2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Herkese selam kızlar.. 3senelik bekleyiş sonunda aşılama ile 5 gün önce hamile olduğumu öğrendim. Dün doktora gittik kese için haftaya gel dedi göremedik. Kızlar şuan hiç bir belirtim yok kasık sancıları dışında. Ve hissedemiyorum yani hamile psikolojisine sokamadım kendimi dün doktordada görünmeyince. Var evet ama dediğim gibi hissedemiyorum varmı benim gibi olan. ailelere söyledik herkes heycanlı ama bende çok fazla stres var olmazsa diye varmı benimle aynı duyguları yaşayan.

Canim tebrikler hic endise etme insallah beta degerin kac cikti 2 gune bi artis takip edildi mi belirli aralik ulasinca kese gorunecektir galiba biraz erken ogrendin gebeligimi ☺☺

Canim tebrikler hic endise etme insallah beta degerin kac cikti 2 gune bi artis takip edildi mi belirli aralik ulasinca kese gorunecektir galiba biraz erken ogrendin gebeligimi ☺☺
Evet canım aşılama olduğu için erken öğrendim. Beta değeri ilk 177 çıktı 2 gün sonra 384 çıktı .

Ben de sizin gibi uzun bir sürecin sonunda hamile olduğumu öğrendim ama hala anneme söylemedim çünkü olmayınca onlarda yıkılıyor.Şimdi 11.haftamın içindeyim 13.haftada söyleyeceğim inşallah bir sıkıntı olmazsa.Şu an birşey hissetmeniz imkansız zaten.onu ekranda görünce annelik duygusu içinize yerleşiveriyor.

Evet canım aşılama olduğu için erken öğrendim. Beta değeri ilk 177 çıktı 2 gün sonra 384 çıktı .

Daha cok yeni canim muhtemelen kese gorunur haftaya gittiginde merak etme bende ilk gittigimde bes bucuk haftalikti sadece kese vardi bebisi goremeyince insan emin olamiyor ama 10 gun icinde bebis gorunup kalp atisini bile duyduk o hizlica buyuyo sen merak etme bi sonrakinde goreceksin

Kızlar bişey sorucam 1.tremester 12 +0 damı 13+0 damı bitiyor bir türlü anlayamadım bu konuyu

Kuzular dün gece rüyamda bebeğimi gördüm siyah saçlıydı baya bildiğin saçı vardı. Kızım olmuştu banyosunu yaptırıyordum hiç ağlamadı elimde...kanamam vardı diye hiç cinsiyetini soramadım doktora acaba bebeğim kız mı??Rüyamın etkisinde kaldım

Dün söyle bisey çekmiştim umarım işinize yarar ...
12 mi 13 mü bu ayrımı vermiyorlar doktor banu çiftçi gebelik programında 12 hafta bitip 13 hafta dan gün aldığında demiş o şekilde değerlendiriyorum artık.bir ay 4 hafta olduğuna ve hafta hesabi yapildigina göre mantiklisi bu olmali.

Merhabalar arkadaşlar. Fırsat bulup çok giremiyorum. Benim de hamileliğim bu gün 12+3 oldu. Cinsiyet büyük olasılıkla erkek dedi doktor. Ama ben belirgin bu uzuv göremedim. Hayırlısı olsun inşallah. Herkese sağlıklı huzurlu hamilelikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…