2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar dün ikili test yaptırdım 11+6 ydım ama ultrasonda 12+0 göründü o şekilde kayıt altına aldılar. İkili test için 60₺ ödedim. Ensesi ve burun kemiğine gayet iyi dedi. Çok hareketliydi yavrum bacak arasınıda gördük çıkıntı yok kıza benziyor ocak ortasında netleşir dedi. ayrıca b12 d vitamini demir için testler yapıldı. B12 iğnesi d vitamini multivitamin ve bacak ağrılarım için kalsiyum verdi folik asiti 16. Haftada bırakmamı söyledi. Multivitamini gebelik boyu devam etmemi söyledi içinde folik asitte var anlamadım niye öyle olduğunu. Çatlama olmasın diye krem önerdi emodex isimli. Doğumdan sonrada masaj ile sürülürse sıkılaşmaya etkisi varmış bilmiyorum ne kadar doğru. Daha önce spor yapıp yapmadığımı sordu yürüyüş dışında spor hareketi önermiyorum dedi. Böyle güzel bi muayene oldu çok şükür herkese nasip olur inşallah sonuçlarımızda iyi çıkar Allahın izni ile

Ne güzel bilgi vermiş gözünüz aydın.

Açık kırmızı geldi başta hatta altıma çıkacak kadar çoktu ve duruydu. Daha sonra ki gelen pıhtı halindeydi hatta et parçası geldi gibi korktum ama kese yerindeydi. Progesteron iğne vuruluyorum şuanda.
Ben 12. Haftada yim 3 defa falan kahverengi kanama oldu. Geçtiğimiz cuma kıpkırmızı ve çoktu. Ama bebek çok iyi masallah

Kizlar günaydın 9 +3 olduk Allah'ın izniyle ama dün geceden beri belim çok agriyo normal midirki.dun doktordaydim.aksam başladı ağrı
Bende de bel ağrısı var cnm, fazla oturmak zorunda kaldıysan ya da ayakta çok durduysan olabilir.
Günaydın kızlar kontrolden geliyorum ultrasonda bebek görünce şaşkına döndüm Cinsiyeti de erkekmiş Anteplililili etiketimi de unutmayayım
Hayırlı olsunnn cnm :) maşallah

Ben ikili test için gittim güya ama 13+0 dı bugün 13+6 çıktı artık geçmiş 20 gün sonra gel 4'lü yapalım dedi. Burun kemiğine, beyin yapısına falan baktı gayet iyi dedi. Hiç durmuyordu yerinde yattığı yerden kendini geriye atıyordu ya kalp atışında falan duygulanmadım da ilk kez bugün bilincine vardım

Olsun bi sıkıntı sorun yoktur Allahın izniyle Benimde gözümün önünden gitmiyo hareketleri kıpırdağım diye hitap ediyorum artık

benim de sorunum seninle aynı idi. ^3 kez düşük yaptım bende ve hiçbirinde kalp atışı alınmadı. Sonrasında genetik doktoruna yönlendirdi önce kadın doğum orada zaten bütün tahlillerini yapıyorlar. Toxo, pıhtı vb. ne gerekiyorsa. Bunları yaptırdıktan sonra tüp bebek veya sorunlu hamilelikler ile ilgilenen bir doktora gidersen seninle ilgili cevapları soyleyebileceğini düşünüyorum. Bir de bende çıkan sorun birkaç tane idi, bir kistim vardı, prolaktin hormonum biraz yüksekti, kromozomsal bozukluk vardı filan ve bunları sadece bir ilaçla çözerek ben ilacımın bitiminden sonraki 2. ay tabiki doktorun izni ile hamile kaldım. Hiç kendini ordan oraya savurma tahlillerini yaptırmanı tavsiye ederim önce. Bir de 2 düşükle yapmazlar o genetik tahlili illa 3 olacak diye beklerler 3 düşüğüm var de geç kimse senin kaç düşük yaptığını bilmiyor sonuçta. Eşin ile beraber gittiğiniz de iki taraftaki düşük durumlarını vb olayları da not ediyorlar bu yüzden aile de böyle şeyler var mı öncesinde öğrenirseniz iyi olur.

Meraba kızlar benimde şuan 11+4 siz hareketlerini anlamaya başladınızmı benim bi öncekş hamileliğimde bebğimin kalbi durmuştu 15 haftalıkken biraz fazla dinliyorum kendimi geçen hafta çok bulantım vardı bu hafta yok yine bişey olcak diye korkuyorum sizin durumlar nasıl

Canım bende 9 haftalıkken bulantım birden kesildi korktum doktora gittim şükürler olsun bebiş iyiydi.

Benim de bugün karnımda garip ufak bazı hareketlenmeler var bu zamanda hareketi hissetmek pek mümkün değil acaba rahimin genişlemesini mi hissediyorum diyorum. Sonra o da mantıksız geliyor onu da hissedebilmek için bu genişlemenin çok hızlı olması lazım.
Herhalde durup durup kendimi dinlemekten tik falan oluştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…