2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla canım bu 5. Hamılelıgim 1 kızım var onun harıcı düşük ve evin bütün işlerini ben yapıorum .daha bide evi hergün süpürmüom die laf yapıo akşama kadar 1 saat anca popmu koyuyom
Seninki tipik elbistan erkeği.Anneleri böyle yetiştiriyor çünkü.

Yapmiyorum canım beni de bilir bu konularda.Ben de annemin evinde bir şey yapmazdim.Evlendik bir ev süpürüp akşam çaylari koyuyor diye beyefendi her seyi ben mi yapicam oluyor.

Onun daha 9 da cinsel organı oluşmaz ki ? Acaba kemik yapısına göre falan mi dedi?
Olabilir çünkü erkeğe benziyor burun kemiği falan oluşmuş ama cinsiyet daha net değil değişebilir dedi 9+4tü bunu söylediğinde.perinatolog kendisi bi de görüntüden de anlaşıldığı gibi aletleri çok iyi.Ama ben kız hissediyorum

Yapmiyorum canım beni de bilir bu konularda.Ben de annemin evinde bir şey yapmazdim.Evlendik bir ev süpürüp akşam çaylari koyuyor diye beyefendi her seyi ben mi yapicam oluyor.
Onu yetiştiren anneye laf söylemek lazım.İnşallah erkek çocuğumuz olursa biz iş yaptıralım.Hayat müşterek.Para kazanıp getirmeni beklerler üstüne bi de iş yapmazlar.

Onu yetiştiren anneye laf söylemek lazım.İnşallah erkek çocuğumuz olursa biz iş yaptıralım.Hayat müşterek.Para kazanıp getirmeni beklerler üstüne bi de iş yapmazlar.

kesinlikle paraya gelince ortak ama ev işlerine gelince ik mık.aile önemli gerçekten ya babası annesini koltuktan kaldiriyor orası benim yerim diye falan.Allahım nasil bir aile diyorum.Eşim annesini gördükçe benim bu tarz hareektlerimi dik başlılık olarak algiliyor ona yaniyorum.

Benim eşim ailesi gurbette olduğu için hep yatılı okumuş çok ailesiyle yaşamamış iyiki de yaşamamış adamcağız sağolsun bana mutfakta yardım ederken annesiyle yengesi yani eltim beni ayıpladılar ona iş yaptırıyorum diye.çok şükür eşim evlendiğim ilk günden beri ev işinde yardım etti.ben sildiysem o süpürdü bi de biz 4 tane kayıp yaşadık çocuğumuzun olacağını öğrendiği günden beri tuvaleti banyoyu bile bana yıkatmıyor deterjan sana dokunur diye.Bir tek mutfaktan anlamıyor yumurta bile kıramaz onu da zevkle ben yapıyorum.Ama eminimki eşim ailesinin yanında kalsaydı asla iş yapmazdı şu an abisi ve kardeşi yedikleri tabakları bile toplamazlar.Allah yardımcın olsun canım sen hiç yorma kendini.Bencil olmak lazım böyle konularda.

Kesinlikle katılıyorum bu dediğinize hep bunun hayalini kurmuşumdur oğlum olursa onu eşitlikçi hayatındaki kadınlara (sevgilisi olsun eşi olsun farketmez) değer veren bir erkek olarak yetiştiricem diye.
Sonradan aklıma erkek kardeşim geliyor ataerkil bir ailede büyüdü annem de babam da erkek adam ev işi yapar mı kafasında insanlar ona rağmen erkek kardeşim pırlanta gibidir bu konuda yemek, temizlik, ütü hepsini yapar. Bir günden bir güne de ben erkeğim yapmam bunları demez. Demek ki yetiştirmekle de alakalı olmayabiliyor karakter meselesi.

Bazıları da kendini iyi yetiştiriyor kardeşiniz gibi işte.Sorumluluklarının farkına varıyor erkenden.çok güzel.Umarım biz de hayırlı saygılı sevğili çocuklar yetiştiririz tabi bi de kul hakkından anlayan.

