2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Benimkide çatlıcak gibi ağlıyor dayanamıyorum birşey olur diye.. ne güzel başarmışsın sen. Benimki hem biberon hem meme emiyor ikisinden de vazgeçmiyor
Biberon veriyormusunuz bende bir kaç kere sütümün yetmediği durumlarda mecbur kaldım. Sonradan bir pişmanlık ya mememi emmezse diye korrktupum için vermiyorum artık. Sizinki ikisini de emiyormu herkes korkutuyor beni sakın biberon verme diye ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

2 defa yazilmis olanlar var canim

Emziriyorsan mama verme.. doktorum dedi azalmış gibi hissedersen bile süt sağ dolaba koy takviye gerekirse o sütlerden ver Büyüme ataklarında oluyormuş bazen süt azalma yada doymuyor hissi.. zamanla duzeliyormus insallah azalmaz da

Canım benim erken doğdu hiç emmiyordu biberonla mama verdik mecbur yoksa sarılık olurdu sonra sağıp vermeye başladım ama bu kezde memeyi çok emmiyor. Önce biberonla içiyor sinirleniyor çünkü sonra beni emiyor. Tamamen biberonu bırakmadı yani senin bebiş alısırmı bilmiyorum canım

Ben bazen gunde iki banyo yaptiriyom sicaktan uyuyamiyo ki bizim ev serin bide bu ara cok kusmaya basladi ben cok ciktim disari yarin tam kirkimiz doluyo

Kızlar başınızdan geçmiştir, o nedenle sormak istedim :)

sezeryan öncesi anestezi doktoru muayenesi nasıl oluyor ? Bilen veya tecrübe eden varmı ? Sezeryan tarihinden önce anestezi doktorundan randevu alıp bire bir görüşüyormuyuz ? Yoksa sezeryan günü mü görüşüyoruz ? Bir takım testler isteniyormuş ? Bunları sezeryan günümü yapacaklar, yoksa önesindemi ?
Peki yaaa acil sezeryan olursa işler nasıl oluyor :)

Birde sezeryan sırasında lens kullanmaya izin verirlermi ? Spinal+epidural olacağım. Lens olmadan çok kötü görebiliyorum lens çıkartılıyorsa ben nasıl görecem olup biteni :)

Ya benim göğüs uçlarım çok acıyo kremlerim var geçiyor gibi oluyor sonra yeniden yara oluyo napcam böyle bi tavsiyesi olan var mi
benimde ilk günler öyleydi şükür artık geçti dün 21 günlük olduk
Kızlar ben bu sabah itibariyle kızıma kavuştum çok şükür darısı bekleyen tüm annelere
çok sevindim canım gözün aydın
Ben bazen gunde iki banyo yaptiriyom sicaktan uyuyamiyo ki bizim ev serin bide bu ara cok kusmaya basladi ben cok ciktim disari yarin tam kirkimiz doluyo
İki kez yaptırmaya da korkuyorm çocuğu bu sefer de hasta edecem diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…