11+5 tebugün ikili testi verdik. Usg sonuçları gayet iyi inşallah testte güzel çıkar iki ayrı doktora gidiyorum ikiside kız dedi ama kesin değil tabi. Bir iki haftaya netleşecek. Haftamız da yakalamışız. Herşey çok şükür güzel.
Rabbim hayırlısını versin hepimize kuzum :))Maşallah canım bende öyle hissediyorum Allah sağlikla sıhatle kucağina almayı nasip etsin
Aminn inşallahRabbim hayırlısını versin hepimize kuzum :))
İnsallah insallah çok üzüldüm ya bendemi bi sorun var dedim artık. Hayallerimde hep hamile kalicam karnimi sevicem falan derdim cunku ama hic oyle olmadim ogrendigimden beriBen de sizin gibi uzun bir sürecin sonunda hamile olduğumu öğrendim ama hala anneme söylemedim çünkü olmayınca onlarda yıkılıyor.Şimdi 11.haftamın içindeyim 13.haftada söyleyeceğim inşallah bir sıkıntı olmazsa.Şu an birşey hissetmeniz imkansız zaten.onu ekranda görünce annelik duygusu içinize yerleşiveriyor.
Hislerimde yanılmadım. İkinci oğlum geliyor kızlar
Ense kalınlığı normal. Burun kemiği oluşmuş. İnanılmaz hareketli
Bebisi costuruyoÇikolata ne işe yarıyorki
Canım hayırlı olsun ikinci oğlunHislerimde yanılmadım. İkinci oğlum geliyor kızlar
Masallah gozunuz aydinHislerimde yanılmadım. İkinci oğlum geliyor kızlar
Hayırlı olsunHislerimde yanılmadım. İkinci oğlum geliyor kızlar
Nadir olsa da bende hissettiğini düşünüyorum seyirme gibi kısa sürüyor ultrasona giderken uyuduğunu ya da uyanık olduğunu öyle hissediyodum doktor inanmiyo ama hep ne desem o çıktıKizlar
11+1 deyim, sanki hafif bi sey hissettim karnim da bebekmiydi yoksa seyirmemi bilmiyorum ama bana bebek mis gibi mutluluk verdi
Varmi boyle bise yasayan
Genelde 2. Gebelikte daha erken hissedilir derler ya bilmiyorum
Hayırlı olsun inşallahHislerimde yanılmadım. İkinci oğlum geliyor kızlar
Aynı haftadayız ve tam ola4ak aynı durumdayız, hormonlardan herkese sarıp herşeye gıcık olasım var ama bi durup diyorum ki ya anne oluyosun hayatta en istediğin şey kiloymuş evmis kirliymis bosver bi kac haftaya daha iyi olacaksin toparlanacaksin ilk bi testlerimi yaptırım snr bi diyetisyen e gidim ya bi tadını çıkarıcam sabırlı ol diyorum kendime biraz çocuğumu sevip sakinlesiyorum, ayy bu avların yoklugun da yıllarca ağlayıp dualarim geliyo aklıma hmn sinirden şükür e geçiyorumKesinlikle yazdıklarında kendimi buldum, yalnız değilsin. Çalışıyorum ama eve gelince küt yatış, uyan mide kazınması yemek ye, yat aşağı. Sinirim bozuluyor
Çok teşekkür ederimCok sevindim allah tamamina erdirsin bende cok heyecanliyim sali gunu gorecegim ikili test icin..insallah bizimde iyi olur sonuclar
Şu an kız erkek eşit gibi grupta12+1 den selamlar hanımlar. Kontrolden çıktım çok şükür burun ve ense normal seviyede çıktı. İkili test için kan verdim. Baya hareketliydi ultrasonda ufaklık.Doktor kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi. Baştan beri önde gidiyor ölçümde de 1 hafta önde çıktı. Kilom da çok fazla olduğu için önde gitmesini gebelik şekerine yordu doktor ama beslenmene azami düzeyde dikkat edip bol bol hareket edersen kontrol altında tutabiliriz dedi tabi kesin sonucu şeker yüklemesinden sonra söyleyecek.
Maalesef yaklaşık 10 gündür vajinada kaşınma ve pütürlü akıntı şikayetim vardı ona baktı mantar olmuşum. Fitil verdi onun için.
Bunların dışında anormal bir durum yok inşallah sizler hiç sorunsuz çıkarsınız kontrollerden
Normalde bugün 12+0 ama ultrasonda 12+6 çıktı.Tebrikler kaçıncı haftadasınız ?
Ve 2 erkek çocuğun hamileliğinde ortak yaşadığınız şeyler oldu mu ?
Örnek: Tatlı yeme vs
Aynen rüyamda gördüm kuzum. Senin de ikinci kızın olur rüyanda gördüysen :))Canım hayırlı olsun ikinci oğlun ☺ Rüyanda mı görmüştün sen? Ben de kızım olduğunu gördüm bana da ikinci kız gelecek sanırım, sağlıkla doğsunlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?