2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hanımlar 2. Tremestira giren ve mide bulantilari gecen var mi ? Bu bulantilar olduruyo yaa kilo veriyorum surekli
valla benim geçmedim daha 2,5 aylı ama şükür geçti yaa birde şu bileklikleri kullandım son 2 hafta gayet rahat geçirdim...ilk başta hayyattan soğuttuda sonra toparladık şükür tamamen bitti..

Anladım canım biz biraz zor elde ettik eşimin ameliyat olması falan gerekti hiç çocuğumuz olmayacak psikolojisine girmiştim ki normal yollarla oldu çok şükür o yüzden hiç beklemeden ikinci çocuğuda düşünüyoruz 1-2 yaş yani ara vermek amacımız baya korkuyoruz olmazsa diye teşekkür ederim cevabın için bakalım bizi ne bekliyor

Tıpatıp aynısını yaşadım benim ablamda vardı daha evlenmeden doktoru bize de yaptırdı bizde de heterezigot faktör 5 leiden var.Ben her gebelikte iğne ve coraspin kullandım ama yine de 4 kayıp yaşadım.Teyzelerimin biri pıhtı atmasından öldü biri felç geçirdi.doktor evlendiğimde asla doğum kontrol ilacı önermedi hep eşim kullandı.şimdi de diğer gebeliklerden farklı olarak dozu yükselttik ve kortizon kullanıyorum şu an çok şükür herşey yolunda 10+2yim 11.haftaya girdim yani.

ayyy maşşşallahhhh ....Yerim onu bennn.Bakalım bizimki ne çıkıcak.Çin takvimine falan bakmışmıydın..

Bizimde çok zor oldu iki kere tüp bebek yaptırdık o bile olmadı şükür doğal yoldan oldu bende ara vermeyi düşünmüyorum sütü bırakır bırakmaz ikinciye başlayacağız inşallah

Çok teşekkürler canım açıklayıcı anlattigin için.Kimse böyle anlatmıyor.Birde genetik değilde sonradan kazanılmış pıhtılaşma oluyormuş sanırım ki ben daha çok ondan şüpheleniyorum otoimmun yani romatizmal hastalıktan şüpheleniyorum.Sonradan kazanılmış pıhtılaşma içinde hematoloji ye gidiliyormuş galiba.Ama önce başka doktorun sevketmesi gerek.Şimdi ben sırayla hepsine gidicem tıbbi genetik,kadın doğum, hematoloji eksik birşey olsun istemiyorum.

Kortizon ne için peki canım?

Kortizon ne için peki canım?
Onu tam olarak bilmiyorum sorduğumda baskılayıcı olsun diye verdim dedi neyi baskılıyor onu bilmiyorum benim 15 yıldır gecmeyen egzamalarım var sanırım bağışıklık sistemim sıkıntılı.Herhalde onu baskılasın diye verdi.

Canım sende de bendeki gibi yok yok çocukluğum doktorlarda geçti. Gitsem hala öyle. Nefret ettim artık. Allah şifa versin. Beterinden korusun inşallah.

Maşallah.13. Haftda öğrendiniz.Bende 12+4 iken gidicem öğrenir miyim acaba.Bana da herkes erkek olacak senin diyor benim içime doğmuyor ama herkese doğmuş mübarek:)
Cinsiyeti ogrenenler hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin ben 12+ 5 ken persembe kontrole gidicem . Herkes erkekhissediyor bakalim ogrenebilecek miyiz :)

Günaydın arkadaşlar.
Cumartesi günü 13. Haftaya adım atarken doktora gitmeyi düşünüyorum. Cinsiyeti öğrenebilir miyiz acaba biz de :)
Bende cuma günü gideceğim 11+6 olmuş olacağız çok heyecanlıyım erkek olursa erken belli olur diyorlar kızın değişme ihtimali oluyormuş. İnşallah bir kız bir erkektir

Ballı ışık su iç canım ben öyle kurtuldum. İki üç gün sürdü geçti.

Bende cuma günü gideceğim 11+6 olmuş olacağız çok heyecanlıyım erkek olursa erken belli olur diyorlar kızın değişme ihtimali oluyormuş. İnşallah bir kız bir erkektir
Çift kesemi sizin. Tek kesede tek cinsiyet oluyorlar.çiftse şansızım var.

Kizlar su tetenoz asisi yaptiran var mi ilk gebeliğim. Ne zaman yapılıyordu o ?
Sağlık ocağı ilk gebelikte 5 doz diyor. Önceki gebeliklerde olduğumdan bunda tek doz olacağım. Çağıracaklarmış zamanı gelince öyle söylediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…