2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Canım benim dogumum Hazirana geçti suan 29 haziran olarak gozukuyor doktor 25 hazirana kadar duser daha dedi , doktora gittignde ona dikkat et bebek 2..3 gun ilerde olabiliyomus☺☺

ilk doğumunuz mu olacak? benim doktor tahmini bir şey demedi, ilk gebeliklerde genelde bebekler 41. haftada geliyor dedi. bakacaz artık :)

Kızlar günaydın hastaneye geldim ikili test için aç tok farkedıyormu bileniniz varmı bişeler yicem karnım kazınıyor

sevincimi paylaşmıştım cevabın bu mu yani, teşekkür ederim cidden

sevincimi paylaşmıştım cevabın bu mu yani, teşekkür ederim cidden
Kızcağız bisey dememiş ki ikinizi de kırmadan uzuntusunu belirtmis canim sen biraz fazla mi alingansin acaba ? Bence herseye acik olmak lazim sonucta herkes hamile ve herkes duygusal dalgalanmalar yaşıyor ama kimsenin bunu kimseye yansıtmaya hakkı yok diye düşünüyorum. Böyle yapmayın kendinize edersiniz üzülüyorum

tamam benden madem bu kadar rahatsızsanız burda olmam olur biter. herkese iyi hamilelikler dilerim

Günaydın arkadaşlar.
Cumartesi günü 13. Haftaya adım atarken doktora gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyeti öğrenebilir miyiz acaba biz de :)
Günaydın, bebiş gösterirse görürsün. Ama bazılarınınki kıymetli oluyor göstermiyor bıcırlar

Büşracım çok teşekkür ederim ama benim için arkadaşınla aranın açılmasını istemem, ben sizi ara ara takip edip gelişmelerden haberdar olacağım inş, zaten seninle her türlü konuşuruz, gerçekten kalacaktım ama bu yanlış tavırlar bana uymuyor zorlamanın anlamı yok boşver

tamam benden madem bu kadar rahatsızsanız burda olmam olur biter. herkese iyi hamilelikler dilerim
Rahatsız olduğumuz siz değilsiniz bu tripler tavırlar ! zira ben kendi tribimi bile çekecek güçte değilim ki burda kimse soğuk bir hava essin istemiyordur yanlış anlaşılma olmasın...

Canım bu topiği o açmış olabilir ama burası kimsenin tapulu malı değil öyle olsaydı yazılan her konuya kimse yazı yazmazdı.Ben mesela temmuz annesi olacağımı öğrendiğimde arama yaptım bu ve diğer temmuz anneleri grubunu buldum hem oraya yazıyorum hem buraya yazıyorum.Eğer böyle bir topik bulamasaydım ben açardım.Tabiki kimse kimseyle iyi anlaşmak zorunda değil.Ama birbirimize saygılı olmak zorundayız kocaman insanlarız.İkinizde kalın kimse bir yere gitmesin birbirinizi görmezden gelirsiniz olması gereken bu.Benimde okulda konuşmadığım insanlar var ama onlar öğretmenler odasına girince odayı terk etmiyorum.Görmeyin birbirinizi güzelce geçinip gidelim burada birbirimize destek olalım.Daha bir sürü sorunumuz olacak birbirimizle dertleşelim yardımlaşalım bu süreçte canım

Canım haklısın ben de öyle yapıyordum zaten illaki konuşmamız gerekmiyor tabiki ama gereksizleri uzaklaştırmak istiyorum lafı çok kırıcı zira ona göre ben bana göre o gereksiz, ben topik sahibi olsam asla böyle birşey söylemem kimseye, hatasını kabul etmeyen kişilerden hep uzak dururum. Sizi takip edip arada yazarım duruma göre lütfen benim için siz de aranızı bozmayın ..

problem ne ben anlamadım. ama burada bir kaç bişi yazınca ima etmediğim şekilde algılandığım caseler oldu. üstelemedim.

kızlar boğuluyorum öksürükten.kuru bi öksürük 4 gündür mahvetti beni.gribim geçti.boğazımdaki dolgunlukta ama öksürük kaldı.karnımı tutuyorum öksürünce ama ne biliyim.artık hiçbişey düşünmek istemiyorum.yarın dr gidecem artık Allahtan hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…