2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Alyaliya tiroid sorununda hangi balıklar yrnmıo bılıomusun kayın babam balık tutmuşta tatlı su balığı yiyebılrmym

Alyaliya tiroid sorununda hangi balıklar yrnmıo bılıomusun kayın babam balık tutmuşta tatlı su balığı yiyebılrmym
Cıva oranı yüksek olan dip balıkları yemeyin.internette yazıyor aslında ama genelde somon levrek çipura alabalık ton baligi falan yiyebilirsiniz diyorlar çok bi seçenek yok

Aynen canım benimde ilk haftalar lekelenmem oldu.ilk gebeligimde düşük olmustu 6 haftalık çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın.bende o yüzden korkuyom galiba.masallah 20 mm olmus teyzesi

Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bendede bi kimyasal vardı daha önce 2 yıl denedik, ancak oldu o yüzden herşeyden korkuyorum. Maşallaah kuzumaa bakalım biz kaç olduk salı günü

aaa gerçekten hareketli olmasını iyiye yorar insan cidden. Bunu söylediğin çok iyi oldu Allah razı olsun böyle bilgiler insana daha metanet veriyor bence.

Günümüz aynı cnm. Ben dün gittim. 1,5 cm olmuştuuu :)

1,5 mu yaa maşllahküçücük bebişlerimiz vaar bir dahaki randevun ne zaman? :))

Öyle mi benim ilk hamileliğim. Göğüs ağrım vardı bir de idrar sıklığım çoktu. Bugün nedense sadece halsizim göğüs ağrım da azaldı gibi geldi. Evham yaptım valla cinsiyet ne geçiyor içinden :))

Evham yapma canım belirtisi gecip normal ilerleyen çok kişi var.valla bu hamılelıgım hormonal olarak alt ust etti ama kusma bulantı olmadı.kızımdada hatta dusurdgum kızdada kusma vardı bide tıroıd falan ckmamstı bu tam tersi oyuzden acaba erkekmi die aklımdan gecıo

Bana ecopirini bıraktırdı ya acaba kullanmak mı gerek kanama bitince başla demişti
Sanki bırakmak daha mantıklı gibi canım kan sulandırıcı Bi ilaç sonuçta kanamayı arttırabilir diye düşünüyorum benim kanamam olmadı ultrasonda kanama alanı görünüyordu bana o yüzden bıraktırmamış olabilir

Oda doğru canım bende çok az kanama gördü son gittiğimde rahim temizdi ama kanama coklaşmıştı hayırlısı artık gecse hemen başlıcam ilaçıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…