2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Belirtiler ara ara kaybolup geri gelebiliyor. Benim de 2 hafta önce mide bulantısı göğüs hassasiyeti tamamen kayboldu mide bulantısı daha şiddetli bir şekilde geri döndü maalesef göğüs hassasiyeti olmadı tekrar doktor bu tarz durumların gayet normal olduğunu söyledi.

Benim ilk hamilelikte mide bulantim hemen kayboldu doktora gittim hamilelik durmustu artik ama oglumda hic kusma falan yasamadim ,bu hamilelikte icerde cok kanama alani var ondan korkuyorum aslinda bebegin buyumesine izin vermez diye ama bisey olsa Allah korusun belki hissederdim cunki gogus agrim ,mide yanmam ara ara oluyor
Rabbim hepimizin bebegini korusun saglikla kucagimiza alalim insallah

Canım hiç stres yapma kendine dün seninle aynı durumdaydım doktora gittim maşallah herşey yolunda dedi doktor . belirtiler bir gelir bir gider takma dedi.sende takma

Bu arada ilk hamilelikte kaçıncı haftada durmust gelişim

Bi gün bi günü tutmuyor cnm. Ferah olmaya çalış. Bende bugün daha iyiydim. Ama evde değildim belki ondandır. Hiçbir şey hazırlamadım, pişirirken hazırlarken çok kokuyor.

Bi gün bi günü tutmuyor cnm. Ferah olmaya çalış. Bende bugün daha iyiydim. Ama evde değildim belki ondandır. Hiçbir şey hazırlamadım, pişirirken hazırlarken çok kokuyor.
Cok tesekkur ederim canim belkide benimde bugun cok koku olacak yemek yapmadim belki ondandir insallah

Canım belirti olarak benim hiç mide bulantım olmadı mesela ve tatlıya çok düşkün oldum sürekli tatlı canım çekiyo Ama herkeste farklı oluyormuş
Evet herkes de farkli oluyo sanirim
Ilk hamileligimde yasamadiklarimi veya yasadiklarimin tam aksini yasiyorum oyuzden oyle dusundum

Canım benim dogumum Hazirana geçti suan 29 haziran olarak gozukuyor doktor 25 hazirana kadar duser daha dedi , doktora gittignde ona dikkat et bebek 2..3 gun ilerde olabiliyomus
Herkes öyle diyor hazirana kayar diye ama ben hep temmuzdayım kafa olarak Cinsiyetini de söyledi mi peki

Herkes öyle diyor hazirana kayar diye ama ben hep temmuzdayım kafa olarak Cinsiyetini de söyledi mi peki
Yok canim bacaginin arasi düz kiza benziyo dedi 12 haftalikta ama emin degilim 1 ay sonr asoylucem cinsiyetini dedi 10 ocakta gidicem işte, sen ne zaman gidecektin?☺

Gözün aydın, çok sevindim. İnşallah hep böyle güzel haberler alırız.
Fakat üzüldüğüm şeyler de var. Seni de Sibeli de önceden tanıyorum, bu konudan ve bu temmuz anneleri buluşmasından çok önceden tanışıyoruz. Yazdığın hoş olmamış arkadaşım, kimse kimseyi konusundan dışlayamaz.
S Sibelll16 lütfen burada ol, yanlış söylemleri geride bırakarak birlikte bekleyelim, paylaşalım bu güzel zaman dilimini.

Kızlar az önce inanılmaz kustum boğazlarım acıdı resmen kusmak bebeğe zarar vermez dimi kasılıyoruz ya kusarlen

Ben de katılıyorum, kavganın bir anlamı yok destek olmalıyız birbirimize. Güzel haberlerin de geldiği şu günlerde S Sibelll16 kucukbikadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…