2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

amin canım.Bende bir çok şeyi burda duyup öğreniyorum.Damdan düşenin halinden damdan düşen anlarmış..

Bana doktor gebe kalmadan verdi multivitamini homosistein yuksek cıkınca içinde balık yagı omega falan hersey var
Bende sıkıntı yoktu canım herşeyim tamdı.gerek görmedi.çünkü ben 1 yıldır düzenli vitamin kullanıyordum.gün aşırı omega 3 alıyorum.

Yok yok bende öyleyim idrara sıkışık uyanıyorum koşuyorum hemen.3 litre su içince çıkışı da zor oluyor

Çok sevindim canım tabıkı kardesinle bile aynı şeyleri yasamıosunki kalmış başkasyla aynı durumda olalım oyuzden kıyas yapmak doğru degıl ama tabı kimin elinde
Valla öyle doktorum çok yoğun randevu bulamadım aradım çok yoğun dedi asistani randevusuz gelmeyin dedi bende tam başka doktora gidiyorum tekrar aradılar gelin diye ona gittim

Çok doğru söylemişsin canım ve kimse kimsenin psikolojisini bozmak için inada bir şey anlatmaz burda. Senin sancın olmuştu ben kendi yaşadığımı iki defa yazıp sildim korkutur muyum acaba diye sonra ya benle aynı nedense sancısı diye en az korkutucu şekilde yaşadığımı yazdım. Hepimiz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Tedavilerle gebe kalanlar var. Halen risk altında bulunanlar, bebeğini kayıp edenler var. Sağlıklı davranmayabiliyoruz bazen. İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız yavrularımızı şu an en önemli durum bu

Ben hamilelikten önce aldığım için bırakamadım kursu, benim de 22 saatim olacak seneye ama bu süt izni de günde 3 saatten 15 saat yapıyor haftalık, acaba diyorum 2 günümü boşaltırlar mı böyle bir şey olur mu toplu gün olarak kullanmak? busra1tan da bilir belki bunu.

Canım öncelikle çok sevindim, çok şükür herşey yolundaysa ne güzel. Aynı duygularla uyandım valla bu sabah, ağlayıp duruyordum böyle mesaj görmek çook iyi geldiii. Kaçıncı haftandasın? :)
Aynen canım maşallah bebişim iyiymis.Vallahi sabahta ben öyleydim moralim bozuldu yemek yiyemedim eşimde kızıyo çok stres yapıyorum diye ama dayanamadı en sonunda hastaneye gidelim tamam dedi 8+4 olmuşum sen kactasin

Bende de haftalardır aynı ya saçma sapan rüya gördürüyor bir de ne alakaysa. Bebek büyüdükçe daha sık çıkacaz bence

Canım bizde bütün öğretmenler en az 2 sene ücretsiz izin alıyor. Süt izni 1 buçuk yaşına kadar geçerli olduğu için bu haktan faydalanamıyorlar. Sen ücretsiz izin almayacak mısın? Mesela ben 1 yaşını tamamlamadan işe dönmüyorum. İlkinde de böyle yaptım.

Aynen canım maşallah bebişim iyiymis.Vallahi sabahta ben öyleydim moralim bozuldu yemek yiyemedim eşimde kızıyo çok stres yapıyorum diye ama dayanamadı en sonunda hastaneye gidelim tamam dedi 8+4 olmuşum sen kactasin

Aaa ben de 8+4 bugün. Benim randevum salı günü nasıl bekleyeceğim bilmiyorum. Kanama geçirdim ben iki hafta önce o yüzden geçtiğimiz çarşamba gittim iyiydi durumu boyu 17mm olmuştu hatta bakalım salı da güzel haberler alırsam ben de rahatlayacağım senin gibii :)).
Kaç mm olmuş bebiş? İnsan çok heyecanlıyor dimi ya ultrasonda görünce :)

Kuzenimin eşi yaptı. Branşcı cuma gününü boşaltmış. İdarenin anlayışına kalmış. Ben sınıf öğretmeniyim rabbim izin verirse iki yıl ücretsiz izine ayrılacağım. 27 aylık olacaklar inş tekrardan döneceğim işime. Sen sözleşmeli olduğunu yazmıştın okulunda kendi branşın varsa o tam alır senin günün boşalır.

