2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Çok yoğun değil mi munube hoca hep görüyorum aşırı sırası var bende Mehmet özele gidiyorum munube hocanın sırası korkutmustu
Yeni bir doktor daha gelmiş birinci hastanesine bugün instagram sayfasında gördüm ilknur hanım.Muhtemelen münibe hanım biraz daha rahatlar.mehmet bey nasıl bir doktor memnunmusunuz.

Benim anneannem teyzeme hamileyken zeytin yemiş elini alnına sürmüş sanırım teyzemin ta anlinda yuvarlak iri bir ben vardı aldırdı onu 50yasindan sonra ama ciğeri hiç duymamistim
Zeytinmi hiç duymamıştım benim en bi sevdiğim şey bizim çocuk baya bir benli olucak desene

Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim iyi görünüyor biraz yukarı çıkmış iyi yerleşmiş dedi, ağrılarım oluyor diyince progestana devam dedi ve prilam mide bulantısı ilacı verdi, kalp atışını görmüştük ama duymamıştık onu da duyduk çok şükür

Cuma canım..Benimde akibetim belli olucak bir nevi.Aslinda karadenizkizi1982 ile yaşadıklarımız aynı gibi bakalım kalp atışı alabilecekmiyiz..
Canım selâm ben bugün oldum kürtajı hiç korktuğum gibi gelişmedi çok şükür şuan da iyim Allah başka acı yaşatmasın diyorum. Umarım sen de aynı şeyleri yaşamasın bu konuda sağlıcakla kalın

Yeni bir doktor daha gelmiş birinci hastanesine bugün instagram sayfasında gördüm ilknur hanım.Muhtemelen münibe hanım biraz daha rahatlar.mehmet bey nasıl bir doktor memnunmusunuz.
Mehmet bey aşırı relax hep rahatlatıyor ben memnunum şahsen İlknur hanımı duymamıştım hiç bide gece denk gelirseniz Mehmet bilimer hoca var çok şeker bir hoca eşimle onun nöbetlerine denk gelince seviniyoruz bazen işten dolayı akşamları gidiyorum

Canım çok geçmiş olsun diyorum şimdi diğer evladına sıkı sıkı tutunma vakti ve Allah kısmet ederse yine 1-2adet sonrası hazır olduğunda denemeye başlarsın.Hersey diledigince olsun inşallah
Amin canım inşallah. Tâbi Allah ona sağlıklı uzun ömür versin diyorum. Pes etmek yok :)

karadenizkizi1982 gittiniz mi doktora son durum nedir?
Canım gittik. Bugün sonlandırıldı. Kurtajimi oldum. Biran önce toparlama calisiyorum . Şuan çok daha iyim hep psikolojik hem de fiziksel Allah'ın izniyle daha iyi olucam çok teşekkür ederim ilgin için

karadenizkizi1982 canım nasılsın ne yaptın?
karadenizkizi1982 canım nasılsın ne yaptın?
Geçmiş olsun şimdiden, Allah en uygun zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin inş
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım Allah tekrarını yaşatmasın çok çok üzüldüm
Rabbim evladını sana bağışlasın inşallah canım Allah tekrarını yaşatmasın çok çok üzüldüm

İnşallah canım
Çok geçmiş olsun canım tez zamanda 2. Yavruna kavuşursun inşallah
Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda yeniden ve sağlıklı bir hamilelik nasip etsin canım..
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah sağlıklı hamilelikler geçirirsin umarım, çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım Rabbim bşr daha yasatmasın
Kızlar, merhabalar. Hepinizin iyi dilekleri için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Çok destekçi buldum burda. Bugün operasyonum gerçekleşti. Aldılar bebeğimi benden. Ama şükür iyim. Korktuğum gibi kötü geçmedi süreçleri. Şuan da iyim ağrım az var. Biran önce toparlamam lazım. Daha iyi olucam Allah'ın izniyle. Pes etmek yok. Hepiniz hakkınızı helal edin...

Metanetli olmana çok mutlu oldum rabbim tez zamanda kucağını doldursun arkadaşım.

Kızlar, selam.
Belki merak edenlere faydası olur diye burda anlatmak isterim kürtaj surecimi. Benim gibi korkan insanlara bir umut olsun. Ben kurtajimi devlet hastanesinde oldum. İstanbul Zeynep Kamil kadın doğum da. Dün gittik benden kan aldılar ve ertesi gün gelin işleme alalım sediler sabah 8 de burda olun dediler. Sabah erkenden oradaydım. Grup grup alıyorlar içeriye. Çok iyi oldu bu şekil olması. Diğer hastalara Kader ortaklığı kuruyorsunuz. Siranizi beklerken sohbetler oluyor gerçekten motive etti beni bekleme süreci. Dil altı hap verdiler. Rahim ağzını açmak için. İlaç etkisini yarım saate gösteriliyor hafifçe adet ağrısı hissettim aşırı değildi. Sonrası damar yolu açtılar. Bekledik de bekledik acilden gelenler ve kanamasi olanlar önce alınıyordu. Sonra işlem sırası bana geldi. Odada herkes güler yuzluydu devlet hastanesi diye ön yargılı gitmiştim ama gerçekten personel çok güler yüzlü ve anlayisliydilar. Çatala çıktığım da direk anestezi verdiler ve ben gözümü dinlenme odasında açtım hiç birşey hissetmedim. Biraz dinlenip giyinip taburcu oldum. Demem o ki özele gidip dünya para vermeye gerek yok. İstanbul daysaniz Zeynep Kamil i tercih edebilirsiniz. Hepinizi öpüyorum. Haklarınızı helal edin lütfen. Ben hep burda olucam gerçi. Pes etmek yok 2020 bana bebekle gelsin. Sağlıklı hayırlı bir şekilde

Kızlar doktor iğne verdi bana bu sefer 3 gunde bir kanama gecmedi inşAllah bu sefer gecer iğneden sonra karın agrısı oldu iğne yaparmıki acaba
Düşük olmaması için iğneyse o biraz ağır oluyor cnm.
Ya kizlar dün eşime ciğer yapmiştim ben yemedim zaten hamilelikte zararlı diye.Bugün annem de ellemeseydin bi yerini iz kalir derler dedi.İçime kurt düştü hayır bi yerimi elledim mi de bilmiyorum.Napcaz:)
Batıl cnm bu inanışlar
Çook geçmiş olsun cnm. İnşallah sağlıkla güzel bir gebeliğin olur yakın zamanda

Hakkım yoktur ama yine de helal olsun canım benim. İnşallah sağlıkla tekrar gebe kalıp yeni bir konu altında sağlıkla doğumunu yapacaksın. Şimdi kendine iyi bak ve çocuğuna sarıl. Şükretmeliyiz ki Rabbim bize sağlıklı evlatlar nasip etti, yine nasip eder inşallah...

Benim daha küçük 31 Temmuz görünüyor, artık ben de takvim yapayım bari Sen de hayırlı haberlerle gelirsin inş

Bu temmuz bebeleri pek bi lekelenmeli oldu :)

Canım gittik. Bugün sonlandırıldı. Kurtajimi oldum. Biran önce toparlama calisiyorum . Şuan çok daha iyim hep psikolojik hem de fiziksel Allah'ın izniyle daha iyi olucam çok teşekkür ederim ilgin için
Kendine iyi bak canım üzülme hayırlısı böyleymiş doğru zaman değildi demekki Allah’a emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…