Ne güzel bizim ev kredisi var ben ücretsiz izin alamıyorum. Annem bakacak zaten ben de öyle düşünüyorum ama bebeğimi 1.5 aylıkken bırakıp gitmek nasıl olacak bilmiyorum. Hele Bir anne olayım bakalımBen iki yıl ara vereceğim zümrem. İkiz bebeklerim olacak ve ilk gebeliğim hazır mezun etmişken hiç birinci sınıfa başlamadan bir mola verelim :)) ben olsam geç almazdım senin için zor olabilir. 1 ayda en fazla e,l a, k sesleri verilmiş olur çocuklar çok fazla sarsılmaz da o ara kimi yerine bulacaklar bir ay için kimse ücretli öğretmen çağırmaz. Büyük ihtimalle diğer sınıflardan üçer çocuk alıp sana şube açarlar. Çok karışık senin durum :)
Tatli yiyincemi daha cok kimildiyomusBiliyorum canım benim abimler teyzemler dayılarım amcalarım hatta kaynanam kayınbabam bile yurtdışında yaşıyor.Eskiden çok daha iyiymiş imkanları ama orası da buraya dönmeye başlamış inşallah hepimiz rahat ederiz şu çocukları doğuralım da sağlıkla.Bugün çok fazla oldu kıpırdanma bende sanırım tatlı yedim diye oldu.inşallah bebişlerin rahatları yerindedir çok merak ediyorum ne yaptıklarını
Ay evet pardon yaHer ayın anne grupları var ya ondan bassediyorumBu arada bana krem ismi yazacaktınız unuttunuz galiba ...
Canim foto atamiyorum Neden bilmiyorumHer ayın anne grupları var ya ondan bassediyorumBu arada bana krem ismi yazacaktınız unuttunuz galiba ...
Çok teşekkür ederim canimCanim foto atamiyorum Neden bilmiyorum
Adini yaziyorum
Betty's nature hand & body cream
Yesil bi kutuda kokusu cok guzel
Icinde aloe Vera ve vitamine E Var
Para ben icermiyor
Gördüm baya hareketliydiTatli yiyincemi daha cok kimildiyomus
Sen ultrasonda gormemismiydin hareketlerini
Ben cuma gunu gidiyorum insallah :))
Gördüm baya hareketliydibende cuma gidiceğim randevum var
Benimde tek derdim o inşallah iyidir yaşıyordur.Tabi cinsiyeti de merak ediyorum benimde cumartesi 12haftam doluyor demekki aynıyız.az önce tartıldım 3 ayda 3 kilo almışım normal mi acaba.bende hiç mide bulantısı yok ve kortizon kullanıyorum.Günaydınnn
Ay randevuları beklemek de çok heyecanlı. Benim de 12. Hafta randevum haftaya cumartesi, cinsiyet aşırı merak etsem de öncelikle sağlıklı mı onu göreyim de diyorum
Bende şu anda 11+2deyimBenimde tek derdim o inşallah iyidir yaşıyordur.Tabi cinsiyeti de merak ediyorum benimde cumartesi 12haftam doluyor demekki aynıyız.az önce tartıldım 3 ayda 3 kilo almışım normal mi acaba.bende hiç mide bulantısı yok ve kortizon kullanıyorum.
Kilodan dolayı ben de bazen keşke midem bulansaydı diyorum.Her zamanki gibi yiyorum yememi arttırmadım ama sanırım kullandığım kortizonunda etkisi var diye düşünüyorum sabah midem iniyor akşama doğru 6 aylık gibi çıkıyor ödem herhalde.Bende şu anda 11+2deyim
Hiç kilo almadım mide bulantisindan dolayı geçen hafta kontrolüm vardı doktora sordum ,dediki zaten ilk üç ayda anne adayında 1yada 3 kilo arası kilo alimi yada kilo verilmesi normal sayilir ..doktorun dediğine gore normaldir senin de
Ve halen midem bulanıyor geçmiyor bir türlü zorla yemeye çalışıyorum yoksa başim dönüyor sürekli
Evet canım ben baştan beri öyleyim birgün iyi oluyorum birgün sürekli kasık ağrım oluyor rahim genişlediği içinmis normalmiş doktorum öyle diyor.Benim sabah uyandığımda daha kalkmadan sağa sola dönerken kasıklarımda hafif ağrımsı bişey olmaya başladı. Gün içinde de daha sık oluyo sanki. Enfeksiyon durumum var ondan mıdır. Doktor randevuma daha bi hafta var. İyi midir acaba bebeğim ya. Benim gibi olan var mı?
Sende hamilelik imzasini kullansanaGördüm baya hareketliydibende cuma gidiceğim randevum var
Aldigim magazanin adi ACTIONÇok teşekkür ederim canim
İnşallah haftaya da olumlu bir haber alayım ekleyeceğim onuSende hamilelik imzasini kullansana
Kortizon hakkında bilgim yok ama emin ol kilo daha iyi ,mide bulantısını kiloya değişirim hicbir enerjin kalmiyo,inan et böylesi daha kötü,zaten bizde alacaz az kaldı istahimizin geri geleceği günlere yani umarimKilodan dolayı ben de bazen keşke midem bulansaydı diyorum.Her zamanki gibi yiyorum yememi arttırmadım ama sanırım kullandığım kortizonunda etkisi var diye düşünüyorum sabah midem iniyor akşama doğru 6 aylık gibi çıkıyor ödem herhalde.
Çok sağol canim söylerim umarım bulurAldigim magazanin adi ACTION
Rica ederim
Senin cinsiyet belli olmuşmuyduEvet benim de soldaydı
Diğer gebelıklerımden 16 haftadan önce göztermedi hepde kızdı bakalım bunda ne olacak
Benım ya hele bugün kaynanama geldim ve brlimde bir agrı varki anlatamam kasıklarım sırtım heryerım agrıo.kızımda doguracagım hafta belimde bi agrı vardı sanki onun biraz hafiflemiş şekli gbi Allahtan hayrlısıKasıklarında ağrısı olan var mı acaba? Bu haftalarda yaşayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?