2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım çok sevindim dediğim gibi herkesin aynı olmuyor acı çekmeme Canım çok sevindim buna..Ben demistim herkesin aynı olmuyor valla benim kürtajım özelde oldu ama çok sancı cektim..En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip etsin sana Allah.Bizi haberar et gelişmelerinden

Maşallah canım benim, böyle güzel haberlere devam :))

Günaydın kızlar sabah servisten inerken iki ayağımı yere basarak zıplayarak indim karnım ve rahmim ağrıyor biraz bir sorun olur mu acaba

Kizlar cok asiri sekilde reflu Var bende
Ne onerirsiniz
bendede var yeni başladı.portakal ekşi şeyler yememeye çalışıyorum.doktorun verdiği folikasiti gece yatmadan içiyorum yemek yerken su içmiyorum yemeği yer yemez hemen uzanmıyorum şimdilik bunları buldum kendımce

Ayniyiz canim gün olarak
Bir de Gül konusu var sakın Gülü koklamayın
Ay hurafelere inanmayin ya bilimsel olarak mantikli mi Allasen daha ne hurafeler duyacaksiniz bunlara bukadar baglanmayin emi ben gül severim kizimda da koklarken hep uyarirlardi ama kizim bembeyaz ay parcasi dogdu hicte bir dogum lekesi yok
Günaydın kızlar sabah servisten inerken iki ayağımı yere basarak zıplayarak indim karnım ve rahmim ağrıyor biraz bir sorun olur mu acaba ☹
Üzülme canim bisicik olmaz, artik bebisler sıkı tutundu Allahin izniyle, degil servisten yataktan asagi düssen bisey olmaz gülmeyin bakin bu olayi yasayanlar olcak kalkamayip yataktan yuvarlanmak diye bisey var 8. Aydan sonra

hurafe murafe ben inanıyorum valla bende de eşimde de iz mevcut her şey bilimsel olmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…