2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Aynen canım hiiiç yalnz degılsın

Çok sevindim senin adina canım..kaç haftalık görünüyordu.
Canım çok sevindim bak telaşlandığına değmedi dedim ya hemen düşer tsh diye.sen ilacını ihmal etme.kaç çıktı bebiş
Ayy inanmazsınız hiç sormadım leyla gıbı oldum o an sanırım haftasıyla uyumlu dedı kaç haftalık dıe sormstu 9+4 demstım

Canım çok sevindim bak telaşlandığına değmedi dedim ya hemen düşer tsh diye.sen ilacını ihmal etme.kaç çıktı bebiş
Çok şükür valla hiç bu kadar düşecegini düşünmemiştim şimdi darısı saglıcakla doğurup zihinsel hiç bi engeli olmamasına.Yeni bi doktor gelmiş oguzhan die kalıcımısınıx dedım evet inşallah dedı o doktorda baya hoşuma gttı ilgiliydi yani sagolsun bakarım artk ya mstafa bey ya o hangısı boş olursa

Dün ben ona gittim bebeği ölçmedi bile yatıp kalkmam bir oldu sıkıntı yok dedi hatta niye bu kadar iğne vuruluyosun niye bu vitamini falan kullanıyosun dedi.Bende doktorumun bir bildiği var herhalde dedim birbirimize gıcık olduk ama evet kibar biriydi

Canım çok sevındım senın ıcın.dua et bızım bebeklerde ıyı olsun. 16 ocakta randevumuz.

Yok canım 3 hafta sonra ıkılı için çagrdı öyle oldguna gore daha küçük
Normal canım 3 hafta sonrası 12.hafta oluyor.Beni taa ocağın 15ine çağırdı doktorum 13.haftada oluyorum hatta 13 bitmiş 14ün içinde oluyorum

Allah Allah valla ne bilim eşimin girmesine izin verdi kızıma çevirdi bak kardesin burda dedı sonra ekranı gerı bana cevrdı bak dedı bebegın burda .şurda gordugunde kalbi bak hareketli atıo dedı.zaten bide randevszdum saat 4 e gelıodu ona ragmen giriş yaptrmama izin verdi aldı içeri.ne bilim valla benım ilgisi hoşuma gttı.

Normal canım 3 hafta sonrası 12.hafta oluyor.Beni taa ocağın 15ine çağırdı doktorum 13.haftada oluyorum hatta 13 bitmiş 14ün içinde oluyorum
Normalde adetime göre bugun 11 haftalık oluyordum.küçük haline göre 9+5 günlük

O konuda çok haklısın ama hiç zannetmıorum degişecegnı ancak keyfi geleckde yardm edecek
Benim eşim de öyle sinir oluyorum. Akşama kadar kıvrandım mide ağrısından, eve geldi şunu yap bunu yap. Sofra hazırlarken toplarken yardım etmedi. Çay yap kola getir suyu buzdolabına koy çerez getir. bıktım ya off kendi derdimi çekemiyorum. O gayet keyfinde E edlammm

İnan varya ben yemek beklmeıorum ne bılım sofrayı kursun kaldırsın demıorum bılaşık hele hiç demıorum sdece varya ne bılım susadımı kalkıp alsa ne bilim şarj aletnı kendi alsa bunlara çok gıcık oluorum dıgerlerni ben yaparım artık.ağır bişey kalkacaksa kaldırıo yalan yok.doğalgaxla ilgili temzlk oldu onda yardım etti ama üstün körü ya diom halı kalkmısken kanepeyide cek altnı süpürüyüm yok gerek yok die die yaptık çok uzattım ya

Merhaba kızlar ben bugün ikili testimi yaptırdım ücreti soranlar vardı 150 tl verdim ama doktorum muayene ücreti almadı. Hareketliydi baya taklalar attı bize doktor ense kalınlığına bakmak için uğraştı baya. Ense kalınlığına iyi dedi. Burun kemiği oluşmuş iyi endişelenecek bişey yok dedi.
Cinsiyetine baştan erkek gibi dedi, sonra emin olamadı. Haftaya sonuçlar için geleceksiniz zaten o zaman kesin söyleriz dedi. O kadar rahatladım ve mutlu oldum ki, hepimiz böyle güzel haberler alalım inşallah. Hepinize sağ sağlim hayırlı gebelikler ve akıllı bebekler diliyorum

Bende döksem içimi öylece upuzun yazarım. Benim eşimde küçücük poşet dahi taşıtmaz ama hiç yardımı yok evde sinir oluyorum

Ya hiç anlamıyorum o kadar para kazanıyor ultrason görüntüsünün kalitesine bak.Canım çok belli olmuyor ama eminim vardır çünkü bi bulanıklık var kese kenarında.doktor birşey söylamedi mi?Bi de daha erken 1 hafta sonra net görünür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…