2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla ben görüşme falan yapmadım tam bayıltmalı istiyordum zaten, ameliyat esnasında sordum tam bayıltıcam dedi ondan öncede kan falan almışlardı benden

Bebeklerinizde gaz sancısı icin ne yapıyorsunuz acı elma yagıyla topuga masaj yapılıyormus varmı uygulayan yada duyan?

yok canm çıkarıorum bşlarda çıkmıodu ama nüyüdkçe alıştı sanrm çıkıo hemn.derin dalana kadar bi kaç kere daha gaznı cıkarıorum zaten 1 memeden diğerine geçirirken faln

gögsünde süt varsa tekrar gögsünü ver canım.emzik kullanıyormu?benimki emzik kullanmıor uyuyana kadar srekli göğsümde.ona ragmen arandığı oluyor.ama her aranma açlıktan olmaz emme içgüdsnden dolayıda emme refleksi gösterir.

ayy ben yatarak emzirmeywceğim diodum çünkü bişey duymuştum sizde tahmin edersinz ne oldgnu.
neyse ben yine bi cesaret ilk zamanlarda rmzireyim dedim.uyku bastrdı elimlede gögsümü tutuodm burnu tıkatmasın die ben uyumuşum elim çocuğun yuzune dusmuş burnu faln hep kapanmış.rüyama girdi elini çek die bi açtım gözümü çocuk nefes alamıo Rabbime çok şükür atlattık

Bende bebekken oyle olmusum mosmos olmusum babam yanına almis uzanirken kolu yuzunden nefes alamamisim annem birden uyanmis nefes almiyomusum sonra balkona cikarmislar hava gelsin diye mudahale etmisler nefes almisim sizin olayi gorunce de tuylerim diken diken oldu cok gecmis olsun minik meleginizi Allah size bagislamis

Ya benim göğüs uçlarım çok acıyo kremlerim var geçiyor gibi oluyor sonra yeniden yara oluyo napcam böyle bi tavsiyesi olan var mi
Cnm benm de ilk başlarda göğüs uclarım baya yara oldu resmen kan geliyordu artık, sonra eczanede bir bayan bana yara kremi önerdi her emzirmeden sonra sürüp bekletiyorum onu iki uc güne gecirdi sonra karbonatlı su ile temizleyip öyke emziriyordum krem madecassol

Ayy Allah korumuş cnm dikkat etmek gerek çok şükür uyandırmış Rabb'im ben büyük konusmayim ama yatarak emzirmeye her zmn negatif bakıyorum Rabb'im cümlenin evladıni korusun

Anestezi doktorumla cok da muayene gibi gecmedi soru cevap gibi görüştük sezeryan dan birkaç gün önce. Daha önce ameliyat gecirdim mi alerji var mı hamilelikle ilgili genel bilgiler vs şeklindeydi. İstenen testleri sezeryan günü yaptılar. Bu arada lense ızin yok ben de kullanıyorum. Onu bildiğim için hastaneye gözlükle gittim ameliyathaneye almadan önce onu da cikarttirdilar. Çocuğumu siluet halinde gordum ilk temizlediklerinde sonra getirdiler yanıma öyle görebildim daha iyi :)

Ben 2 doğumuma da lensle girdim canım sezeryan

Ben lensle oldum 2 ameliyatida. Anestezi için kan veriyorsun bunu daha önce yaptiriyorsun çünkü ani doğum olursa önceden bilgileri istiyorlar. bir de ameliyattan 1 gün önce corona testi için kan veriyorsun.

Madecassol bana da çok iyi geldi bir gecede geçirdi gibi

Simdi soyle ben elimle gogsumude tutmuyorum oyle bi pozisyon ayarliyorum ki burnu acik oluyor ilk kizimda da oturdugum yerde onu emzirirken uyurdum oda saatlerce gogsumde kalirdi. Gogsumun ucu bembeyaz olurdu kollarimin altina yastik kizimin altina yastik burnuda ayarlardim oyle uyurduk beraber. Allah'in izni ile korkmuyorum ya pozisyonumu iyi ayarladigim icin dalsam bile sıkıntı olmayacak sekilde yapiyorum

Selam kızlar tecrübelerinize dayanarak bana bilgi verirseniz cok sevinirim dun doğum yaptım ama sütüm cok az gelıyor az geldıği için de bebek emmek istemiyor mecburen mama verdik ne içsem yesem iyi gelir süt artar

Ya kizlar süt yetmeme olayı doğru mu kaynaklar her annenin sütü cocuguna yeter diyor tatlıya yüklemmeyin diyor ama ben ne zaman az yesem tatli yemesem sütüm azaliyor ve göğüslerim hemen dolmuyır sürekli süt yapmak içim yiyip içiyorum yoksa olmuyor cocuğum az kilo aliyor doktor mamaya başlatacak bu gidişle emziren anne cayı tahinhelva bugur dereotu komposto bol su mesai gibi sürekli bunlarlayım sabahtan akşama en son damla siparişi verdim süt artiran bu çabayla ben buncocuğu nasıl sürekli emzireyim genetik sütlü değilim üzülüyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…