- 11 Kasım 2007
- 159
- 135
- 303
cnım kızım ekim ayında 4 yaşını doldurdu. yaklaşık 5 yaş olucak aralarında. ben 2. sezeryan daha kolay geçiyo diye duymuştum ama kişiden kişiye değişir bence o. bu arada asla göbeğim kalmadı. normalde de belim fln çok incedir. hiç bişi kalmadı yani bence onlar çokta doğru deil ya.Ben sezeryandan değilde ikinci üçüncü çocuk olursa o sezeryanlardan biraz korkuyorum daha ağır geçiyo diye bide göbeğim kalmasın ama cinsel hayatımda bitmesinbence sen en doğru kararı vermişsin o an canım önemli olan bebek Şu an kaç yaşında araya kaç sene koydunuz
Ben kullanıorum 9+2 yimİçinizde progestan kullanan var mı? kaçıncı haftadasınız ?
Bende kullanıyorum günde 1 adet 10+2 yimİçinizde progestan kullanan var mı? kaçıncı haftadasınız ?
Ben crinone jel kullanıyorum 12. Haftada yım. Haftaya progestan kapsülü fitil olarak kullanmaya başlıycamİçinizde progestan kullanan var mı? kaçıncı haftadasınız ?
Rica ederim hayırlı sonuçlarınız olsun inşallahTesekkur ederm cnm yınede cevapladıgın ıcın bende sımdı cıktım
canım mutlaka progestan al, bana doktor vermişti. o gündür kullanıyorum. kademeli bırakalım dedi geçen cumartesi günde 2 den 1 indirdik lekelenmem oldu.yine 2 ye döndük :;(kızlar boğuluyorum öksürükten.kuru bi öksürük 4 gündür mahvetti beni.gribim geçti.boğazımdaki dolgunlukta ama öksürük kaldı.karnımı tutuyorum öksürünce ama ne biliyim.artık hiçbişey düşünmek istemiyorum.yarın dr gidecem artık Allahtan hayırlısı.
lekelenmem yok.daha kalp atışını duymadık.geriden geliyo benim bebek.bakalım yarın dr ne önerecekcanım mutlaka progestan al, bana doktor vermişti. o gündür kullanıyorum. kademeli bırakalım dedi geçen cumartesi günde 2 den 1 indirdik lekelenmem oldu.yine 2 ye döndük :;(
canım ewet kadın doğumcuya gitsen daha iyi olur. ona anlat süreçleri ve genetik test baktırmak istediğini söyle. Faktör 5 leiden gen mutasyon test (kan pıhtılaşma sorunu) benim rahatsızlığım da bu. ben de faktör 2 de war. sen bence faktörleri yaptır hepsini. ben direk laboratuvara gitmiştim kendim yaptırmak istiyorum diye ama sanırım daha pahalı oluyo. bir doktor yazınca daha uygun fiyat çıkıyo. bu genetik testler zaten pahalıŞimdi bilen arkadaşlar bana bilgi verebilir mi ?2kaybim oldu.Kadin dogumcum dediki önce eğitim araştırma yada Bakırköy Dr Sadi konuk gibi bir hastaneye gidip öncelikle kadın doğumdan randevu al sonra onlar genetige yönlendirir dedi dedi.Bende dedim genetige direk alınabiliyor oraya gitsem direk dedim oda sadece genetikle ilgili sebeplere bakılmıyor dedi başka tahlillerde isticek kadın doğumda dedi.
Şimdi bana yol gösterebilirmisiniz hangi testler yapılmalı eşimle mi gitmeliyim?
hayır canım ya anneden ya babadan gelmek zorunda. genetik rahatsızlıklarda heterozigotsan ikisinden birinden, homozigotsan da her ikisinde de aynı sorun war demektir. annen sağlıklı 2 gebelik yaşamış olabilir illa pıhtı atımı olmuyor. ama ihtimal var. o yüzden kan sulandırıcı iğne kullanıyoruz risk altında olduğumuz için. 100 kadından 7sinde varmış bu rahatsızlık aslında ama ortaya çıkmayabiliyor her zaman.Kızlar bu genetik pıhtılaşma problemi dedikleri ailede olmazsa oluyormu yani bende pıhtılaşma varsa sonuçta annemde de olması gerekmiyor mu?Sonuçta annem düşük yaşamadan 2gebelik yaşadı yani aileden geçişli pıhtılaşmam olmuyor mu demek oluyor bu?
Sonradan kazanılmış pıhtılaşma mi oluyor
Var canım 10+5..İçinizde progestan kullanan var mı? kaçıncı haftadasınız ?
Canım iki haftadır salgın var.Öğretmenlerin çocukları hep hasta.hastanede yatanlar bile oldu.grip salgını gibi ama daha güçlüsü.kusma inatçı bi ateş sonra öksürük.herşey var ben günde 1 kilo c vitamini yiyiyorum hasta olmayım diye.Alyaliya günaydınn sen öğretmendin demi bugün okuldamısın öğrencilerin nasıl kusma isal şikayeti olan varmı?Benım kaynana dün kusmus isal faln neyse gecede kızım sabaha kadar kustu sabahda görümce başlamış acaba dedık salgın mı hastanedekıler bısey yok demıs ama güvenilmioda.sulardan zehirlenıldığı sene sen burdamıydın.ben onda bide hamıleydım serum felan takılmıştı İnşallah şimdide öyle bişey yoktur su kaynattım çeşmeden içmemeye çalışıoruz bakalım.
Bende günde 2 tane alıyorum doktorum 12.haftada keselim dedi bende bırakmaya çok korkuyorum sonuçta bu ilacı doğuma kadar kullananlar var ve hiç bir zararı yok bırakmak istemiyorum.ben bronşit olduğumda doktor vermişti günde 2. 12+4 üm. doktor geçen cumartesi tek e indirelim demişti bugün yine çifte çıktım.
valla 1 kCanım iki haftadır salgın var.Öğretmenlerin çocukları hep hasta.hastanede yatanlar bile oldu.grip salgını gibi ama daha güçlüsü.kusma inatçı bi ateş sonra öksürük.herşey var ben günde 1 kilo c vitamini yiyiyorum hasta olmayım diye.
Hmm oxaman sularda bişey yok mu dıosun.benım kızda sdece kusma oldu İnşallahda devamı olmaz şimdilik iyi ama bakalım hastaneyr gıtmedık kendıne geldı dıeCanım iki haftadır salgın var.Öğretmenlerin çocukları hep hasta.hastanede yatanlar bile oldu.grip salgını gibi ama daha güçlüsü.kusma inatçı bi ateş sonra öksürük.herşey var ben günde 1 kilo c vitamini yiyiyorum hasta olmayım diye.
Bende günde 2 tane alıyorum doktorum 12.haftada keselim dedi bende bırakmaya çok korkuyorum sonuçta bu ilacı doğuma kadar kullananlar var ve hiç bir zararı yok bırakmak istemiyorum.
valla 1 k
lo değil c vitaminineler neler yedim yinede hastalandım.pertim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?