1 bucuk hafta geride canım doktor gec dollenme dedi ama doktor ilerleyen haftalarda tamamlıyo demiştiSenın kaç gün geriden
Maşallah canım çok yakışıklıEki Görüntüle 2567435
Buda bizim pazartesi günki fotomuzıkı hafta geriden gelıyoruz pazartsı 8+2 idik.Nasıl yakışıklı çıkmışmı
Hmm bakalım benımki de tamamlar ozaman inşallah1 bucuk hafta geride canım doktor gec dollenme dedi ama doktor ilerleyen haftalarda tamamlıyo demişti
Maşallah canım çok yakışıklı
Gönlümden geçen erkekde oyuzden yakışıklımı die sordum canım ama nıeyse ultrasyonda sanki böyle hanım hanımcık duruo gibiMaşallah canım çok yakışıklı
Canım tiroit durumunda hangi balık yenir bilmiyorum ama eğer tuttuğu alabalık falansa yenir diye biliyorum istavrit hamsi alabalık uskumru vs yenirAlyaliya tiroid sorununda hangi balıklar yrnmıo bılıomusun kayın babam balık tutmuşta tatlı su balığı yiyebılrmym
Midye gibi derinde yasayan balıklar yaramıyo canım benim bildiğimAlyaliya tiroid sorununda hangi balıklar yrnmıo bılıomusun kayın babam balık tutmuşta tatlı su balığı yiyebılrmym
Cıva oranı yüksek olan dip balıkları yemeyin.internette yazıyor aslında ama genelde somon levrek çipura alabalık ton baligi falan yiyebilirsiniz diyorlar çok bi seçenek yokAlyaliya tiroid sorununda hangi balıklar yrnmıo bılıomusun kayın babam balık tutmuşta tatlı su balığı yiyebılrmym
Canım tiroit durumunda hangi balık yenir bilmiyorum ama eğer tuttuğu alabalık falansa yenir diye biliyorum istavrit hamsi alabalık uskumru vs yenir
Hmm anladım canlar sagolunMidye gibi derinde yasayan balıklar yaramıyo canım benim bildiğim
Sagol canımCıva oranı yüksek olan dip balıkları yemeyin.internette yazıyor aslında ama genelde somon levrek çipura alabalık ton baligi falan yiyebilirsiniz diyorlar çok bi seçenek yok
Canım bi topik var ultrason resminden cinsiyet tahmini söylüyorlar bi bak istersenGönlümden geçen erkekde oyuzden yakışıklımı die sordum canım ama nıeyse ultrasyonda sanki böyle hanım hanımcık duruo gibi
Aynen canım benimde ilk haftalar lekelenmem oldu.ilk gebeligimde düşük olmustu 6 haftalık çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın.bende o yüzden korkuyom galiba.masallah 20 mm olmus teyzesi
Canım bende öyleyim hep bir evham ne oldu ne olucak acaba bişeymi oldu.2 hafta önce doktordaydım herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi istersen 15 gündede gelebilirsin dedi tabi ben durururmuyum 2 hafta zaten içim içimi yedi dün birde sancım vardı.sağolsun randevuyla gittiğim halde 1 saat bekledim zaten yüksek tansiyon var onun için ilaç kullanıyorum kapıda stresten nabız 125 oldu.neyse sonunda sıram geldi ama ultrasona giricem elim ayağım titriyo acaba ne durumda diye doktor baktıki herşey gayet iyi ama eli kolu kıpır kıpır çok hareketli iyi bişey sanırsın dimi ve bu neden oluyormuş biliyormusun annenin stresi bebege adrenalin salgılatıp bebeğin istemsiz hareket etmesine neden oluyormuş.Düşündüm sonra 10 haftalık bebeğe yaşattıklarımı gözümden sakınıyorum bakarsan.Ve dün dedimki bebeğimin sağlığı için daha az telaş daha sakin olucam.İnşallah başarırım.
Günümüz aynı cnm. Ben dün gittim. 1,5 cm olmuştuuu :)
Benım bu hamılelıgımde kusma hiç olmadı daha belkide olmayacak hiç.öncekı hamılelıklerımde 8.haftada başlardı bakalım Allahtan hayırlısıbelki cinsiyeti diğerlerinden farklıdır die düşünüyorum
Evham yapma canım belirtisi gecip normal ilerleyen çok kişi var.valla bu hamılelıgım hormonal olarak alt ust etti ama kusma bulantı olmadı.kızımdada hatta dusurdgum kızdada kusma vardı bide tıroıd falan ckmamstı bu tam tersi oyuzden acaba erkekmi die aklımdan gecıoAllahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bendede bi kimyasal vardı daha önce 2 yıl denedik, ancak oldu o yüzden herşeyden korkuyorum. Maşallaah kuzumaa bakalım biz kaç olduk salı günü
aaa gerçekten hareketli olmasını iyiye yorar insan cidden. Bunu söylediğin çok iyi oldu Allah razı olsun böyle bilgiler insana daha metanet veriyor bence.
1,5 mu yaa maşllahküçücük bebişlerimiz vaar bir dahaki randevun ne zaman? :))
Öyle mi benim ilk hamileliğim. Göğüs ağrım vardı bir de idrar sıklığım çoktu. Bugün nedense sadece halsizim göğüs ağrım da azaldı gibi geldi. Evham yaptım vallacinsiyet ne geçiyor içinden :))
Sanki bırakmak daha mantıklı gibi canım kan sulandırıcı Bi ilaç sonuçta kanamayı arttırabilir diye düşünüyorum benim kanamam olmadı ultrasonda kanama alanı görünüyordu bana o yüzden bıraktırmamış olabilirBana ecopirini bıraktırdı ya acaba kullanmak mı gerekkanama bitince başla demişti
Bu haftalarda daha bakmıolardı sanırım 12.haftalarda faln die hatrlıorum amaCanım bi topik var ultrason resminden cinsiyet tahmini söylüyorlar bi bak istersen
Bana erkek dedi benim daha 7.1 ken canım bilmiyorum artık sekle göre konu başında anlatıyor ayrıntılıBu haftalarda daha bakmıolardı sanırım 12.haftalarda faln die hatrlıorum ama
Sıkma canını cnm. Bi sıkıntısı olmaz inş. Ben ilk gebeliğimde 4 tane mi ne olmuştum. Kan sulandırıcı ve aspirin de kullanıyordum. Onlar bilip veriyorlar. Doktoruna güveniyorsan hiç kurcalama.
Haklısın canım inşallah Bi sıkıntı olmaz pazartesi günü farklı bir doktorla daha görüşüp öyle devam edeceğim bakalım
Oda doğru canım bende çok az kanama gördü son gittiğimde rahim temizdi ama kanama coklaşmıştı hayırlısı artık gecse hemen başlıcam ilaçımaSanki bırakmak daha mantıklı gibi canım kan sulandırıcı Bi ilaç sonuçta kanamayı arttırabilir diye düşünüyorum benim kanamam olmadı ultrasonda kanama alanı görünüyordu bana o yüzden bıraktırmamış olabilir
İnşallah geçer bir an önce canım bol bol dinlenOda doğru canım bende çok az kanama gördü son gittiğimde rahim temizdi ama kanama coklaşmıştı hayırlısı artık gecse hemen başlıcam ilaçıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?