Hiç stres yapma canim benimde göğüs hassasiyetim azaldı bulantım bitti gibi bişeydi diye stres yaptım sabah .ama maşallah Allah'ım nazardan saklasın bebişim iyi ve allahin izniyle seninkide iyidir.lütfen stres yapma biliyorum insan çok takıyo ama rahat olmak lazim galiba.sabah esime diyorum beni anlamıyorsun göğüslerim agrimiyo midem bulanmiyo .oda diyo ne güzel işte.dedim öyle değil internette kotu Şeyler yaziyo haklı olarak kızıyor oda.allah içimize ferahlık versin ne diyim

Aynen canım benimde ilk haftalar lekelenmem oldu.ilk gebeligimde düşük olmustu 6 haftalık çok zor Allah'ım kimseye yaşatmasın.bende o yüzden korkuyom galiba.masallah 20 mm olmus teyzesi

Bende sıkıntı yoktu canım herşeyim tamdı.gerek görmedi.çünkü ben 1 yıldır düzenli vitamin kullanıyordum.gün aşırı omega 3 alıyorum.
Vitamine gerek var diye değil canım homosistein yukseklği pıhtılaşmayı etkiliyo diye verdi onu baskılamak için

Rica ederim umarim yararli olurBana biraz hızlı geliyor ama kendime gore ayarliyorum
Baktım bencede bıraz hızlı gıbı ama hareketler bellı zaten hızını ayarlamakta sıkıntı olmaz cok tesekkur ederım tekrardan öneri içinçok işime yaradı evde yatmaktansa gunde 1 tekrar bunları yapsak bıle hıc yoktan ıyıdır dıye dusunuyorum

Onlara takılmayın kızlar bende hiç göğüs agrısı yok ya

Aynısı bende var karnımda ağrıyla uyanıyorum idrsr torbası dolmuş onun agrısı ama oyle gece yatmadan su ıcmeyıde kesıyorum sırf tuvalete kalkmamak ıcın gece uykum bolunmesın dıye ama vucut uretiyo bı sekılde

Ben büyük bir okulda görev yapıyorum 1600 öğrencimiz var ve aynı branştan 11 kişiyiz.Aslında benimki çok kolay yapılır ama tabi bu yönetime kalmış yapmak ya da gıcıklığına yapmamak onların elinde.İnşallah insafa gelirler.

Canım bende öyleyim hep bir evham ne oldu ne olucak acaba bişeymi oldu.2 hafta önce doktordaydım herşey yolunda 1 ay sonra gel dedi istersen 15 gündede gelebilirsin dedi tabi ben durururmuyum 2 hafta zaten içim içimi yedi dün birde sancım vardı.sağolsun randevuyla gittiğim halde 1 saat bekledim zaten yüksek tansiyon var onun için ilaç kullanıyorum kapıda stresten nabız 125 oldu.neyse sonunda sıram geldi ama ultrasona giricem elim ayağım titriyo acaba ne durumda diye doktor baktıki herşey gayet iyi ama eli kolu kıpır kıpır çok hareketli iyi bişey sanırsın dimi ve bu neden oluyormuş biliyormusun annenin stresi bebege adrenalin salgılatıp bebeğin istemsiz hareket etmesine neden oluyormuş.Düşündüm sonra 10 haftalık bebeğe yaşattıklarımı gözümden sakınıyorum bakarsan.Ve dün dedimki bebeğimin sağlığı için daha az telaş daha sakin olucam.İnşallah başarırım.

Canım gebelik tansiyonumu çıktı sende daha önce varmıydı ya bende doktor beklerken önce tansiyona bakıyolar heyecandan kalbim fır fır hep yuksek cıkıyo nabzım ve tansiyonum ama evde takip ediyorum düşük çıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…