2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sıkma canını cnm. Bi sıkıntısı olmaz inş. Ben ilk gebeliğimde 4 tane mi ne olmuştum. Kan sulandırıcı ve aspirin de kullanıyordum. Onlar bilip veriyorlar. Doktoruna güveniyorsan hiç kurcalama.
Aynını yaşıyorum cnm tuvalete sıkışınca çok baskı olmaya ve ağrımaya başladı artık :)
Günümüz aynı cnm. Ben dün gittim. 1,5 cm olmuştuuu :)

Yok ben almayacam sözleşme sürem uzuyor burda fazladan kalmak istemiyorum hiç. Tek Türkçe öğretmeni benim duyduğuma göre süt izni ulaşımın zor olduğu yerde bu şekilde kullanılıyormuş öğle arası eve gitmemiz imkansız çünkü

Benim de perşembe boş şu an ama 2 gün boş olsa seneye daha iyi olacak ya
Bizim okul 51 kişi ortaokul olarak

Benım bu hamılelıgımde kusma hiç olmadı daha belkide olmayacak hiç.öncekı hamılelıklerımde 8.haftada başlardı bakalım Allahtan hayırlısı belki cinsiyeti diğerlerinden farklıdır die düşünüyorum

Bende de haftalardır aynı ya saçma sapan rüya gördürüyor bir de ne alakaysa. Bebek büyüdükçe daha sık çıkacaz bence
Ay hele rüyaları hiç deme ruyamda bir sürü kadın hamıle kımlıklerıne bakıorum bekar yazıo dıom bunlar nasıl hamıle kalmıs genç bi oğlan elınde iğneyle yaklaşıo bak bununla hamıle kaldılar dıo

Onlara takılmayın kızlar bende hiç göğüs agrısı yok ya
Aynen bencese herkeste hiçbir belirti olmayan duydum ben bide bence vücut bebeğe alıştıkça belirtilerde azalıyor bence güzel birşey benimde kasık ağrım olurdu dünden beri azaldı şükür

Yok canım gebelik tansiyonu değil benimki kronik tansiyon hamile kalınca alfamed tansiyon ilacı başladı dahiliye doktoru.. şuan düzenli gidiyor sadece tansiyonum ama stres kötü etkiliyor işte seninkide strese bağlı asabi tansiyondur eve gidince normal çıkıyorsa korkacak birşey yok.kaç çıkıyor doktorda beklerken ve evdeyken.

Allah Allah ilk defa duydum bende hareketlensın dıe çikolata yıyordum ıkılı de ultrasyonda hiç hareket etmedydı digeri yedimde yedim

Aynen bencese herkeste hiçbir belirti olmayan duydum ben bide bence vücut bebeğe alıştıkça belirtilerde azalıyor bence güzel birşey benimde kasık ağrım olurdu dünden beri azaldı şükür
Öyle canım benim dun midem çok kötüydü sabah çıkarttım ama bugun çok iyi midem sağlıkla gelsinler inş

Doktor da nabzım 124 falan tansıyom 13 9 bazen 14 9 çıkıyo ama cok heyecanlıyım ne dicek doktor diye beklyorum anlıyorum kendimi evde de çok nadir 13 9 çıktıgı genelde 12 8 falan hiçte düşmüyor 12den asaya

Selam arkadaşlar herşey yolunda giderse sanırım bende temmuz sonunda tekrar anne olucam görünürde ağustos gibi ama benim sezeryan ve erken alındığı için muhtemelen temmuz annesi olurum su sıralar buluntuyla başım dertte umarım kolay bir hamilelik süreci olur hepimiz icin

Evdeki normal seninki stresten yükseliyor ama yinede sor sen doktoruna.

Hoşgeldin canım aramıza inşAllah hepimiz sağlıkla alırız kucagımıza erken alınması neden canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…