2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ne güzel bizim ev kredisi var ben ücretsiz izin alamıyorum. Annem bakacak zaten ben de öyle düşünüyorum ama bebeğimi 1.5 aylıkken bırakıp gitmek nasıl olacak bilmiyorum. Hele Bir anne olayım bakalım çalışan anne olmak da çalışan annenin çocuğu olmak da zor napalım

Tatli yiyincemi daha cok kimildiyomus
Sen ultrasonda gormemismiydin hareketlerini
Ben cuma gunu gidiyorum insallah :))

Her ayın anne grupları var ya ondan bassediyorumBu arada bana krem ismi yazacaktınız unuttunuz galiba ...
Canim foto atamiyorum Neden bilmiyorum
Adini yaziyorum
Betty's nature hand & body cream
Yesil bi kutuda kokusu cok guzel
Icinde aloe Vera ve vitamine E Var
Para ben icermiyor

Gördüm baya hareketliydi bende cuma gidiceğim randevum var

Günaydınnn
Ay randevuları beklemek de çok heyecanlı. Benim de 12. Hafta randevum haftaya cumartesi, cinsiyet aşırı merak etsem de öncelikle sağlıklı mı onu göreyim de diyorum

Günaydınnn
Ay randevuları beklemek de çok heyecanlı. Benim de 12. Hafta randevum haftaya cumartesi, cinsiyet aşırı merak etsem de öncelikle sağlıklı mı onu göreyim de diyorum
Benimde tek derdim o inşallah iyidir yaşıyordur.Tabi cinsiyeti de merak ediyorum benimde cumartesi 12haftam doluyor demekki aynıyız.az önce tartıldım 3 ayda 3 kilo almışım normal mi acaba.bende hiç mide bulantısı yok ve kortizon kullanıyorum.

Benim sabah uyandığımda daha kalkmadan sağa sola dönerken kasıklarımda hafif ağrımsı bişey olmaya başladı. Gün içinde de daha sık oluyo sanki. Enfeksiyon durumum var ondan mıdır. Doktor randevuma daha bi hafta var. İyi midir acaba bebeğim ya. Benim gibi olan var mı?

Bende şu anda 11+2deyim
Hiç kilo almadım mide bulantisindan dolayı geçen hafta kontrolüm vardı doktora sordum ,dediki zaten ilk üç ayda anne adayında 1yada 3 kilo arası kilo alimi yada kilo verilmesi normal sayilir ..doktorun dediğine gore normaldir senin de
Ve halen midem bulanıyor geçmiyor bir türlü zorla yemeye çalışıyorum yoksa başim dönüyor sürekli

Kilodan dolayı ben de bazen keşke midem bulansaydı diyorum.Her zamanki gibi yiyorum yememi arttırmadım ama sanırım kullandığım kortizonunda etkisi var diye düşünüyorum sabah midem iniyor akşama doğru 6 aylık gibi çıkıyor ödem herhalde.

Evet canım ben baştan beri öyleyim birgün iyi oluyorum birgün sürekli kasık ağrım oluyor rahim genişlediği içinmis normalmiş doktorum öyle diyor.

Kortizon hakkında bilgim yok ama emin ol kilo daha iyi ,mide bulantısını kiloya değişirim hicbir enerjin kalmiyo,inan et böylesi daha kötü,zaten bizde alacaz az kaldı istahimizin geri geleceği günlere yani umarim
Şişkinlik bende de oluyor sabahları hiçbirşey yok akşama doğru göbek çıkıyor çok değil ama affedersin ben gaz diye tahmin ediyorum

Kasıklarında ağrısı olan var mı acaba? Bu haftalarda yaşayan?
Benım ya hele bugün kaynanama geldim ve brlimde bir agrı varki anlatamam kasıklarım sırtım heryerım agrıo.kızımda doguracagım hafta belimde bi agrı vardı sanki onun biraz hafiflemiş şekli gbi Allahtan hayrlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…