Kizlar ben çözümü simdilik 2-3 gun benim ailemde 2gun esimim ailesinde kalarak buldum haftasonlari evimizdeyiz yogun bulanti ve kusma durumumdan oturu is yapamiyorum ve kizimla ilgilenemiyorum. Anane babane dedeler pervane vallla kizimin etrafinda, ben de yatiyorum ailenize yakinsaniz tavsiye ederim ben ki cocuklar yokken seviyeli mesafeli iliskileri severdim ama cocuktan sonra can ciger kuzu sarma bulanti donemim bitene kadar boyle, sonra geri ev duzenine geceriz insalllah kendinizi yormayin, birazcik ailelere sorumluluk verin cok mutlu oluyorlar inanin bi annem ariyo bi kayinvalidem gelin buraya diye paylasilamiyoruz cok eglenceli

Aynen canım yetiştirmeyle alakalı benımki bilgisayar basından kalkmazmıs kynnm herseyı ayagına gtrrmış şimdi bendende öyle beklıo tamam bana dusen görevı ıllakı yaparım ama varya bazen çıleden cıkarıo mesela şunu söyleyim gerisini sen düşün.yatacazya telefnunu alıp yatıo sonra bana ışıgı kapat şarj aletnı getr su getr dıorum ya sen şimdi ordan geldin ya sonra tabi başlıo tartışmalar haline şükret yani ve ikimizde çalışmıoruz evdeiz akşama kadar.

Ben kızıma iş yaptrmaya çalışıyorum yani şöyle şunu ver bunu götür tarzı buyuk bi iş degil.eşim diokı ne kızıma yaptrıon dio bende dedım ki olurda senın gbi bi kocaya duserse zor gelmez yapar bari işleri .öyle deyince zoruna gdıo kendı gbı bı damat olacak olması

hangi şehirdesin canım normal düşünmüyor musun sezeryanı siz mi tercih ettiniz. ben ikincisi normal olsun istiyorum bunun için ssvd kontrollerine başlayacağım. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
Kocaeli cnm. Benim ilki mecburi sezaryen olmuştu. İlkinde çok istiyordum ama şimdi çok istekli değilim, tek derdim sağlıklı olalım ikimiz de.

Kızlar kasık ağrıları için magnezyum kullanan varmı aranızda varsa faydasını gördünüzmü ben iki gündür çok kötüyüm ya..

Canım sen de bilirsin ki dini açıdan da erkeğin kadına yardım etmesi gerekiyor ve kadının hiç bir işi mecburen yapması gerekmiyor.bununla ilgili çok hadis var.inşallah seninkinin de aklı başına gelir.

Canım sen de bilirsin ki dini açıdan da erkeğin kadına yardım etmesi gerekiyor ve kadının hiç bir işi mecburen yapması gerekmiyor.bununla ilgili çok hadis var.inşallah seninkinin de aklı başına gelir.
O konuda çok haklısın ama hiç zannetmıorum degişecegnı ancak keyfi geleckde yardm edecek

O konuda çok haklısın ama hiç zannetmıorum degişecegnı ancak keyfi geleckde yardm edecek
Kizlar dun aksam kalktim zar zor temizlik yapayim dedim esim geldi toz alirken hemen Uzandi her yerim agriyor diye sesimi cikarmadim.tozu aldim bir yemek Masasinin alti kalmisti.viladayi sikarken belim agriyor dedim.gel burayida sen sil dedim.viladayi slkti Verdi ben sıleyim dıye elime verdı.sinirlerim geldi.aklima direk tek Biz mi boyleyiz dedim.aglayasim geldi.foruma bir girdim yalniz degilmisim dedim

Son düzenleme:
Canım çok sevindim bak telaşlandığına değmedi dedim ya hemen düşer tsh diye.sen ilacını ihmal etme.kaç çıktı bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…