Ben yakınlaştırıp cektim cuma kalp atışına bakılacak bakalım 8 mm o usg de görülmemesi normal yanı ben sanki sağ altta yolk sac görüyorum gibiYa hiç anlamıyorum o kadar para kazanıyor ultrason görüntüsünün kalitesine bak.Canım çok belli olmuyor ama eminim vardır çünkü bi bulanıklık var kese kenarında.doktor birşey söylamedi mi?Bi de daha erken 1 hafta sonra net görünür
Evet işte ben de orada birşey gördüm.inşallah vardır canım.cumaya az kalmışBen yakınlaştırıp cektim cuma kalp atışına bakılacak bakalım 8 mm o usg de görülmemesi normal yanı ben sanki sağ altta yolk sac görüyorum gibi
İnşallah hayırlısı cnmEvet işte ben de orada birşey gördüm.inşallah vardır canım.cumaya az kalmış
Ben varım canım yemekten sonra resmen bayılıyorumKızlar yemek yedikten sonra aşırı derecede uykusu gelen gözleri falan yanan elini kolunu kaldıramayıp uyuya kalan var mı
Canim sana nacizane dusuncelerimi deneyimlerimi yazmak istiyorumKızlar okuldan şimdi geldim eve nöbetçiydiö bugün ve haliyle yorgun ve sinirli geldim.Eşim de 6 gün yillik izin aldi yanmadan kullanayım diye dünden beri.mutfağa girdim bulasıklar ortada makine dolu.Başladim makineyi neden boşaltmadın izinlisin ve benim nöbet günüm üstüne hamileyim sen ne kadar düşüncesizsin kaldirmayacağim ben de sen kaldirana kadar yarın annenler yemeğe geldiğinde de burası böyle durur umrunda değil diye söylendim.Ağlayasım falan var sinirden o derece.Bu adam ilk hamileliğimi duyduğunda kendinden mutfağa girip bulasıklari kaldiriyordu alişti duruma herhalde.Sen bilirsin tüm işleri yaparim ama ücretsiz izne cikarim ödemelerin hepsini de yap madem yeter diye yine söylendim.Aşiri sinir bebeğime zarar ama gerçekten geldiler.
Hala devam ediyor 13. Haftadayım başlarda olur sanıyordum ama hala aynı bu hiç iyi değil ya uyumak yorar mı insanı beni yoruyor çünkü orda burda uyuyorum rahatsız yatıyorum vücudum daha çok ağrıyorBen varım canım yemekten sonra resmen bayılıyorum
Bazen ben de çok sinirleniyorum eşime çevreye ve gerçekten hiç bir iş yapmıyor ama ben de çamaşırını yıkamıyorum yemeği bir öğün yaparsam diğerine diyorum çok kötüyüm ölüyorum diye anlasın diye anladığı yok ama ben kendimi böyle rahatlattım belki çok kötü yaptığım ama sahiden enerjim yok dene bırak evi bişey götürsün yapıp sinir olacağına yapma bırak o sinir olsunKızlar okuldan şimdi geldim eve nöbetçiydiö bugün ve haliyle yorgun ve sinirli geldim.Eşim de 6 gün yillik izin aldi yanmadan kullanayım diye dünden beri.mutfağa girdim bulasıklar ortada makine dolu.Başladim makineyi neden boşaltmadın izinlisin ve benim nöbet günüm üstüne hamileyim sen ne kadar düşüncesizsin kaldirmayacağim ben de sen kaldirana kadar yarın annenler yemeğe geldiğinde de burası böyle durur umrunda değil diye söylendim.Ağlayasım falan var sinirden o derece.Bu adam ilk hamileliğimi duyduğunda kendinden mutfağa girip bulasıklari kaldiriyordu alişti duruma herhalde.Sen bilirsin tüm işleri yaparim ama ücretsiz izne cikarim ödemelerin hepsini de yap madem yeter diye yine söylendim.Aşiri sinir bebeğime zarar ama gerçekten geldiler.
Kızlar sizin takvimleriniz yanlış mı, yoksa bana mı yanlış görünüyor. Mesela senin takviminde 12. Haftada olduğun yazıyor. Sen 10. Haftadayım diyorsun. Bunu birkaç kişide okudum burada. Takviminiz neden ileri ayarlıyorsunuz merak ettim? Avantajı ne?Ayy inanmazsınız hiç sormadımleyla gıbı oldum o an sanırım haftasıyla uyumlu dedı kaç haftalık dıe sormstu 9+4 demstım
Canım bu arkadaşın sat tarihi ile ilgili.Ama geç döllenme olduğu için küçük çıkıyor.Bu şekilde çoğu kişi de.Sat tarihine göre takvim yapılıyor ama bebeğin ölçüleri küçük çıkabiliyor.Kızlar sizin takvimleriniz yanlış mı, yoksa bana mı yanlış görünüyor. Mesela senin takviminde 12. Haftada olduğun yazıyor. Sen 10. Haftadayım diyorsun. Bunu birkaç kişide okudum burada. Takviminiz neden ileri ayarlıyorsunuz merak ettim? Avantajı ne?
Geç döllenme ayrı canım ama ultrasonda küçük çıkması önemli değil. O ilerleyen haftalarda gününü yakalıyor. Fakat geç döllenme ayrı bi olay tabiki. :)Canım bu arkadaşın sat tarihi ile ilgili.Ama geç döllenme olduğu için küçük çıkıyor.Bu şekilde çoğu kişi de.Sat tarihine göre takvim yapılıyor ama bebeğin ölçüleri küçük çıkabiliyor.
Evet ffatmagül arkadaşın geç döllenme olmuş.benim mesela sat 13 ekim ama bebek 2 gün önde gidiyorGeç döllenme ayrı canım ama ultrasonda küçük çıkması önemli değil. O ilerleyen haftalarda gününü yakalıyor. Fakat geç döllenme ayrı bi olay tabiki. :)
Ben takvimi günü gününe ayarladım diğer uygulamada bugün 13.hafta olarak gorunuyo ama buradaki takvim bı kaç gün ilerde gidiyo mesela yarın 14.haftada gösterecek burası nedenini anlamadım ya da hangisi doğru onu da anlamadm sat 26 Eylül benim ama ultrasonda da bir hafta ilerde gorunuyo bebisKızlar sizin takvimleriniz yanlış mı, yoksa bana mı yanlış görünüyor. Mesela senin takviminde 12. Haftada olduğun yazıyor. Sen 10. Haftadayım diyorsun. Bunu birkaç kişide okudum burada. Takviminiz neden ileri ayarlıyorsunuz merak ettim? Avantajı ne?
Ben de yine hissetmiyorum bisey ayın 10 ya da 14 u gibi gideceğim ama iyi mi değil mi hiç bilmiyorum .sürekli yatmaktan da hayvana döndüm yemek bitince direk uyku basıyor
Kizlar günaydın 9 +3 olduk Allah'ın izniyle ama dün geceden beri belim çok agriyo normal midirki.dun doktordaydim.aksam başladı ağrı
Benim geç döllenme mesela sat a göre 12+4Kızlar sizin takvimleriniz yanlış mı, yoksa bana mı yanlış görünüyor. Mesela senin takviminde 12. Haftada olduğun yazıyor. Sen 10. Haftadayım diyorsun. Bunu birkaç kişide okudum burada. Takviminiz neden ileri ayarlıyorsunuz merak ettim? Avantajı ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?