kanamam kesildi gibi biley karnım 7 aylık hamile gibi gazı çok zır atıyorum. Bana bi akıl verseniz ben bunlar için ne yapayım kafam yerinde değil zaten

Bu gece saat 4te yola cikacagiz insallah kizim 12 bucukta bi uyandi hala uyutamadim gogsumde sut kalmadi hala emmek istiyor mamasini arabaya gondermistim bugun misafirlerden de hic dinlenemedim ve simdi de uyumadigi icin dinlenemiyorum e hali ile sut artmiyo oyle olunca. Normalde kaldiramam emsin diye bugun uyutamiyorum 5 saatlik yolda ne yapacagim kara kara onu dusunuyorum

benim de tam aynı ağrı var. 26. Günüm benim de. En son 15 gün önce dikişlerime bakmıştı iyi demişti ondan sonra başladı bu ağrı.
Aynıı benimde doğumdan sonra değiş dikiş kontrolünden sonra başladı. Çözümü ne olabilir ya

Kimyonlu çay iç mutlaka gaz iyi çıkartıyor süt içinde bestlak damla eczaneden tavsiye ederim

benim henüz 14 gün olacak doğum yapalı şimdilik öyle bı ağrı yok ama sonrasında olursa bilemiycem canım dikişleriniz kaç günde döküldü benim iç dış çok dikişim vardı hala çürümedi ipler
gözün aydın canım insAllah bı an önce küvezden sağlıkla yanına gelir süt için bol su yürüyüş ve uyku sanırım anca canım telaş etme ben normal doğum yaptım ilk günler benimde hemen inmedi sütüm
gece uyumayip ha bire emmekb istemesi çok zor durum hakikaten göğsünde süt kalmıyor tekrar birikemiyo naptın uyutabildin mi dün gündüz benimde çok sütüm yoktu gibi rezene içtim iki kupa bı kupa da humana geceye faydas oldu
Kızlar emzik vermek memeden soğutur mu verdiniz mi biz bu gece denedik hemen tuttu ama ben korkuyorum sonra sorun yaşar mıyız
ben veriyorum canım sürekli değil ama baya emdikten sonra hala aranıyor da veriyorum şimdilik meme reddi yok şükür

Kimyonlu çay iç mutlaka gaz iyi çıkartıyor süt içinde bestlak damla eczaneden tavsiye ederim
Rezene içiyorum anankimyonu da deneyim. Başka bi damla verdiler onu içiyorum. Aslında elimle sıkınca minik damla görünüyor ama gerisi yok maalesef

Canım küvezde olduğu ve ciğerlerinde sıkıntı olduğu için hemen istediler ama nenyaptıysam olmadı. Din gece biraz uyudum hiç uyumamıştım şimdi tekrar başlıyorum sağmaya öğlen ziyarete gidicem

Benim bi dikişim hala duruyor eriyecek dedi doktor ama erimedi gitti. 1 ayı bulduğu oluyormuş rahatsız da ediyor

Rezene içiyorum anankimyonu da deneyim. Başka bi damla verdiler onu içiyorum. Aslında elimle sıkınca minik damla görünüyor ama gerisi yok maalesef
Ben rezeneye bi kaşık kimyon atıyorum sabahları içiyorum bebeğe de gaz olmasın diye bestlak damladan beb memnun kaldım sütüm azaldıkca günde bi kere kullanıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…