Ya valla bileydim yapmazdim eldiven giyerdim.Ben ilk üç ay A vitamini fazla olduğu için zararli kismini biliyordum.İşin batil tarafına uzakmişim valla.Nasıl yani siyah leke mi kahve mi kirmizi mi ciğer rengi mi cikiyor?
Pembelik sanırım ama insallah olmaz canım dediğin gibi bulaşık topladıysan yıkamıssındır zaten ama bundan sonra dikkat et ben ete dokunmuyorum bile köfte bile yoğurulacak olsa eşime yaptırıyorum
Ya kizlar dün eşime ciğer yapmiştim ben yemedim zaten hamilelikte zararlı diye.Bugün annem de ellemeseydin bi yerini iz kalir derler dedi.İçime kurt düştü hayır bi yerimi elledim mi de bilmiyorum.Napcaz:)
Kızlar, merhabalar. Hepinizin iyi dilekleri için ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. Çok destekçi buldum burda. Bugün operasyonum gerçekleşti. Aldılar bebeğimi benden. Ama şükür iyim. Korktuğum gibi kötü geçmedi süreçleri. Şuan da iyim ağrım az var. Biran önce toparlamam lazım. Daha iyi olucam Allah'ın izniyle. Pes etmek yok. Hepiniz hakkınızı helal edin...
Aynen canım kanamam cogaldı tekrar doktoru aradım gel bakalım dedi bebek iyi bu kadar kan nerden geliyo anlamadım oyle proloton iğne verdi eve gelince karın agrısı cektim ama kanama azaldı şükür
Kızlar ben bugün doktora gittim bebeğim iyi görünüyor biraz yukarı çıkmış iyi yerleşmiş dedi, ağrılarım oluyor diyince progestana devam dedi ve prilam mide bulantısı ilacı verdi, kalp atışını görmüştük ama duymamıştık onu da duyduk çok şükür
Benim de birkaç gün önce yine biraz lekelenmem oldu, progestan kullandığım için çok stres yapmadım ama buranın neredeyse en küçük bebeği benimki. Ve yarın kontrolüm var. İnşallah hayırlı haberler alırım.