- 17 Nisan 2019
- 3.096
- 3.440
- 133
Şuankiyle benziyordu benim canım:) dün doktora gittim 12+0 çıkıntı göremedim kıza benzettim dediHangısı aynı canım kızımdakıyle şuanki hamılelıgımı kıyasladım da ben
Bebişlerin cinsiyetler belli olmaya başladı benim de cumartesi randevu heyecan dorukta
Doğum heyacanlarımızı da paylaşırız inşallah
Öyle valla ters bir durumla karşılaşmayalım da kız olmuş erkek olmuş fark etmezBenimde ctesi randevu heryer yolunda olsunda erkek fazla gibi sanki belli olanlarda
Ne güzel bilgi vermiş gözünüz aydın.Kızlar dün ikili test yaptırdım 11+6 ydım ama ultrasonda 12+0 göründü o şekilde kayıt altına aldılar. İkili test için 60₺ ödedim. Ensesi ve burun kemiğine gayet iyi dedi. Çok hareketliydi yavrum bacak arasınıda gördük çıkıntı yok kıza benziyor ocak ortasında netleşir dedi. ayrıca b12 d vitamini demir için testler yapıldı. B12 iğnesi d vitamini multivitamin ve bacak ağrılarım için kalsiyum verdi folik asiti 16. Haftada bırakmamı söyledi. Multivitamini gebelik boyu devam etmemi söyledi içinde folik asitte var anlamadım niye öyle olduğunu. Çatlama olmasın diye krem önerdi emodex isimli. Doğumdan sonrada masaj ile sürülürse sıkılaşmaya etkisi varmış bilmiyorum ne kadar doğru. Daha önce spor yapıp yapmadığımı sordu yürüyüş dışında spor hareketi önermiyorum dedi. Böyle güzel bi muayene oldu çok şükür herkese nasip olur inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar Allahın izni ile
Evet ya bende çok memnun kaldım ilk defa sakin bir saate denk gelmişiz dünNe güzel bilgi vermiş gözünüz aydın.
Ben 12. Haftada yim 3 defa falan kahverengi kanama oldu. Geçtiğimiz cuma kıpkırmızı ve çoktu. Ama bebek çok iyi masallahAçık kırmızı geldi başta hatta altıma çıkacak kadar çoktu ve duruydu. Daha sonra ki gelen pıhtı halindeydi hatta et parçası geldi gibi korktum ama kese yerindeydi. Progesteron iğne vuruluyorum şuanda.
Bende de bel ağrısı var cnm, fazla oturmak zorunda kaldıysan ya da ayakta çok durduysan olabilir.Kizlar günaydın 9 +3 olduk Allah'ın izniyle ama dün geceden beri belim çok agriyo normal midirki.dun doktordaydim.aksam başladı ağrı
Hayırlı olsunnn cnm :) maşallahGünaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndümCinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
Hayırlısı olsun inşallah isim düşünmeye başladım benbende pazartesi ikili tarama için gittim 13. haftayım bana da doktor kız a benziyor gbi ocak ortasında belli olacak net.
Sağ ol canımBende de bel ağrısı var cnm, fazla oturmak zorunda kaldıysan ya da ayakta çok durduysan olabilir.
Hayırlı olsunnn cnm :) maşallah
Ben ikili test için gittim güya ama 13+0 dı bugün 13+6 çıktı artık geçmiş 20 gün sonra gel 4'lü yapalım dedi. Burun kemiğine, beyin yapısına falan baktı gayet iyi dedi. Hiç durmuyordu yerinde yattığı yerden kendini geriye atıyordu ya kalp atışında falan duygulanmadım da ilk kez bugün bilincine vardımKızlar dün ikili test yaptırdım 11+6 ydım ama ultrasonda 12+0 göründü o şekilde kayıt altına aldılar. İkili test için 60₺ ödedim. Ensesi ve burun kemiğine gayet iyi dedi. Çok hareketliydi yavrum bacak arasınıda gördük çıkıntı yok kıza benziyor ocak ortasında netleşir dedi. ayrıca b12 d vitamini demir için testler yapıldı. B12 iğnesi d vitamini multivitamin ve bacak ağrılarım için kalsiyum verdi folik asiti 16. Haftada bırakmamı söyledi. Multivitamini gebelik boyu devam etmemi söyledi içinde folik asitte var anlamadım niye öyle olduğunu. Çatlama olmasın diye krem önerdi emodex isimli. Doğumdan sonrada masaj ile sürülürse sıkılaşmaya etkisi varmış bilmiyorum ne kadar doğru. Daha önce spor yapıp yapmadığımı sordu yürüyüş dışında spor hareketi önermiyorum dedi. Böyle güzel bi muayene oldu çok şükür herkese nasip olur inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar Allahın izni ile
Olsun bi sıkıntı sorun yoktur Allahın izniyleBen ikili test için gittim güya ama 13+0 dı bugün 13+6 çıktı artık geçmiş 20 gün sonra gel 4'lü yapalım dedi. Burun kemiğine, beyin yapısına falan baktı gayet iyi dedi. Hiç durmuyordu yerinde yattığı yerden kendini geriye atıyordu ya kalp atışında falan duygulanmadım da ilk kez bugün bilincine vardım
Merhaba kızlar..
Dün kürtajimi oldum sorunsuz bir şekilde geçti şükür.Biraz toparlandıktan sonra gerekli testlerimi yaptırmaya başlayacağım.Bir yandan da araştırıyorum hani bir site var doktorlara soru soruyorsunuz isim vermeyim.Doktorun cevabı kafamı karıştırdı sizlerede danışmak istiyorum burda ne demek istemiş olabilir ekran görüntüsünü aldım.
Canım bende 9 haftalıkken bulantım birden kesildi korktum doktora gittim şükürler olsun bebiş iyiydi.Meraba kızlar benimde şuan 11+4 siz hareketlerini anlamaya başladınızmı benim bi öncekş hamileliğimde bebğimin kalbi durmuştu 15 haftalıkken biraz fazla dinliyorum kendimi geçen hafta çok bulantım vardı bu hafta yok yine bişey olcak diye korkuyorum sizin durumlar nasıl
Olsun bi sıkıntı sorun yoktur Allahın izniyleBenimde gözümün önünden gitmiyo hareketleri kıpırdağım diye hitap ediyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?