2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ya valla bileydim yapmazdim eldiven giyerdim.Ben ilk üç ay A vitamini fazla olduğu için zararli kismini biliyordum.İşin batil tarafına uzakmişim valla.Nasıl yani siyah leke mi kahve mi kirmizi mi ciğer rengi mi cikiyor?
Pembelik sanırım ama insallah olmaz canım dediğin gibi bulaşık topladıysan yıkamıssındır zaten ama bundan sonra dikkat et ben ete dokunmuyorum bile köfte bile yoğurulacak olsa eşime yaptırıyorum

Silinince geçmiştir canım ama ben bu konuya inaniyorum ve takığım resmen baya dikkat etmeye çalışıyorum bakalım
Aynen ben ete dokunmuyorum hiç çok çok mecbursam eldiven kullanıyorum zaten evime sakatat bile sokmuyorum sevmediğimiz için ama zeytini bilmiyordum

Ya kizlar dün eşime ciğer yapmiştim ben yemedim zaten hamilelikte zararlı diye.Bugün annem de ellemeseydin bi yerini iz kalir derler dedi.İçime kurt düştü hayır bi yerimi elledim mi de bilmiyorum.Napcaz:)
İnanma canım öyle şeylere. Yoğun a vitamini içerdiği için uzak durulsun ye söylenmiş birşey.

Canım benim Rabbim tez vakşt sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inş bir daha yasatmasın

Son düzenleme:
Düşük olmaması için iğneyse o biraz ağır oluyor cnm.

Batıl cnm bu inanışlar

Çook geçmiş olsun cnm. İnşallah sağlıkla güzel bir gebeliğin olur yakın zamanda
Aynen canım kanamam cogaldı tekrar doktoru aradım gel bakalım dedi bebek iyi bu kadar kan nerden geliyo anlamadım oyle proloton iğne verdi eve gelince karın agrısı cektim ama kanama azaldı şükür

Sevindim canım inşallah böyle sağlıkla devam eder

Aynen canım doğumun şekline göre de değişiyor sanırım tarihler ben sezeryan düşünüyorum mesela
Bende rahim yetmezliği de var cok öncede gelebilir ama durursa içerde beklemicem bende sezeryan olsun istiyorum canlı bomba gibi beklemek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…